Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 295
  • Total: 296
  • Leon

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

ελα χαμογελοκαλημερες κοσμε!!!!
καφεδες για ολους βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..... :D

riaghul

..καλα πλακωσαν ολοι και ηπιαν τους καφεδες....
Τι εγινε....
Παω κι εγω να φτιαξω μονη μου....
Φιλακιαααααα
Με ..πως το ειπες balland?
χαμογελοκαλημερες.....(καλοο)

minoraki

δανειζομαι και εγω τον χαιρετισμο του μπαλλαντ.....

:D  :D  :D ΧΑΜΟΓΕΛΟΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.....με καφεδακι......

Enia

ε και μια 'χαμογελοκαλησπέρα' (!) από μένα  :D

γιατί τέτοια ώρα που σηκώθηκα, πάει η μέρα, τη χάσαμε!..  :roll: καλά που είναι καλοκαιράκι και έχει άπλετο φως... και η νύχτα δικιά μας είναι...  8)

τελειώνει το πρώτο φραπεδάκι... να χτυπήσω άλλο ένα!? (ή θα με πιάσουν τα νελυρα μου?  :P )
μουστοκουλουράκι κανείς!?  :P

fmas

Μια κρύα σοκολάτα στο 3 παρακαλώωωωωωωωωωωωω...

Ευχαριστώ.

Enia

Έφτασεεεεεε....!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"ε πως...
καθε βραδυ ακουει τον ερωτα της που εχει εκπομπη,βλεπεις...
κατσε καλε να μου κανεις παρεα..

Τωρα αυτο για μενα το ειπε ??
Οχι γιατι αν το ειπε για μενα .. κανει λαθος ο κυριος ..
Δεν κανει καθε μερα εκπομπη ! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

rinio

Παράθεση από: "Enia"Έφτασεεεεεε....!!!

ki ego tora eftiaksa kafe...
tetraplo ELLINIKO, ke apolamvano to apogevma me A33 ke forum...

PARAKALO PITE MOU APO POU MPORO NA PAO NA ISPRAKSO GIA TI DIAFIMISI!!!!!!!![/quote]

PoiSoN_GiRL

Απο καφε ξεκινησα σημερα την βολτα μου (με την κουμπαρα μου την KiSSeS και τον κουμπαρο τον Kotso !) σε καφε πηγα after KiSSeS and Kotsos ... ε γυρισα και στο σπιτι να πιω ενα καφε ! μη χασω ..
Τελικα πρεπει να ειμαι εθισμενη ! Τωρα που το ξανασκεφτομαι .. τι εθισμενη .. καραεξαρτημενη θα ελεγα ! λοοοοοοοολ

Υ.Γ. κορδονια τα νευρα μου παλι ! Αλοιμονο σε οποιον βρεθει μπροστα μου !

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Απο καφε ξεκινησα σημερα την βολτα μου (με την κουμπαρα μου την KiSSeS και τον κουμπαρο τον Kotso !) σε καφε πηγα after KiSSeS and Kotsos ... ε γυρισα και στο σπιτι να πιω ενα καφε ! μη χασω ..
Τελικα πρεπει να ειμαι εθισμενη ! Τωρα που το ξανασκεφτομαι .. τι εθισμενη .. καραεξαρτημενη θα ελεγα ! λοοοοοοοολ

Υ.Γ. κορδονια τα νευρα μου παλι ! Αλοιμονο σε οποιον βρεθει μπροστα μου !

Βρε!!  :evil:  Δεν σου έχω πει να τον κόψεις!? ..Αφού σε χαλάει καλόμ!...  :oops:
Μόνο σοκολατίτσα εσύ, κρύα η ζεστή, με σαντυγί ή χωρίς, σε διάφορες γεύγεις.. Σε αφήνω να αυτοσχεδιάσεις, τόσες επιλογές έχεις ... Αλλά καφέδες και τσάγια κομμένα! Και (μόνο!) στις πολύυυυ πολυ μεγάλες κρίσεις στέρησης, επιτρέπεται ο ντεκαφεϊνέ... Και ένα την ημέρα!  :evil:
ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣ!??  :?:  :!:

PoiSoN_GiRL

εν μπορω .. εν μπορω ... ειμαι καφεξαρτημενο .. εχω την υποψια οτι στις φλεβες μου κυλαει καφες πλεον ... δεν λεω .. καλη η σοκολατιτσα φιλεναδα μου .. αλλα αν δεν παρω και την δοση μου απο καφε .. κατι μου λειπει  :cry:  :cry:
Λοιπον .. υποσχομαι οταν ερθεις να πινω μονο σοκολατες ! Προς το παρον θα παρω γερες δοσεις καφεινης, θα ξεσπασω στους αλλους και οταν με το καλο μας ερθεις .. θα ειμαι αρνακι !! χαχαχαχα ! σμουτς !!  :wink:  :wink:

Enia

xaxaxaxa! den to lew gia ta neurakia, poso mallon gia mena bre xazo. Alla na afhneis na kleinei kai ka8olou to mataki sou bre c, na 3ekourazesai ligo! :) nuxteridaki :P

PoiSoN_GiRL

Εniaki μου το ματακι δεν κλεινει ανεξαρτητως του καφε ...
Νυχτεριδακι γεννηθηκα .. νυχτεριδακι με βλεπω να παραμενω ..
Πονεμενη ιστορια αυτος ο νυχτερινος υπνος ..  :cry:  :cry:  :cry:
Αντε ελα γρηγορα να με βαλεις σε προγραμμα λεμεεεεε !  :wink:  :wink:  :wink:

Υ.Γ. και που εισαι .. το καλοκαιρι διακοπες μην κανονισεις ! Σε εχω κλεισει εκ των προτερων για μενα !  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......
σημερα ειπα να προσεξω λιγο την υγεια μου....γι αυτο πινω χυμο πορτοκαλαδα! καλη συνεχεια   :D  :D  :D

Evitaki

kalhmera......thelw kafeeeeeeeeeeeeeee
ti kala tha htan na mas fernoyn ton kafe sto krebati :P  :P  :P  :P  :P  :P

295 Επισκέπτες, 1 Χρήστης