Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 312
  • Total: 312

αλλά... ΚΑΙ.. γιατί....

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 19, 2005, 11:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "gavrina"Μου αρέσεις αλλά…
Σε θέλω αλλά…
Θέλω να είμαστε μαζί αλλά..

Αλλά… αλλά… αλλά… αλλά… αλλά… αλλά… αλλά… αλλά…

Γιατί να μην είμαστε μαζί; …
Γιατί με άφησε αφού ήμασταν καλά;…
Γιατί μου είπε ότι με αγαπάει κι έφυγε;…

Γιατί;… γιατί;… γιατί;… γιατί;… γιατί;… γιατί;… γιατί;… γιατί;…

Τόσα "αλλά" και τόσα "γιατί" αναπάντητα.. ποιος ο λόγος της ύπαρξης τους;
γαυρινακι μου γλυκο και αγαπημενο.....γιατι ειναι αυτο που εχω γραψει και εγω σε μια αλλη καταχωρηση(και συγνωμη που το αναφερω).....γιατι οι αντρες αλλα λενε, αλλα νιωθουν, αλλα σκεπτονται, αλλα εννοουν και στο τελος αλλα κανουν.....μετα απο τοσα χρονια πειρας με τους αντρες κατεληξα στο εξης.....δεν θα πρεπει ποτε να στηριζομαστε σε εναν αντρα.....αργα ή γρηγορα θα μας την κανει.....εχω μια πολυ αγαπημενη φιλη μου, η οποια ειχε μια σχεση με εναν παλιο συμμαθητη μας απο το σχολειο.....καποια στιγμη λιγο μετα απο τα χριστουγεννα της ειπε <<θα σου τηλεφωνησω αυριο....>>.....και ξερεις κατι? το "αυριο" αυτο ποτε δεν ηλθε.....θα μου πεις γιατι δεν εψαξε να τον βρει? ελα ομως που εγω τον ειδα με μια αλλη η οποια μαλλον θα ειχε την ηλικια της κορης του.....γι αυτο σου λεω.....μην ψαχνεις.....νομιζω οτι ολες εμεις οι γυναικες θα πρεπει να περναμε καλα μαζι τους, αλλα να μην επενδυουμε ποτε ψυχολογικα, πνευματικα.....θα μου πεις πως μπορει να γινει αυτο? ελα ντε.....θα σου πω αλλη φορα, οταν θα ειμαστε τετ-α-τετ για καφε....φιλια πολλα! και ο,τι θελεις εδω ειμαι εγω για να με ρωτησεις!

kap

φτηνές δικαιολογίες που δεν χρειάζεται να ασχολήσε μαζί τους γιατί μόνο σύνγχηση θα σου φέρουν. ¨οταν κάτσει η σκόνη των περιστάσεων είναι ο καλύτερος χρόνος για να κάνεις την ανασκόπηση και να δεις τι έχει γίνει.

minoraki

Παράθεση από: "kap"φτηνές δικαιολογίες που δεν χρειάζεται να ασχολήσε μαζί τους γιατί μόνο σύνγχηση θα σου φέρουν. ¨οταν κάτσει η σκόνη των περιστάσεων είναι ο καλύτερος χρόνος για να κάνεις την ανασκόπηση και να δεις τι έχει γίνει.
:roll:  :roll:  :roll:  χμχμχμχμχμ γι αυτο ειχα την εντυπωση οτι εισαι ενας μεγαλος και σεβασμιος ανθρωπος....απο τις απαντησεις που δινεις.....φταιω εγω? δεν νομιζω!

balland

Παράθεση από: "Enia"FOR CRYING OUT LOUD!!  :evil:  :evil:  :evil:

Μην ακούω άλλα για γραμματόσημα και βλακείες!!  :evil:

Και αν κάποιος άντρας το πιστεύει ειλικρινά αυτό, τον λυπάμαι πραγματικά! (balland, pls, πες μου ότι το είπες έτσι και δεν το εννοούσες!!  :? )

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά!: Όταν κάποιος σε φτύνει, τον φτύνεις κι εσύ, το ξεχνάς και προχωράς!
Τι σας κάνει ορισμένους να πιστέψετε ότι μια γυναίκα θα κολλήσει όταν την αγνοούν!? μα τόσο πόλύ μας υποτιμάτε!? οκ, ίσως υπάρχει μια πικρία στην αρχή, ίσως σαν ανώτερα άτομα, και κυρίως ως άτομα ευγενικά και καλοπροαίρετα, που ξέρουν να συγχωρούν και να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες, μπορεί να δεχτούμε πίσω κάποιον που μας πλήγωσε... Αλλά όχι και να κολλήσουμε με κάποιον που αδιαφορεί!!!

