Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 266
  • Total: 266

Έρωτες στο γραφείο

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 15, 2005, 11:14:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gavrina

Το οχτάωρο που περνούν οι συνάδελφοι στον ίδιο χώρο ευνοεί τη δημιουργία ειδυλλίων. Όμως αυτά δεν είναι συνήθως μεγάλης διάρκειας, ούτε πάντα ευεργετικά για το ζευγάρι και την επιχείρηση.

"Εργασία και χαρά" προτείνουν πολλοί κλείνοντας πονηρά το μάτι. Ξεχνούν όμως ότι, συχνά, το να μοιράζεσαι το μαξιλάρι και το γραφείο με κάποιον μπορεί να προξενήσει ποικίλα προβλήματα στην ίδια τη σχέση και στους συναδέλφους, αλλά και κλυδωνισμούς στην επιχείρηση. Όσο κι αν η λογική μάς υπαγορεύει ν' αποφεύγουμε τα επιπόλαια φλερτ με τους/ τις συναδέλφους στο γραφείο, όσο κι αν γνωρίζουμε ότι θα ήταν προτιμότερο να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας και να συγκρατήσουμε τη λίμπιντό μας, ο ερωτισμός στο χώρο του γραφείου είναι ακατανίκητος. Αυτή είναι άλλωστε και η τεκμηριωμένη επιστημονικά άποψη των ψυχολόγων, σεξολόγων και ψυχιάτρων. Μαζί τους συμφωνούν και ειδικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων σε θέματα προσωπικού, οι οποίοι υπογραμμίζουν τις θετικές πτυχές του έρωτα στο γραφείο. Λένε, δηλαδή, ότι το να ερωτευτείς το συνάδελφό σου ενδυναμώνει το πνεύμα συνεργασίας και ενισχύει την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Εσείς τι νομίζετε;

PoiSoN_GiRL

gavrinaki mou egw tassomai kata tou erwta h tou flert sto grafeio.Pisteuw einai provlhma na anaptux8ei ena eidullio ston ergasiako xwro, giati an kapoia stigmh lhksei, h sunergasia twn duo atomwn sto mellon 8a einai duskolh, ka8ws kai to na vriskontai ston idio xwro arketes wres ths hmeras.Af'enos 8a mou peis .. ok etuxe den mporeis na to elegkseis panta.. kai 8a sumfwnhsw mazi sou, egw proswpika 8a to apefeuga pantws.Af'etairou an einai pia o erwtas ths zwhs sou ... follow your heart kai to polu polu allazeis ergasiako xwro !
Enas akomh logos pou tassomai kata einai h metafora twn provlhmatwn ths ergasias stin proswpikh zwh tou zeugariou... oso kai na mhn to prokaloun, sigoura 8a sumvei ki auto kata thn gnwmh mou einai kako.Prokalei entaseis, agxos kai isws diafwnies..
Egw proswpika to mono flert pou exw anaptuksei ston ergasiako mou xwro ola auta ta xronia .. einai me tin idia thn douleia !! (Edw uparxei enas erwtas megalos!!)  :wink:

minoraki

εγω πιστευω οτι θα πρεπει να διαχωριζεται η εργασια με τον ερωτα....οπως επισης πιστευω επισης οτι και τα δυο μαζι, δεν πανε....
πριν παντρευτω, ειχα μια τετοιου ειδους εμπειρια στη δουλεια μου....οταν καποια στιγμη ειπα στοπ, το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ ασχημο....αναγκαστηκα να παραιτηθω.....και ποτε δεν μου το συγχωρεσε....ηταν βλεπεις η εποχη που γνωρισα τον αντρα μου, τον ερωτευθηκα και δεν ηθελα τιποτα αλλο στη ζωη μου....οταν ο συναδελφος μου το καταλαβε, μετετραπη "ως ταυρος σε υαλοπωλειο".....γι αυτο, οποιαδηποτε ερωτικη σχεση θελουμε να κανουμε, εκτος εργασιακου χωρου!

Anonymous

symfono me tous prolalhsantes , oute syzhshsh
oxi erotas alla oute xepeta oute kamia allh sxesh sth douleia kathara typikh epaggelmatikh mono (mhde sas eida mhde thlo na sas xero)

spell

Μεγα λαθος.  Μακρια και αγαπημενοι. Ασφαλεστερο και καλυτερο.

266 Επισκέπτες, 0 Χρήστες