Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ...

Ξεκίνησε από Ntama, Απριλίου 07, 2005, 11:21:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

--AIXMHROS--

να υποθεσω οτι δεν μπορει να το διατυπωσει διαφορετικα
κ οτι σωστα καταλαβα οτι ειναι εγωιστικο το να κατευθυνεις τα πανια????

Valia

Αν εκλάβω ότι άνεμος είναι τα συναισθήματά μου και πανί η λογική μου, αστα να πάνε, δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν κάνω όλο το 'ταξίδι' να ενεργοποιηθεί η λογική μου. Κάποιες φορές το απολαμβάνω, κάποιες άλλες θα ήθελα να είναι πιο ισχυρή η λογική μου, δεν μετανιώνω όμως, απ΄αυτά τα ταξίδια πήρα και έδωσα πολλά, άλλωστε η ζωή τι είναι?... μια συναλλαγή που λέει κι ενας φίλος μου :)

Anonymous

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"να υποθεσω οτι δεν μπορει να το διατυπωσει διαφορετικα

να υποθέσω ότι αν κάποιος δεν διατυπώνει κάτι όπως εσύ θέλεις να το ακούσεις είναι ανήμπορος ή εγωιστής?

να υποθέσω ότι παρ όλο που όσοι γράψανε στο θέμα απάντησαν σε κάτι που δεν κατάλαβαν, αφού μονο εσύ δήλωσες ότι δεν κατάλαβες άρα οι απαντήσεις τους πάνε και αυτεσ όπου φυσάει ο άνεμος?...

αν πιάσουμε τις δικες μας υποθέσεις, βγάζοντας  αυθαίρετα και ανεμοδαρμένα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα των άλλων,..
τότε είμαστε ακόμα πιο πολύ όπου φυσάει ο άνεμος από τον άνεμο.....

επί της ουσίας του θέματος

ο άνεμος με μια πρώτη ματιά... ναι πάει όπου θέλει ...
στην πραγματικότητα όμως, ακολουθεί και αυτός τους κανόνες της φύσης τους κανόνες που ίσος κάποια μέρα με την εξέλιξη των μαθηματικών και της Θεωρίας του Χάους να τους γνωρίζουμε και εμείς....
Αρα σε μια πρώτη επιπεδου θεώρηση ναι πάει όπου θέλει (ή έτσι νομίζουμε)..
Εμείς ακολουθούμε την κατεύθυνση του, ανοίγοντας πανιά ή πάμε και κόντρα του (κατασκευάζοντας ανεμόμυλους αξιοποιώντας την δύναμη του) ή οτιδήποτε άλλο κάνουμε, θα πρέπει πάντα ένα πράγμα και ένα γεγονός να φροντίζουμε......

[size=18]Να Τον Σεβόμαστε[/size]

Διότι ακόμα και αν δεν πάει όπου θέλει,...
εκεί που είναι να πάει......
θα πάει..........................

Υ.Γ.
ένα σχόλιο για βρίσιμο από Κώστα αφορούσε εμενα?

fortune

O ανεμος ειναι και αυτος μια απο τις εκδηλωσεις της κοσμικης ενεργειας...

Αν ερθει η ωρα να φυσηξει και κοντραρεις....θα υποστεις τις συνεπειες...οποιες και να ειναι...παντως θα τις υποστεις....

Ας απλωσουμε τα πανια μας....και ας απολαυσουμε το ταξιδι...θα δουμε οτι πολλα ειναι εκεινα ,που θα μαθουμε.....

Τα στοιχεια της φυσης....και ολα τα κοσμικα πεδια...απαιτουν αν μη τι αλλο, το σεβασμο μας...

Με συνοδοιπορο τον ανεμο....θα βιωσουμε τετοιες εμπειριες ,που  η ζωη θα αρχισει να γινεται διαφορετικη.....

fortune.

frikoulo

Σημασία δεν έχει να κατευθύνεις τα πανιά αλλά να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να κάνεις εν τέλει οτι εσύ επιθυμείς όπου και αν σε βγάλει ο άνεμος.Σημασία έχει να φέρνεις πάντα υπέρ σου τον άνεμο

kuria

εμένα αυτό που μου ρχεται στο μυαλό είναι ένα παλιό καλό τραγούδι...

