Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 300
  • Total: 301
  • Leon

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Πριζόνα μου φαίνεται οι δυο μας έχουμε μείνει να παίζουμε!...

Ξαναπαντώ...

:arrow: Θα μπορούσα να είμαι και τζιτζικάκι... (έτσι, χωρίς εξήγηση αυτό...  :compress: )

και αλλάζω...

:arrow: Υπάρχουν φαντάσματα?

PoiSoN_GiRL

Λιλακι μας ξεχασανε λες ??? !!

:arrow: Στα φαντασματα δεν πιστευω .. αλλα σιγουρα κατι υπαρχει !! Δεν ξερω τι ακριβως ειναι .. ομως σιγουρα υπαρχει ..  :roll:

:arrow: συνεχιζει η ιδια..

riaghul

Αφου μεσα στην Υλη υπαρχει και Ενεργεια...
Αυτη δεν χανεται αμεσως με τη νεκρωση της υλης..
αρα Υπαρχουν και ειναι εδω..γυρω μας...

:arrow: η ιδια..............(θελω να ακουσω κι αλλες αποψεις) :)

freak

den gnwrizw. ws kapws or8ologisths en trikymia metamonternismou den dexomai thn yparksh fantasmatwn. alla akribws logw ths agnoias mou den thn apokleiw. opote den kserw.....mexri na dw ena.

freak

:arrow:   synexizei h idia........to ksexasa na to grapsw

minoraki

πιστευω οτι κατι υπαρχει....αλλα δεν το πολυψαχνω, γιατι ψιλοφοβαμαι!
μπρρρρρρρρρρρρρρρρ.....και να το δεις λεει το φαντασματακι μπροστα σου....βραδυ και με καταιγιδα.....χριστουλη μου! :shock:  :shock:  :shock: !

:arrow: συνεχιζει η ιδια

Enia

:arrow: Πιστεύω στις ψυχές. (το είπε και ο ΛαΒουαζιέ! λολ )
Δεν ξέρω αν έχουν τη δύναμη να επικοινωνήσουν μαζί μας, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν 'γύρω' μας. Και προσπαθώ να το δω από την θετική του πλευρά, πως είναι οι δικοί μας άνθρωποι που μας προσέχουν. Οπότε τα 'φαντάσματα' δεν είναι απαραίτητα κάτι τρομαχτικό αν το δεις έτσι μινοράκι μου :)

:arrow: Υπάρχουν εξωγήινοι?

chriastina

το βρίσκω εγωκεντρικό να πιστεύουμαι ότι είμαστε μόνο εμείς σε όοοοοοοοοολη την Δημιουργία
ναι πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι

η ίδια

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: καλα λες λιλακι μου.....ας το δω αλλιως το θεμα των φαντασματακιων.....μπας και παψω να τα φοβαμαι....

και απαντω στην ερωτηση περι εξωγηινων.....ναι πιστευω οτι υπαρχουν.....γιατι οπως ειπε και η κρις ειναι πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας σε αυτο το απεραντο συμπαν!

:arrow: η ιδια

PoiSoN_GiRL

θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες ! ε ολο και κατι θα υπαρχει εκει ψηλααααααααα στον ουρανο !!  :lol:  :roll:

:arrow: η ιδια..

Evitaki

υπαρχουν πως δεν υπαρχουν
αποδειξη τα πρασινα πλασματακια που κυνηγουν τον ξενυχτακο

Enia

χεχε :)

:arrow: εγώ πάλι αμφιβάλω... και ας είναι εγωκεντρικό όπως λέτε... δεν μπορώ να το αποκλείω βέβαια, αλλά απλά δεν περιμένω κανένα πράσινο (ή άλλο) 'ανθρωπάκι' να μου εμφανιστεί ποτέ μπροστά μου. Ίσως κάποτε, αν καταφέρουμε να πάμε σε άλλα ηλιακά συστήματα, να βρούμε ζωή. (πιθανώς μόνο σε πρωτόγονη μορφή, ή ενδείξεις πως κάποτε υπήρξε ζωή). Από το δικό μας σύστημα πάντως, μην τον περιμένετε τον Ε.Τ., δεν θα έρθει!  :P

:arrow: Αν δεν έκανες αυτό που κάνεις, τι επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις?

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: εγκληματιας  :twisted:  :twisted:  :twisted: για να μπορω να σκοτωσω μερικους-μερικους που μου εκαναν και μου κανουν τη ζωη μου δυσκολη!

vasilis

freak

apantwntas sthn erwthsh gia tous ekswghinous giati den thn prolaba.....
nai 8ewrw k egw oxi mono egwistiko alla k api8ano se ena toso terastio sympan pou synexws diasteletai na mhn yparxei allou zwh. k pera apo tis epiroes pou exw dex8ei apo to pws antilambanetai to Hollywood tous ekswghinous, ws an8rwpomorfa h an8rwpoeidh, ekswghinh zwh 8ewreite k ena fyto pou mporei na bre8ei se ena allo planhth h ena bakthrio (allwste k h zwh sthn gh lene pws ksekinhse apo tetoia bakthria) klp. Epishs yparxei katagrafh sthn my8ologia/istoria pollwn lawn, epafes me an8rwpous pou hr8an apo ton ourano (p.x. h 8ewreia twn E,aneksarthtou allh8ofaneias, to Batraxomiomaxies tou Loukianou pou kaname sxoleio k eixe tetoia stoixeia mesa, shmadia panw se pyramides twn Inkas pou fanerwnoun kata tous eidikous yparksh aerodromiou h kati analogou kai alla polla).
Twra an einai perissotero prohgmenoi apo emas h oxi ayto den to kserw. Opws epishs den mporw na gnwrizw to an exoun er8ei sthn gh pote h oxi. Elpizw pantws prin egataleipsw ton mataio touto kosmo na prolabw na dw thn kosmoistorikh epafh ghinwn k ekswghinwn.

as synexisei h erwthsh gia to epaggelma.

yg. yparxei mia 8ewreia pws emeis mias k katoikoume panw sthn gh k ara eksw ths eimaste ekswghinoi k pws oi allh8inoi (endw)ghinoi katoikoun mesa ths. den kserw an exei kapoia sxesh me thn 8ewreia peri koufias ghs.

300 Επισκέπτες, 1 Χρήστης