Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,098
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

Κατ' αρχάς το παιχνίδι είναι μια παραλάγη του θαρρους ή αλήθειας σε χαζομάρα ή αλήθεια.
Σε ερωτήσεις πονηρού περιεχομένου, πρωσοπικά δεν απαντάω σε περίπτωση που είναι πιθάνον να θιγούν άλλα άτομα εκτός από εμένα, το θεωρώ πιθανό να σκέφτονται και άλλοι με παρόμοι τρόπο. Αυτά για τις απορίες του μπαλάντα.

Στις φάρσες τώρα

Η πιο μακάβρια που είχα κάνει στην μάνα μου και σε όλο το σοϊ ήταν κάποια πρωταπριλιά που τους είπα ότι είχε ναυαγήσει ο πατέρας μου (ναυτικός στο επάγγελμα).

Και η χειρότερη που μου κάναν, στον στρατό, με μετααθέσαν απο πυροβολικό σε ειδικές δυνάμεις μόνο και μόνο για το επιθετο μου, πλάκα μου κάναν?

πες μια από τις περίεργες ατάκες που έχεις ακούσει σε ρομαντική κουβεντούλα?

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: οι πιο περιεργες ατακες σε ρομαντικη κουβεντουλα.....χμχμχμχμχμ....ενω εγω περιμενα να ακουσω ΤΑ ρομαντικα λογια....στα αυτια μου ηλθε ενα ξενερωτο και νεροβραστο <<τι κανεις πολλινα? πως τα περνας στην αθηνα?>>.... :roll:  :wink:  :!: ....και βεβαιως για να μην γελασω καταμουτρα..απηντησα και εγω στον ιδιο τοννο και με το ιδιο υφος, πραγμα που ειναι εντελως εξω απο τον χαραχτηρα μου.....

συνεχιζει η ιδια ερωτηση.......

balland

δεν ξερω αν ειναι ρομαντικη η προσβλιτη ατακα αυτη που ακουσαν οι αυταρες μου,αλλα εμενα με ξενερωσε...
"κ με τα επαγγελματα που κανεις περιμενεις να βρεθει κοπελα για εσενα?"

συνεχιστε την ιδια αν θελετε..

Atma

Νεκροθάφτης είσαι μπάλαντ;;;;

Δεν μπλέκω με ''περίεργους''  :P

Η ίδια..

minoraki

Παράθεση από: "balland"δεν ξερω αν ειναι ρομαντικη η προσβλιτη ατακα αυτη που ακουσαν οι αυταρες μου,αλλα εμενα με ξενερωσε...
"κ με τα επαγγελματα που κανεις περιμενεις να βρεθει κοπελα για εσενα?"
......χαχα μπαλλαντακο μου....πολυ διακριτικη η κυρια....και γλυκεια....τι να σου πω.....

συνεχιζει η ιδια....

kap

ρε Μπαλαντάκο ποιός δεν θα ξενέρωνε με αυτό.

βρίσκομαί με μια υποψίφια κοπέλα μετά απο 2μερο στην πελοπόνησσο και ακουλουθεί η εξής στιχομιθία
- είδα  την πιο υπέροχη ανατολή που έχω δει ποτέ μου
η θεϊκή απάντηση - ααα ξέρεις πόσες ανατολές έχω δει όταν πήγενα τα κατσίκια για βοσκή

Άφωνος εγώ. Πάντος μπράβω τησ κοπέλας που δεν είχε κανέναν ενδιασμό.

συνεχίζει η ίδια μια και δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο

minoraki

:D  :D  :D πολυυυυυυυυυυ καλοοοοοοοο καπ.....! και τι εγινε? αν χωρισατε..κριμα! θα ειχες και δωρεαν κατσικισιο γαλα....τρομερα δυσευρετο την σημερινη εποχη!

kap

Δεν τα φτιάξαμε ποτέ, γιατί εκείνη την εποχή είμουν μεγάλο ρεμάλι και η κοπέλα ήθελε κατί πολυ κυριλέ

minoraki

Παράθεση από: "kap"Δεν τα φτιάξαμε ποτέ, γιατί εκείνη την εποχή είμουν μεγάλο ρεμάλι και η κοπέλα ήθελε κατί πολυ κυριλέ
:shock:  :shock:  :shock:  καπ! μη μου πεις οτι η κοπελα που εβοσκε προβατα ηθελε αντρα κυριλε!  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

:arrow: πάνω σε αρκετά 'ιδιαίτερες' στιγμές, με αποκάλεσε με το όνομα της πρώην του... για την οποία παρεπιπτόντως μου τα είχε πρήξει πόσο σκύλα ήταν!... :roll:  δεν είπα τπτ, αλλά μου ζητούσε συγνώμη για δυο μέρες...  :P

:arrow: μια νύχτα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ...?

minoraki

:D  :D  :D  ενιακι μου γλυκο, γι αυτο και εχουμε πει οτι ολοι και ολες σε κατι τετοιες στιγμες θα πρεπει να αποκαλουνται σκετα "αγαπη μου" ή "μωρο μου" κλπ κλπ.......

η νυχτα που αποφασισαμε να παντρευτουμε.....

η ιδια.....

kap

ο ναι μινοράκι, με ήθελε με κουστούμια σε μια εποχή που είμουν "πρεζέμπορος"

τρείς συνεχόμενες βραδιές στο αγιο νικολα της Δράμας όπου είχα τις πιο εμπνευσμένες μου βραδιές.
και 1 βραδιά στην πελλοπόνησο (στο ίδιο ταξίδι που λέγαμε) που είδα τα στοιχεία να χορεύουν μπροστά μου.

και πολλές άλλες στο πηλίο και όχι μόνο

η ίδια ερώτηση

Atma

..του αγίου βαρθολομαίου :P  :P

Προστυχόλογα στο κρεββάτι;

Enia

Ευχαριστώ, δεν  θα πάρω....

η ίδια...

balland

(τι ειναι κρεβατι???)

816 Επισκέπτες, 1 Χρήστης