(Sorry που το λέω με τόσο πάθος.. Το έχω πει και σε άλλο ποστ ότι η αδιαφορία είναι το ευαίσθητο σημείο μου...)

Κορίτσια!! Βοήθεια, υποστηρίξτε με πριν φάμε κι άλλο φτύσιμο!!  :P

Όσο για το Γωγουλίνι... άβυσος η ψυχή των ανδρών καλή μου... μην το ψάχνεις.. κοίτα εσύ να είσαι καλά και να ξέρεις εσύ τι ζητάς από τη ζωή σου... Και η ψυχή του σύμπαντος θα συνομωτίσει για να σου το δώσει...

δεν το ειπα καθολου αστεια!!
ειτε σε θυμωνει ειτε οχι,αυτο γινεται Κ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ..
μην πεφτεις στην παγιδα οτι το κανουν οι αντρες μονο!!!
αυτο ειναι συστημα που εφαρμοζεται απο τους περισσοτερους ανθρωπους οταν δουν οτι καποιος-α ενδιαφερεται για το ατομο τους!!!
αν δειχνεις το ενδιαφερον σου σε θεωρουν δεδομενο κ σε καβαλανε..

Anonymous

Σύστημα γραμματόσημο… δεν ισχύει πάντα.

Μπερδεμένα συναισθήματα απλά και μόνο γιατί δεν ξέρει τι θέλει, γιατί είναι ανασφαλής και ανώριμος.
Κάτι που μπορεί να στο δείξει μετά από πολύ καιρό.
Δεν ξεχωρίζω και δεν λέω ότι η γυναίκες είναι καλύτερες, είμαστε και τα δύο φύλα τα ίδια σκ*τα ( με τα συγχωρήσεως )  ]

ΦτΥνΩ τΟν ΚοΡφΟ μΟυ
φιλενάδααααααααααααα  ( μη γελάς )  ]

Δεν κολλάμε εμείς αλλά ο εγκέφαλος. Ίσως το λουκουμάκι που έχουμε μέσα μας να μην μας αφήνει να κοιτάξουμε μπροστά μας… αλλά πάλι το κάνουμε γιατί ίσως να φοβόμαστε την μοναξιά, είναι πικρή και οδυνηρή η άτιμη.
Πως όμως θα ξεκολλήσεις, πως θα προχωρήσεις παρακάτω αν δεν μείνεις μόνος /η, αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου και δεν ξεκόψεις από τα περασμένα;; ]

Poionaki μου, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κύριος, απλά είναι κάτι που με βασάνισε παλιότερα και είμαι σίγουρη πως και πάλι θα συμβεί.

" Γιατί κύριος ξεκινάς κάτι ενώ δεν ξέρεις τι ζητάς;;
Γιατί μετά από καιρό θέλεις επανασύνδεση ( ερωτική μόνο ) ;
Γιατί δεν κάθεσαι στα αβγά σου και δεν βρίσκεις κάτι άλλο;
Γιατί θυμάσαι όσα πέρασαν εφόσον δεν είσαι διατεθειμένος να τα ζήσεις όπως απαιτεί μια νορμάλ σχέση;
Αφού φοβάσαι, απομακρύνεσαι και δεν θέλεις να υπάρχουν απαιτήσεις γιατί λες σ’ αγαπώ και φεύγεις; "

Εεεεεεεεεεεε όχι λοιπόν!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΗ!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ όχι στο κρεβάτι  ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ !

