Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,903
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"..του αγίου βαρθολομαίου :P  :P

Προστυχόλογα στο κρεββάτι;

]

ΕΡΩΤΗΣΗ]

Enia

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! μπαλλαντάκο! μακια!  :D

αυτό τώρα το παίρνουμε και σαν ερώτηση και σαν απάντηση ε?!  :P

θα απαντήσω με την ατάκα ενός 'φίλου' μου...

:arrow: το 'κρεβάτι' είναι σίγουρα ένα μέρος που μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από το να κοιμάσαι!!!

:arrow: εχεις /σου έχουν ποτέ κάνει καντάδα?!

kap

σιγά να μην μου κάναν καντάδα και με την αγριωφονάρα μου αν έκανα θα με κλείναν μέσα.

Με ποιόν/α πιστεύεται ότι θα τεριάζατε μέσα από το site έτσι ώστε να προκήψει μια αξιόλογη σχέση? (ερωτική και μη)

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: .......με σενα........ :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

balland

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  :roll: .......με σενα........ :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

ΦΤΟΥ ΓΜΤ..
ΠΑΛΙ 2ος ΕΦΤΑΣΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ..

kap

έχω 2 άτομα στο μυαλό αλλά θα πω μόνο το γιατί.
το ένα γιατί είναι ή μοναδική γυναίκα που υποψιάζομαι ότι θα έχουμε παράληλους βιους.
και το άλλο γιατί και οι δυο κατα βάθος είμαστε φρικιά. αυτά για το κάτι παραπάνω.
Γενικότερα σχεδόν όλοι  :lol:

Με ποιόν/α πιστεύεται ότι θα τεριάζατε μέσα από το site έτσι ώστε να προκήψει μια αξιόλογη σχέση? (ερωτική και μη) και να προσθέσω και το γιατί?

Enia

Giati kale thn agnoeite thn erwthsh tou gaurinakiou mas???

Παράθεση από: "gavrina"ΕΡΩΤΗΣΗ: μιας και αναφέραμε κρεβάτι είναι διπλό ή μονό;;; :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:  :lol:   :lol:  :lol:

Apanthsh: Einai to strwwwma mou monooooo (tris), kai monh mouououou kalopernwww!!!  :P

Erwthsh: Με ποιόν/α πιστεύεται ότι θα τaiριάζατε μέσα από το site έτσι ώστε να προκήψει μια αξιόλογη σχέση? (ερωτική και μη) και γιατί?

(ok???  :roll:  to glitwsa?!  :oops: lol  :twisted: )

Atma

Μιας και παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα
ας απαντήσω χεχεχε
ο πρώτος ο γαλιλέος ( χαχαχαχα αν διαβάζεις που με διαβάζεις καθημερινά
σόρι μωρό μου που σε βγάζω στην φόρα χεχεχε )
ο δεύτερος ο αζαζελ ( υπόψην σε ψηφοφορία που κάναμε παλιότερα
βγήκε τοπ μόντελ του α33 λολ ) αν και είναι φιλαράκι αλλά ένα σεξάκι
θα μου το δίνε χαχαχαχαχα
χμχμχμ ίσως και ένας ακόμη νικ του δεν σας λέω :P  :P
και δεν μιλώ για αξιόλογη σχέση
δεν μου πανε αυτές
ζήτω οι ξεπέτες μπρεεεεεε παιδιά :P
όσο για το γιατί
να απαντήσω μετά το Πάσχα;; :wink:

kap

Για να μην μου παραπωνιέσται το κρεβάτι είναι μονό και ο καναπές διπλός.  :twisted:

Τώρα θα αναπρωσσαρμώσω την ερώτηση και θα την κάνω πιο δελεαστική.

Γιατί πιστευεταί ότι ταιριάζεται με κάποιον εδω μέσα?
μιλάω για άτομα που δεν πολυξέρεται.

Atma

Πιστεύουμε ότι ταιριάζουμε, επειδή δεν τα πολυξέρουμε
επειδή συναρπάζει το άγνωστο
επειδή το πλάθεις όπως θες

Εσύ καπ;;

ΥΣ Ο καναπές είναι δερμάτινος;; :P

Anonymous

ααααααααααα Κωστάκη, υποψιάζομαι ποια είναι αυτή που ταιριάζεις και για ποια ακριβώς αναφέρεσαι!!!!  χαχαχααχαχα

Λιλάκι μου,
με φτύσανε τελείως να υποθέσω;;;;;; Να σαι καλά που απάντησες τουλάχιστον εσύ. σμουααατςςςς!

