Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Φιλίες γυναικών και αντρών

Ξεκίνησε από libidoman, Μάρτιος 29, 2005, 01:08:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

astepop

dld ....mipos na exo files mono ginekes....toulaxiston den 8a ime se 2 meri taftoxronos..........xaxaxaxxaxaxaxaxxa

PoiSoN_GiRL

astepop me prosoxh omws .. oi gunaikes einai epikinduna onta ! xixixixixixixixixi  :lol:  :lol:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"astepop me prosoxh omws .. oi gunaikes einai epikinduna onta ! xixixixixixixixixi  :lol:  :lol:

θα διαφωνισω μαζι σου ποιζονακι..
μια φιλη δεν υπαρχει περιπτωση να σου την κανει
οπως θα σου την εκανε ενας φιλος...
η φιλια αναμεσα σε αντρα κ γυναικα
ειναι πιο δυνατη απο οτι σε φιλους του ιδιου φυλλου!!!

PoiSoN_GiRL

balland mou den eipa kati anti8eto ! parekshghsis !
Uposthrizw fanatika thn filia metaksu twn duo fulwn kai malista o monadikos filos pou sthrizomai einai antras an auto sou leei kati  :wink:

balland

εγω ειδα να τις χαρακτηριζεις επικινδυνα οντα...
με βαση αυτο διαφωνισα μαζι σου poizanaki...

(τρελλος ειμαι να τα βαλω με υποτροπιαζον ποβατο??)

PoiSoN_GiRL

epikinduna onta einai kalo mou ... twra to pws tis koumantarei o ka8enas auto einai allou pappa euaggelio  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"epikinduna onta einai kalo mou ... twra to pws tis koumantarei o ka8enas auto einai allou pappa euaggelio  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

η πειρα μου με διδαξε να αποφευγω τις ησυχες κ να μην δισταζω να συναναστρεφομαι με κοπελες αλανακια,αλητακια,πανκακια..
αυτες ειναι ποβατα καλο μου κ δεν κινδυνευεις...
οι αλληνες ειναι τα φιδια . . .

(ΤΗΑΝΚ GOD SHE IS A SUPER GIRL)

Anonymous

skopos einai na yparxei epikoinonia kai na ta les oti exeis sta isia
tora oso gi ayta pou leei o balland den einai makria apo thn pragmatikothta

balland

mpe summer man
 (η γνωστη πλεον διαλεκτος των μαυρων προβατων)
ετσι ειναι,πως να το κανουμε δηλ???

kaith

φιλια   μεταξυ αντρα γυναικας ειναι δυνατον; και αντε εγω σου λεω ναι ,αλλα για ποσο καιρο ενα μηνα  δυο μηνες ενα χρονο;Καπου θα μπει το μαμουνι στο μυαλο του ενος απο τους δυο και αντε μετα να δουμε που θα παει η φιλια

kaith

Μαλλον καταλαβα λαθος το ερωτημα δεν πειραζει συγχωρουμε .τωρα οσον αφορα φιλιες γυναικων ειναι στην προσωπικοτητα της καθε μιας γυναικας και αν σεβετε τον ευατο της.Εκει πιστευω μπορει να κρατησει μια φιλια με αλλη γυναικα.Τωρα οσο για την φιλια των αντρων τι να πω αφου ειναι τοσο κουτσομποληδες που γινονται κολητοι μονο και μονο για να μαθαινει ο ενας απο τον αλλον .Ουφ αυτα κουραστηκα να γραφω

aiollus

Καιτη συμφωνω μεν με το πρωτο διαφωνω με το δευτερο.
Οχι οτι οι αντρες δεν ειναι κουτσομπολιδες αλλα δεν ειναι το κυριο πραγμα που κανει 2 αντρες φιλους!!
Για τις γυναικες δεν ξερω αλλα για τους αντρες θα πω οτι υπαρχουν και πραγματικοι φιλοι που βοηθαει ο ενας τον αλλον.

kaith

Αιολε συμφωνω μαζι σου περα απο την πλακα που κανω .Ξερω και μπορω να πω οτι το εχω ζησει οτι οταν διμιουργηθει μια φιλια αναμεσα σε δυο αντρες ειναι κατι ιερο.Αρκει να μην μπει καμια γυναικα στην μεση και γινουν ολλα μπαχαλο

aiollus

Αν μπει γυναικα αναμεσα τους τοτε δεν ειναι φιλια αλλα μια σχεση συμφεροντος και δουνε και λαβην!!!

barby

[size=24][/size]ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΕΡΩΤΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Κ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ,ΟΣΟ ΦΙΛΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ....ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

570 Επισκέπτες, 1 Χρήστης