Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Φιλίες γυναικών και αντρών

Ξεκίνησε από libidoman, Μάρτιος 29, 2005, 01:08:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

libidoman

Φιλίες γυναικών και αντρών

Φιλίες γυναικών
Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.
Ο άντρας τηλεφωνάει σε 10 από τις καλές φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει οτι την προηγούμενη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί.

Φιλίες αντρών

Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου.
Η γυναίκα τηλεφωνάει σε 10 από τους καλούς φίλους του άντρα της και οι 8 της επιβεβαιώνουν οτι κοιμήθηκε σπίτι τους. Οι 2 επιμένουν οτι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί!

Anonymous

xaxaxaxaxaxa  kalooooooooooooooooo

minoraki

:evil:  :evil:  :evil:  το πιασα το υπονοουμενο......

libidoman

τι επιασες γλυκο μου minoraki?????
χμχμχμμχμχμ μπα δεν το πιστευω!!!!
 :scratch:  :scratch:  :scratch:

kuria

ποια είναι τόσο ηλίθια ώστε να δίνει τα τηλέφωνα των φιλενάδων της;       :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kuria"ποια είναι τόσο ηλίθια ώστε να δίνει τα τηλέφωνα των φιλενάδων της;       :P

kuria mou eixa akrivws thn idia aporia !!!!!!!!! xixixixixixixixi!  :wink:  :wink:

minoraki

:D  :D σωστη kuria...δεν το ειχα σκεφτει....παω αμεσως να αλλαξω τον καταλαγο του σπιτιου μου.... :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki":D  :D σωστη kuria...δεν το ειχα σκεφτει....παω αμεσως να αλλαξω τον καταλαγο του σπιτιου μου.... :D  :D  :D

prosoxh minoraki !!! mhn ta allakseis ola ... kai meta pairneis thn filh sou tin Giolanta (leme twra) kai sou vgainei o mparmpa-Thodwros....
arkei to teleutaio noumeraki  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

:wink:  :wink:  :wink:  καλα εεεεεεεε...δεν το συζητω.... ποιζονακι μου εισαι πρωτη....βρε για κοιτα που δεν το ειχα σκεφτει....το τελευταιο νουμερακι μονο εεεε? καλα λες!  8)  8)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki":wink:  :wink:  :wink:  καλα εεεεεεεε...δεν το συζητω.... ποιζονακι μου εισαι πρωτη....βρε για κοιτα που δεν το ειχα σκεφτει....το τελευταιο νουμερακι μονο εεεε? καλα λες!  8)  8)

kai to shmantikotero ... vaze pantou ena noumeraki prin h meta apo auto pou einai sthn pragmatikothta gia na min ksexnas  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  ποιζονακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......και παλι υποκλινομαι στην εξυπναδα σου....εισαι ΚΑΙ το σαινι.....!

PoiSoN_GiRL

minoraki mou sth dia8esh sou panta  :wink:  :wink:  :wink:

fmas

Γάτα με πέταλα η PoiSon....... :) :) :) :)

Anonymous

ma einai gnosto oti akomh kai mia 10xronh gynaika mporei na koroidepsei ton pio sofo antra
den prospatho na tis katalabo apla tis agapo
matssssssssssss

PoiSoN_GiRL

EeEeEEeeE??
PoioSssSsSs??
Egw ??
TI ????
eipa kati sofo kai den to piasa ??

*PoiSoN_GiRL is now known as Kineza ....

xixixixixixixixixixixixixixixixixixixixi!

makia sas fmas kai summer_time  :wink:  :wink:  :wink:

539 Επισκέπτες, 2 Χρήστες