να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις;;;;

1η.  έχεις /σου έχουν ποτέ κάνει καντάδα?!
Δεν μου έχουν κάνει ποτέ καντάδα..( μπαλκόνι έχω όμως, κουβά με νερό δεν έχω ) και δεν έχω κάνει ( με τέτοια μαγευτική φωνή που έχω θα με ερωτευτεί σφοδρά ο δυστυχώς κι άντε να με αντέξει μετά )

2η.   Με ποιόν /α πιστεύεται ότι θα ταιριάζατε μέσα από το site έτσι ώστε να πρόκυψει μια αξιόλογη σχέση? (ερωτική και μη)
Φιλικά έχω ταιριάξει με κάποιους από δω ( δεν αναφέρω ονόματα για τυχόν παρεξηγήσεις)  ]

3η.   Με ποιόν /α πιστεύεται ότι θα ταιριάζατε μέσα από το site έτσι ώστε να προκύψει μια αξιόλογη σχέση? (ερωτική και μη) και να προσθέσω και το γιατί?
Έχεις λυσσάξει να μάθεις ονόματα εσύ;;;;;;
Δεν θα σου πω για να μάθεις  ]

4η.   Γιατί πιστεύετε ότι ταιριάζετε με κάποιον εδώ μέσα?
μιλάω για άτομα που δεν πολύ ξέρεται.

Γιατί απλά δεν τον πολύ ξέρουμε και θέλουμε να τον μάθουμε.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!!

ΕΡΩΤΗΞΙΣ ]
Ποιο είναι το αγαπημένο σου λουλούδι και γιατί;

kap

Atma, γλυκία μου, ένας απλός καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι είναι.

Γαυρινάκι.
Στην μια μάλλον έχεις δίκιο, για την πρώτη που ανέφερα θα πρέπει να το ψάξεις πάρα πολυ για να το βρείς, ή απλά να με ρωτήσεις.
Δεν με ενδιαφέρει να μάθω ονόματα, για αυτό και αναπρωσάρμωσα την ερώτηση μόνο στο γιατί, είναι πολύ πιο ενδιαφερον. Το άγνωστο είναι μια πολυ γενική απάντηση που την δέχομαι, γενικά. Αυτό που θα ήταν ποιό ενδιαφέρον να ακουστεί είναι το ειδικά.

Μ' αρέσουν πολύ τα χρυσσάνθεμα, είναι λύτα και έχουν όμορφα χρώματα. ΑΑΑΑΑ είναι και σχετικά φτηνά και έτσι μπορείς να γεμίσεις λέλουδα το σπίτι με λίγα έξοδα.
ΠΟΤΕ ασπρα λ'ελουδα.
Συνεχίζει η ίδια ερώτηξη

Anonymous

χμμμμμμμ Kap να σου πάρω 5 ντουζίνες καλό μου;;;;;]

Τι θα πρόσφερες σε έναν άνθρωπο που εκτιμάς πολύ για να του δείξεις την συμπάθειά σου;; ( δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις τι θα του άρεσε )

minoraki

......το εχω ηδη κανει....δλδ εχω προσφερει σε καποιον ενα κατακοκκινο τριανταφυλλο για να του δειξω το ποσο πολυ τον αγαπω.....και.. τον αφησα αναυδο....δεν περιμενε μια τετοια κινηση απο μενα.....ακομα θυμαμαι την τεραστια εκπληξη στα ματια του.....την επομενη στιγμη τα ειδα δακρυσμενα!  :oops:  :oops:  :oops:

συνεχιζει η ιδια ερωτηση.......

balland

θα φροντιζα να μαθω τι του αρεσει κ θα εψαχνα να του-ης το φερω..
αν παλι δεν ειχα κανενα στοιχειο,θα εκανα οτι εκανε κ το μινορακι μας..

συνεχιζει η ιδια

1762 Επισκέπτες, 1 Χρήστης