Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 357
  • Total: 357

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Απριλίου 15, 2005, 01:20:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

tao-tao :?:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

egw?!?!?!?!?!?! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

gggggrrrrrrrrrrrrrrr :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:

PoiSoN_GiRL

Λιλακι ειδες ποσο πολυ του αρεσε τελικα ?!?!?  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

KiSSeS

nomizw oti exasa katitis edw.....................

:?   :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :roll:  :roll:  :roll:

ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Παράθεση από: "KiSSeS"ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥ...

Ξέρω ότι δύσκολα κάποια γυναίκα θα αποφάσιζε να πάρει πρωτοβουλία να γράψει αυτά που σκέφτεστε για αυτό το θέμα. Εδώ λοιπόν συγκέντρωσα όλα αυτά που θα θέλατε εσείς κυρίες μου να πείτε σε όλους μας σχετικά με τον πεοθηλασμο.

1. Πρώτο και κυριότερο: δεν ειμαι υποχρεωμένη να την κάνω
1.1 Αν την κάνω να νοιώθεις ευγνώμον
1.2 Αν δεν την κάνω να είσαι υπομονετικός

2. Δεν με ενδιαφέρει πως την είδες στην τσόντα, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται στανταρ να τελειώσεις στο πρόσωπο μου.
2.1 Και φυσικά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ.

3. Τα αυτιά μου δεν είναι χειρολαβές!
3.1 Μην πατάς το κεφάλι μου σαν έμβολο. Θα 'θελες να ξεράσω πάνω στα αρχίδια σου;

4. Δεν με νοιάζει πόσο χαλαρώνεις, αλλά ΜΗΝ ΚΛΑΣΕΙΣ.

5. Όταν έχω περίοδο δεν σημαίνει ότι είναι εβδομάδα της "ρουφηχτής". Δεν έχω διάθεση και φυσικά δεν νοιώθω καλά όποτε μην χαίρεσαι ότι θα με πλακώσεις στις "πίτες" επειδή δεν μπορείς να έχεις σεξ.
5.1 Το κόλπο με τα "μελανιασμένα @@" έπιανε στο γυμνάσιο. Αν έφτασες στο απροχώρητο τράβα μια παχιά κι άσε με στην ησυχία μου και τα ταμπόν μου.
5.2 Όχι, δεν μπορώ να προγραμματίσω την περίοδο με τα Τσαμπιονς-λιγκ.

6. Αν σταματήσω να βγάλω μια τρίχα που κόλλησε στα δόντια μου μη μου πεις να την κρατήσω για γούρι.

7. Το να με αφήσεις στο κρεβάτι μόλις τελειώσεις και να πας να παίξεις PLAYSTATION είναι αρνητική κίνηση, αν θέλεις να διατηρήσω την διάθεση μου στο μέλλον.

8. Αν σου αρέσει πως την κάνω δεν χρειάζεται να υμνείς τις στοματικές μου ικανότητες. Σκάσε κι απόλαυσε την χωρίς σχόλια.
8.1 Δεν είμαι το "πιτανακι" σου εφόσον δεν είσαι τουλάχιστον "Κορκολής".
8.2 Θυμήσου το άρθρο 1.1 περί ευγνωμοσύνης.

9. Όχι ρε, δεν έχει υπέροχη γεύση. Και δεν ισχύουν οι λαλακίες σχετικά με πρωτεΐνες.

10. Όταν οι φίλοι σου διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να την απολαύσουν μην αρχίζεις και καυχιέσαι. Κράτα το στόμα σου κλειστό.
10.1 Άντε γιατί αν με κάνεις ρόμπα θα σκεφτώ να "εξυπηρετήσω" κανένα φίλο σου.

11. Επειδή "ξύπνησε" πρωί πρωί δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον "φιλήσω" για καλημέρα.
11.1 Δεν βελτιώνει την όραση, οπότε όταν οδηγάς ξέχνα το.

12. Το "όλα μέσα" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχω μεγάλο στόμα. Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει κάτι αντίστροφο.

