Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Φλερτ, άγγιγμα και σεξ

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 15, 2005, 11:39:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Ανάμεσα στα καυτά σημάδια με τα οποία κάποιος αφήνει να διαφανεί το ενδιαφέρον του για έναν άλλο, είναι μερικές φαινομενικά αθώες χειρονομίες επαφής. Το χέρι αφήνεται τυχαία πάνω στο χέρι ή στο μπράτσο του άλλου, χαϊδεύει ανεπαίσθητα το μάγουλο με τις άκρες των δακτύλων, ακουμπά το χέρι στους ώμους. Από τέτοιες φαινομενικά ασήμαντες χειρονομίες συνειδητοποιούμε ή διαισθανόμαστε το ερωτικό ενδιαφέρον του άλλου.

Ανάμεσα στα καυτά σημάδια με τα οποία κάποιος αφήνει να διαφανεί το ενδιαφέρον του για έναν άλλο, είναι μερικές φαινομενικά αθώες χειρονομίες επαφής. Το χέρι αφήνεται τυχαία πάνω στο χέρι ή στο μπράτσο του άλλου, χαϊδεύει ανεπαίσθητα το μάγουλο με τις άκρες των δακτύλων, ακουμπά το χέρι στους ώμους. Από τέτοιες φαινομενικά ασήμαντες χειρονομίες συνειδητοποιούμε ή διαισθανόμαστε το ερωτικό ενδιαφέρον του άλλου. Από την πρώτη δειλή προσέγγιση, και καθ' όλη τη διάρκεια του φλερτ, οι σωματικές επαφές κλιμακώνονται και η οικειότητα αυξάνει με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Η σειρά των βημάτων είναι περίπου η εξής]

Sotis

ΓΩΓΟ  ΕΓΩ  ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ  ΦΥΛΕΙ ΤΟΝ  ΜΠΑΣΟΥΤΟ  ΠΑΝΤΟΣ. :lol:

Anonymous

χαχαχααχα Λευτέρη !!!!!!!!!!!!
Ποιος θα σε φιλοξενήσει εκεί;;;  ]

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  δεν μας λεει ομως με τις φιλοξενουμενες τι γινεται....τις αφηνουν στην τυχη τους?  :?:  :!:  :roll:  :(

Anonymous

pos thn eipame thn fylh ayth?? kai prepei na pas me oles tis gynaikes tous h dialegeis??  ee??   eee?

balland

εγω παλι θα προτιμησω την ελληνιδα..οτι κ να ειναι βρε αδερφε,τουλαχιστον θα καταλαβαινω τι μου λεει...

minoraki

Παράθεση από: "balland"εγω παλι θα προτιμησω την ελληνιδα..οτι κ να ειναι βρε αδερφε,τουλαχιστον θα καταλαβαινω τι μου λεει...
:thumright:  :thumright:  :thumright: ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΛΛΑΝΤ.....πολυ πολυ σωστο σε βρησκω....ειναι αυτο που λεμε <<παπουτσι απο τον τοπο σου......>>.....γιατι, που να τρεχουμε τωρα σε φυλες που ουτε το ονομα τους δεν ξερουμε να προφερουμε....εεεεε???

spell

Μα υπαρχει καλυτερη ρατσα απο τους Ρωμιους σε αυτα τα θεματα?

Greeks do it best  :wink:

Anonymous

Ότι και να κάνετε, σε όποια φυλή και να πάτε, πάλι σε μας θα καταλήξετε ]

balland

Παράθεση από: "gavrina"Ότι και να κάνετε, σε όποια φυλή και να πάτε, πάλι σε μας θα καταλήξετε ]

κ ποιος σου ειπε οτι θελουμε να σας ξεφυγουμε?????????????

Enia

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ !!!

*Ενια επικροτεί τον balland και τον spellbound για τις επιλογές τους!!

μουαχαχα  :twisted: πολύ μου αρέσει η τροπή που πήρε το θέμα!  :D

(...γιατί ομολογώ πως αν το συνεχίζαμε από την αφήγηση της γαύρίνας θα είχαμε πρόβλημα!  :wink: χαχαχα )

balland

Παράθεση από: "Enia"ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ !!!

*Ενια επικροτεί τον balland και τον spellbound για τις επιλογές τους!!

μουαχαχα  ]

σου αρεσε η επιλογη μας ε??
για πες μας τωρα κ την δικη σου επιλογη........
ετσι εγκυκλοπεδικα...

Enia

Balland!!! Σε συγχωρω γιατι δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρο!, αλλιώς θα το θεωρούσα προσβολή και μόνο που ρωτάς!
Μα για να σε επικροτω σαφώς και επιμένω ελληνικα!!!

Όπως λέμε και με μια φίλη, άμα αγάπη μου ο άντρας δεν σου χορέψει ένα ζειμπέκικο να είσαι από κάτω να τον καμαρώνεις, πώς αλλιώς θα σε κερδίσει!!??  :wink:

balland

ζεμπεκικο ε??
μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Enia

γμτ... κρίμα και σε είχα συμπαθήσει...

*Ένια σβήνει μετά λύπης τον φίλτατο βαλλάντιο από την λίστα της...

Neeeexxxttt...!!!

karalol

556 Επισκέπτες, 1 Χρήστης