Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 482
  • Total: 482

Η kuria πονάει

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 11, 2005, 12:13:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuba

kuria gera 8a parete to prota8lima mhn apelpizese. kante proseyxes na xasei h aek kai pana8hnaikos kai 8a to parete to prota8lhma. leme

Panagiotis

το κακο με μας τους ''γαυρους''δεν ειναι οτι χανουμε το πρωταθλημα βρε παιδια.τι να το κανουμε ενα ακομα;εχει γεμισει η αιθουσα τροπαιων μας πλεον και δεν χωραει αλλα.το κακιστο ειναι οτι χασαμε απο τον ''βαζελο''και ειδικα απο αυτον τον κακο βαζελο.ειναι πολυ ασχημο ολη την εβδομαδα να ακους τους ιδιους τους βαζελους να σου λενε ''θα μας διαλυσετε  ''τεσσαρα παλι θα φαμε'' ΄΄περιπατο θα κανετε''και αλλα πολλα τετοιοιυ ειδους που φανερωναν την πιστη τησ ηττας που ειχαν και τελικα να χανεις απο τον ''χαραλαμπιδη και τον βοουτερ''.αυτο ειναι που πειραζει περισσοτερο και οχι οτι εμεινα πισω απο την κορυφη.ας κερδιζα τον ''βαζελο''και ας μην παρω το πρωταθλημα...στο μονο που ελπιζουμε τωρα εμεις οι ''γαυροι''ειναι μια πιθανη ισοβαθμια και ενας αγωνας ''μπαραζ''.εκει πλεον θα δουμε εαν και κατα ποσο ειναι καλυτερη ομαδα ο παναθηναικος απο εμας...[αφηστε με να βρασω στο ζουμι μου]  πανος

kuria

αχ ομορφιες μου... ξεχασαμε να σας ενημερωσουμε...
τελικα τα πηραμε και τα δυο... το double που λενε καλε...

ετσι για να κοκκινισει ο τοπος... και να πρασινισουν μερικες φατσες απο τη ζηλεια τους....   :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

στις χαρες κ στις λυπες μαζι, μοναχα ΠΑΟ εσυ.

kuria

[size=18] θρυλε των γηπεδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ δαφνοστεφανωμενε μεγαλε και τρανε!!!!!!!  [/size][/color]

Anonymous

apol

αυτο  το θεμα με το που το βλεπω κατι με πιανει....γιατι δεν αντεχω να βλεπω να   ποναει μια Κυρια καθημερινως  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ksenixths

kuria

ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!

kuria

το παιχνιδι των πρασινων εμεσματων στο μεγαλυτερο μερος της  διαρκειας του αγωνα μπορει συνοψιστει στο:
βριζω, φτυνω και κλωτσω
και τον κ...λο μου χτυπω...

kuria

ενας ακομα θριαμβος στο ενεργητικο του ΘΡΥΛΟΥ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!!!

kuria

οχι πως θελω να καυχηθω αλλα σαφως ειμαστε οι καλυτεροι!!!!    :lol:  :lol:  :lol:

filip

ENAS EINAI O THEOS KAI AS EXEI POLLA ONOMATA:
BOYDAS
MOAMETH
H

apol

η νικη του θρυλου θα απαλυνει το πονο της κυριας και θα παψει πλεον να πονα

kuria

αξιολατρευτε apol...
η kuria παντα θα πονα οσο υπαρχουν αναξιοπαθουντες βαζελοι... και τους χαρακτηριζω ετσι γιατι δεν ευθυνονται οι ιδιοι για το διανοητικο τους πηλικο... ειναι ζητημα οπως καλα γνωριζουμε γονιδιων και περιβαλλοντικων επιρροων...

482 Επισκέπτες, 0 Χρήστες