Θα  έλεγα  ότι  σου  λίπη  κατή,  και  δεν  θέλω  να το  πιστέψω  σου  λίπη  η  φαντασία    γιατί   αν  σκέφτεσαι  έτσι  δεν  πρέπει  να  ευχαριστιέσαι  τίποτα  πανό  
στο  συγκεκριμένο  θέμα  

:D
:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :?:

ksenixths

ksanalew grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted:  :twisted:  :twisted:

e na mhn xaseis katitis kai esy kisses?!?!?! :P  :P  :P  :P

lol o filippas kateytheian sto pshto kai me ta moutra malista :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Την αποψη μου την εχω ηδη καταθεσει !!
ΦΙΛΙΠΠΑΣ θελεις μηπως να το συζητησουμε παλι ??
 :P  :P  :P
χιχιχιχιχι !  :lol:

KiSSeS

AMAN!!!! (oups mas ksevrakwsan....... :? )

eipa egw TETOIA PRAGMATA?????? EEEEEEEEEE?????

*KiSSeS einai plhrws a8wa kai aponhreuth kai kuriws ANHKSERH!!!!! :colors:

PoiSoN_GiRL

λολ ... ελπιζω να μην γινει quote και στα δικα μου γραφομενα !! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ  :oops:  :oops:  :oops:

ksenixths

oxi na ginei leme :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

kisses to afhnw panw sou ayto :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

ksethapse ta aplyta ths poison!!na mhn gelame mono me sena :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"O stomatikos erwtas loipon kata thn gnwmh mou, einai ena apo ta paixnidia metaksu suntrofwn. Den 8a topo8eth8w proswpika (eksallou einai kati pou den afora kanenan pisteuw) alla 8a milisw genika. An loipon isxuei to rhto ''ston erwta ola epitrepontai'' tote sigoura 8a prepei na einai apodektos ! Kata thn gnwmh mou panta, an ena zeugari exei mesa sta paixnidia tou ton stomatiko erwta, den vlepw ton logo giati na ginetai suzhthsh peri agkareia... Eimai uper ths apopshs pws otan kati den mas aresei den to kanoume kai oxi tis apopshs ''anagkastika na to kanw'' Otan den 8eleis na to kaneis polu apla DEN TO KANEIS.Den se piezei kaneis ki an se piezei tote to provlhma einai diko tou kai oxi diko sou .. Apo tin allh otan kaneis kati to kaneis kala mono an exeis tin oreksh na to kaneis, diaforetika opws eipa kai se prohgoumeno post , mhn to kaneis ka8olou. Den exei nohma na koroideuomaste. Dekth kai sevasth h apopsh na mhn 8elei kapoios na pros8esei to sugkekrimeno ''paixnidi'' sto krevati tou , alla den dexomai thn apopsh ''to ekana giati me zalise''

ksenixtako μου οι αποψεις μου ειναι σταθερες ! δεν μεταβαλλονται ! ουτε αναθεωρω τιποτα απο οσα εχω πει μεχρι τωρα !! οριστε λοιπον !  :P
υπαρχουν κι αλλα post μου .. δεν εχεις παρα να ανατρεξεις μερικες σελιδες πισω  :P  :P

ksenixths

ok poisonaki.alla ayta htan psilonormal.den gelasa gmt :(  :(  :(  :(  :(  :(

KiSSeS

giati re ksenixti de gelases?????????

me mena giati gelate dhladhs?????????????? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????

mpas kai eimai geloia?????  :shock:   :shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :?  :?

ksenixths

oxi kisses!apla mou fanhke pio asteio!!!

an parekshghthikes sou zhtw sygnwmh!!!

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

sugnwmh htan auto pou eida??? 'h kanoun poulakia ta matia mou apo ta polla games???????

ksenixti piperi sta daxtula vre!!!!!!!! mh ksanadw tetoia leksh edw mesa (kuriws xwris logo!!!!) ok?????

:tongue: :tongue: :tongue:

PoiSoN_GiRL

ΚiSSeS εισαι μεγαλο παιδι πια .. κομμενα τα παιχνιδια !! λολ  :P

357 Επισκέπτες, 0 Χρήστες