όπου φυσάει ο βοριάς σε παίρνει και σε πάει...
είσαι γυναίκα μιας βραδιάς ψεύτικα που αγαπάει...

Υ.Γ πάσα ομοιότης χαρακτήρος με χρήστριες του εν λόγω site προκύπτει από καθαρή σύμπτωση...        :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

chriastina

να είσαι σαν τα μπαμπού....
είναι σκληρό και δυνατό απο έξω και μαλακό και ανοιχτό απο μέσα
οι ρίζες είναι σταθερές μέσα στο έδαφος και διαπλέκονται ελεύθερα με άλλες ρίζες για αμοιβαία δύναμη και υποστήριξη
το στέλεχος  ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ....

Ntama

Την συγκεκριμένη έκφραση της διάβασα σε ένα βιβλίο με σοφά λόγια μεγάλων ανθρώπων της ιστορίας, και επειδή μου έκανε ένα "κλικ" θέλησα να το θέσω ώς θέμα και ν'ακούσω την γνώμη όλων σας... το τόνισα νομίζω... κι'οποιος αμφιβάλλει ας ξαναδιαβάσει παραπάνω...

Τώρα, αν κάποιοι το εξέλαβαν ότι το εγραψα εγώ η ίδια - που μακάρι να ήμουν τόσο άξια ώστε να έχω γράψει στο συγκεκριμένο βιβλίο  :lol: - και μου καταλόγισαν τον τίτλο "εγωίστρια" ... τι να πω??
Μακάρι να ήμουν τόσο σοφή, να έγραφα μεγάλα και αξιόλογα λόγια και ας ήμουν και εγωίστρια!!

Ας βούταμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας καμιά φορά πριν μιλήσουμε ή γράψουμε... δεν βλάπτει... και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σ'αυτο το τελευταίο που έγραψα! τόσος εγωισμός...   :!:  :!:

Ntama

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "--AIXMHROS--"να υποθεσω οτι δεν μπορει να το διατυπωσει διαφορετικα

να υποθέσω ότι αν κάποιος δεν διατυπώνει κάτι όπως εσύ θέλεις να το ακούσεις είναι ανήμπορος ή εγωιστής?

να υποθέσω ότι παρ όλο που όσοι γράψανε στο θέμα απάντησαν σε κάτι που δεν κατάλαβαν, αφού μονο εσύ δήλωσες ότι δεν κατάλαβες άρα οι απαντήσεις τους πάνε και αυτεσ όπου φυσάει ο άνεμος?...

αν πιάσουμε τις δικες μας υποθέσεις, βγάζοντας  αυθαίρετα και ανεμοδαρμένα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα των άλλων,..
τότε είμαστε ακόμα πιο πολύ όπου φυσάει ο άνεμος από τον άνεμο.....

επί της ουσίας του θέματος

ο άνεμος με μια πρώτη ματιά... ναι πάει όπου θέλει ...
στην πραγματικότητα όμως, ακολουθεί και αυτός τους κανόνες της φύσης τους κανόνες που ίσος κάποια μέρα με την εξέλιξη των μαθηματικών και της Θεωρίας του Χάους να τους γνωρίζουμε και εμείς....
Αρα σε μια πρώτη επιπεδου θεώρηση ναι πάει όπου θέλει (ή έτσι νομίζουμε)..
Εμείς ακολουθούμε την κατεύθυνση του, ανοίγοντας πανιά ή πάμε και κόντρα του (κατασκευάζοντας ανεμόμυλους αξιοποιώντας την δύναμη του) ή οτιδήποτε άλλο κάνουμε, θα πρέπει πάντα ένα πράγμα και ένα γεγονός να φροντίζουμε......

