Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 753
  • Online ever: 2,916 (Χθες στις 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1047
  • Total: 1047

''Η ΜΑΝΑ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μάρτιος 31, 2005, 08:24:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Παράθεση από: "Panos69"το βρηκε η ''σκου''παιδια.η απαντηση ειναι οτι τισ εχει τρελλανει στο π....μα και δεν ξερουν τι λενε...σειρα σας τωρα να βαλετε γριφο...πανος

αυτό τώρα είναι νέος γρίφος;;
Ο ΣΚΟΥ είναι..

Atma

Ένας που μαζεύει αποτσίγαρα μπορεί να συναρμολογήσει ένα τσιγάρο
με τρία αποτσίγαρα. Αν λοιπόν μάζεψε δέκα, πόσα τσιγάρα θα καπνίσει;

Panagiotis

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ 3 ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΦΙΛΤΡΑ.ΦΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ...[ΕΙΠΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΑΤΜΑ ΜΟΥ΄]

Panagiotis

JASPER  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ;ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...ΦΙΛΙΚΑ   ΠΑΝΟΣ

Atma

Παράθεση από: "Panos69"ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ 3 ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΦΙΛΤΡΑ.ΦΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ...[ΕΙΠΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΑΤΜΑ ΜΟΥ΄]

όχι τρία πάνουλη :)

jasper

Ο Πάνος έγραψε
JASPER ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ;ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ

Πάνο καλησπέρα... θα σου απαντήσω με έναν γρίφο:

Τι είναι αυτό που αν το μετρήσεις από πάνω προς τα κάτω έχει μήκος 1.20
αλλά αν το μετρήσεις από κάτω προς τα πάνω έχει μήκος 1.10????
Φιλικά Τζάσπερ

PoiSoN_GiRL

pwpw... ths trelhs ginetai edw e ??  :shock:  :shock:

Enia

afou sas exw pei, den kanei na me kratate se agwnia, eimai periergo... ]

Atma

χαχαχαχαχα τζάσπερ

χόντρυνε το παιχνίδι

ένια μάζευε γόπεςςςςςςς :P  :P  :P

Enia

Atma, mazepsa kai 3anamazepsa, metrhsa kai 3anametrhsa alla kai mena tria tsigara mou bgainoun...  ]

jasper

Άτμααααααα!!!!!!!!!!

Ο τύπος έχει 10 αποτσίγαρα....
φτιάχνει 3 τσιγάρα...και του περισσεύει ένα αποτσίγαρο
καπνίζει τα 3 τσιγάρα...και του περισσεύουν άλλα 3 αποτσγρ
σύνολο 4 αποτσγρ...

φτιάχνει ακόμη ένα τσιγάρο...και του περισσεύει πάλι 1 αποτσγρ
καπνίζει το 4ο τσιγάρο...μένει το αποτσγρ...και 1 που είχε απο πριν... δύοοοοοοο αποτσγρ

μέχρι στιγμής λοιπόν, έχει καπνίσει 4 τσιγάρα και έχει 2 γόπες.......

ΕΔΩ ΚΟΛΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

(δικαίωμα να σκεφτώ...να φάω κατιτίς... και θα επανέλθω)

Enia

Pwpwwwwww.....  :shock:
Meta thn anakuklwsh-oikonomia sta profulaktika tou allou grifou (tou Ricky), twra kanoume kai anakuklwsh-oikonomia kai sta tsigara...!?
OUF! den thn mporw tosh mizeria!!! 8a me piasei to uperkatanalwtiko mou pali!  :roll:  :evil:

jasper

Ενιούλα...τι μιζέρια λες βρε...εγώ έφτασα να καπνίσω και εφημερίδα στην ανάγκη μπλιαχχχχχχ

Λοιπόν...

Ατμα... το τύπος κάπνισε 5 τσιγάρα... το θέμα είναι που βρήκε το 3ο αποτσίγαρο?

Ένιαααααααααα βάλε βρε ένα χεράκι...σε βλέπω  :cyclopsani:  εδώ είσαι...

Enia

Den mporei kai na kruftei kaneis edwpera! lol ]

jasper

Ενιούλα, δώσε μου ένα αποτσίγαρο δανεικό αφού δεν είσαι οικονόμα.......
θα στο επιστρέψω σε 5 λεπτά....

τόπιασες?????

ΑΤΜΑΑΑΑΑΑ 5 τσιγάρα και ακόμη χαρμάνης  :P

1047 Επισκέπτες, 0 Χρήστες