Όσο για την απάντηση poisonaki μου την πήρα μετά από 1 μιση χρόνο, που είδε κι αποείδε ότι δεν γινόταν τίποτα.. και ξέρεις ποια ήταν;
Φοβόμουν το μέλλον…

Δεν είπα τίποτα.. απλά χαμογέλασα και έφυγα.  ( το αναφέρω γιατί είναι το πιο παλιό περιστατικό μου )

Κυρία μου χαχαχαχα το κοκοράκι λάλησε!
Λες όμως να με είδε να τρώω παΐδάκια μαζί σου και να ζήλεψε χαχαχαχα
Σίγουρα δεν άντεχε τον Ολυμπιακό αφού ήταν Βάζελος, γίνονται και λάθη χιχιχιχι

Μινοράκι μου, το έχω καταλάβει ότι άλλα λένε, αλλά νιώθουν, άλλα σκέφτονται, άλλα εννοούν και στο τέλος άλλα κάνουν, δεν έχω την δική σου πείρα αλλά από την μικρή μου εμπειρία αισθάνομαι πως πάντα αυτό θα γίνεται.

Kap μου, καλό θα είναι να μην γίνει αυτή η ανασκόπηση, γιατί να ξύνουμε παλιές πληγές; Για να επηρεάσουν τις επόμενες;;;;;

Balland , συμφωνώ !!!!!
Και οι δύο το κάνουμε.. όπως είπα και πιο πάνω.
Δεν είναι όμορφο όμως, όταν σου αρέσει κάποιο άτομο, το πλησιάζεις και είσαι μαζί του, να νοιάζεται για σένα; Γιατί πρέπει πάντα να το θεωρούμε δεδομένο και μετά να το φτύνουμε; Τι ζητάμε από αυτή τη σχέση;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

balland

η gaurina εγραψε

Balland , συμφωνώ !!!!!
Και οι δύο το κάνουμε.. όπως είπα και πιο πάνω.
Δεν είναι όμορφο όμως, όταν σου αρέσει κάποιο άτομο, το πλησιάζεις και είσαι μαζί του, να νοιάζεται για σένα; Γιατί πρέπει πάντα να το θεωρούμε δεδομένο και μετά να το φτύνουμε; Τι ζητάμε από αυτή τη σχέση;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ομορφο ειναι κ υπεροχο..
τωρα στο γιατι το δεδομενο το φτυνουν,δεν μπορω να απαντησω..
δεν το εχω κανει κ δεν πιστευω οτι θα το εκανα ποτε..
συνηθως οταν δενονται μαζι μου τρομαζουν κ το βαζουν στα ποδια...
ο φοβος για το μελλον που ειπαν κ εσενα,δηλαδη . . .
ΣΥΜΠΑΣΧΩ Κ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! ! ! ! ! !
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Anonymous

Φοβητσιάρηδες / Φοβητσιάρες !!!!
Να μην έχουν τσαγανό μέσα τους να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην ζωή τους σωστά!!!!!
Μόνο στα λόγια.....
Χορτάσαμε πια από λόγια, λόγια, λόγια!!!  ]

balland

ελα μωρε ενταξει...
μην κανεις ετσι...
'ειπαμε,τπτ δεν εχει αλλαξει κ τπτ δεν ειναι οπως παλια...'
εγω εχω συμβιβαστει στην ιδεα του
'οκ,δεν ειμαι ο πρωτος που θα γερασω μαγκουφας'..
το γμτ ειναι το 'γιατι????'

Anonymous

Δεν κάνω έτσι για την περίπτωση που μείνω μαγκούφα  ]

balland

υπαρχει καλυτερος τροπος κ ειναι παρα πολυ ευκολος οταν εισαι γυναικα..
κανεις γνωριμιες κ βγαινεις να διασκεδασεις!!!!

Anonymous

balland και αυτό γίνεται  ]

balland

KANTO K ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ..
 :wink:

PoiSoN_GiRL

gavrinaki mou sunh8ws etsi ginetai ...meta apo ena- enamish xrono gurizei na sou aitiologhsei thn aitia ths fughs... na mhn exei kai tupseis sthn suneidhsh tou...  :evil:
Pali kala.. uparxoun ki alla atoma pou den sou ekshgoun pote.. kai meneis me thn aporia .. ''Ti ekana?'' 'H ''Ti den ekana?''
Oso gia thn apantish pou phres .. se kalupse ?
An sunevaine pantws se emena (ennow to na er8ei na mou pei meta apo ena xrono efuga giati fovh8hka to mellon..) mallon emena 8a fovotan meta to mati tou ... :twisted:  :twisted:  :twisted:

balland

ΤΟ ΠΟΒΑΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

312 Επισκέπτες, 0 Χρήστες