[size=18]Να Τον Σεβόμαστε[/size]

Διότι ακόμα και αν δεν πάει όπου θέλει,...
εκεί που είναι να πάει......
θα πάει..........................

Υ.Γ.
ένα σχόλιο για βρίσιμο από Κώστα αφορούσε εμενα?

Συγνώμη Κωστα για το μεγάλο quote που έκανα, αλλά ηθελα να είναι κοντα στην απάντηση που έδω μόλις πριν λιγη ώρα έδωσα μήπως και γίνουν κάποια πραγματα κατανοητά...

Ταμπέλες όπως "εγωισμός" και οτιδήποτε σχετικό, καλό είναι να μην μπαίνουν αυθαίρετα, όταν μάλιστα δεν έχει δωθει η αναλογη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες. Δεν πρόσβαλα κανέναν και δεν είναι η πρώτη φορά που προσεβλήθη. Την πρώτη και την δεύτερη το προσπέρασα και απάντησα κάνοντας χιούμορ...

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "summer_time"ayto nomizo shmainei oti ekmetaleyomai opoies periptoseis brisko mprosta mou pros ofelos mou , xrhsimopoio oles tis kinhthries dynameis kai bohtho thn poreia mou sth zoh

ο ορος εκμεταλευτης ειναι σαφως πιο ελαφρυς για εσενα κοπελια...

Ntama

Πρώτον, δεν με λένε κοπελιά

Δευτερον, επειδή γνωρίζω προσωπικά το συγκεκριμένο άτομο, ξέρω πολύ καλα τι εννόουσε, και σίγουρα δεν εννοούσε αυτό που κατάλαβες

Τρίτον εννοείς οτι "εκμεταλλεύομαι" κάτι?
Γιατι μπορεί να μην καταλαβα καλά... Θα μπορούσες να γίνεις συγκεκριμένος για να μην χρειαστεί να γίνει πάλι παρεξήγηση?

--AIXMHROS--

εγω θα απολογηθω δηλ για κατι που ειπε καποιος αλλος???
ρε πατε καλα η σας βαρεσε το σαββ-κο στα νευρα???

Ntama

Λυπάμαι αγαπητέ μου Αιχμηρέ αλλά και πάλι δεν με καταλαβες...

Δεν πειράζει... δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε ολα

Να εισαι καλα και καλή σου μέρα

various

ego den katalaveno ti pathate kai parexigiste etsi,opos kai na exei ton anemo then ton exousiazei kaneis,isos kapoioi ton ekmetaleftoun isos kapoious katastrepsei,isos kapious vgalei apo to adiexotho kai kapious alous tous taxithepsei.mporeis na valeis to daktylo sto stoma sou kai na deis pia katefthinsh exei o anemos,na aploseis pania then einai egoistiko,egoistiko einai na rixeis efthines ston anemo ama vouliaxeis.gia mena o anemos einai gia na sou deixnei oti yparxh eleftheria na sou dimiourgei mia paresthish otan eisai <<fylakismenos>>.vale to prosopo sou kontra ston anemo,klhse ta matia,ki omos then eisai esy pou taxitheveis.......

xhmeia

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΙΑ (ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ).
ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΑΝΙΑ ΑΛΛΩΝ...
ΚΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ...

ΝΑΙ, ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ Κ ΣΕ ΠΑΕΙ Κ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ.Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΜΟΡΦΑ,ΩΣ Κ ΜΑΓΙΚΑ  :D

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΡΟΤΑ Κ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ .

Κ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ??ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ Σ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ...ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ..

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ Κ Μ ΟΣΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΑΝ ΣΕ ΒΡΟΥΝ .
Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ .
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ? ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ  

ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ Γ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ, Γ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ........
Κ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ  :wink:

ΝΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΠΛΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΑΛΛΑ Μ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ .ΑΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΥΠΗΜΕΝΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ" Κ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ"
ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΠΗ , ΜΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Κ ΤΗ ΧΑΡΑ ... ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ .........

561 Επισκέπτες, 1 Χρήστης