Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 337
  • Total: 338
  • Leon

αλλά... ΚΑΙ.. γιατί....

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 19, 2005, 11:58:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "balland"κ εγω μαζι σας..ειναι πολυ απλα τα πραγματα..αν προσπαθησεις να κερδισεις καποιον-α μονο κ μονο επειδη ειναι ενα "στοιχημα" με τον εαυτο σου,κλο ειναι να σκεφτεις οτι καποιος αλλος-η μπορει να βαλει στοιχημα με τον εαυτο του εσενα...ξηγιεσαι απο την αρχη κ οσο περναει ο καιρος βλεπεις αν ταιριαζεις η οχι με τον αλλο...φτανει να υπαρχει η προδιαθεση να το δεις αυτο!!!! :roll:

εμ βρε balland... κι αν ο αλλος ΔΕΝ την έχει την προδιάθεση δεν οφείλει να το ξέρει από την αρχή και να το ξεκαθαρίσει? στην πορεία περιμένει να το δει??? άλλο το αν ταιριάξεις με κάποιον-α ή όχι, αλλά το τι θέλει καθένας ξεχωριστά πρέπει (οφείλει καταρχάς στον εαυτο του/της) να το ξέρει....

γνώμη μου...  :roll:

παλι δεν τα εγραψα κατανοητα μαμωτο?? :roll:
καλη μου ενια αυτο προσπαθησα να πω κ εγω,
αλλα μαλλον απετυχα παλι...
-(αχρηστε)
-(σκασε)
-(οχι δεν σκαω ρε!να μαθεις να γραφεις!)
-(προσπαθω ρε συ..δεν μου βγαινουν απλα)
-(ζωντοβολο)
-(αλε μου εαυτε)
-(ντροπη του κορμιου μου)
-(κ δικουμου κορμιου)
κτλ

Enia

χαχαχαχαχα! ΣΜΟΥΤΣ!  :D

μη, μη σε μαλώνεις μπαλλαντάκο, μια χαρά τα έγραψες... και συμφωνούμε. απλή συμπλήρωση έκανα...

Να μην κάνω κι εγώ τη διευκρίνισή μου? να μην τα πω να ξεσπάσω? με πνίγει το δίκιο!  :oops:  :oops:  :oops:

balland

Παράθεση από: "Enia"χαχαχαχαχα! ΣΜΟΥΤΣ!  :D

μη, μη σε μαλώνεις μπαλλαντάκο, μια χαρά τα έγραψες... και συμφωνούμε. απλή συμπλήρωση έκανα...

Να μην κάνω κι εγώ τη διευκρίνισή μου? να μην τα πω να ξεσπάσω? με πνίγει το δίκιο!  :oops:  :oops:  :oops:

*Ο balland πεταει σωσιβιο κ δινει το φιλι της ζωης στην enia...
-(χαμενε μην μεινεις στο φιλι της ζωης..χουφτωστην χουφτωστην..)
-(α να χαθεις σαρδαναπαλε)

Evitaki

gwgoylini moy makiaaaaaaaa......

mallon den kserei ti thelei...alla k otan apofasisei mypws esy tha briskesai alloy???? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Evitaki μου,
μα έτσι κι αλλιώς δεν είμαι εκεί... αλίμονό μου αν μετά από τόσο καιρό ήμουν ΑΚΟΜΑ κολλημένη...  χάθηκα..... χιχιχιχ
Απλά ένα παράδειγμα έφερα.
Δεν μπορώ να πω, όσο ήμασταν μαζί όλα ήταν πολύ καλά και για μένα ήταν η καλύτερη σχέση που είχα τουλάχιστον μέχρι τώρα. Θα μου πεις γιατί δεν είστε μαζί;
Γιατί απλά κάποιο πρωινό, δεν ξέρω πότε, κι ενώ ήταν καλοκαιρινές διακοπές με την μαμά και την αδερφή του, αποφάσισε πως έτσι " πρέπει " να γίνει ενώ ο ίδιος κατά βάθος δε το ήθελε. Μετά από ενάμιση χρόνο είπε σαν λόγο ότι φοβήθηκε το μέλλον. ]

Anonymous

Λιλάκι μου,
δεν νομίζω πως δε μας το λένε από την αρχή για να μη μας πληγώσουν. Απλά μάλλον θεωρούν δεδομένη την απάντησή μας και αυτό τους κάνει να φοβούνται και να είναι ειλικρινής.
Δύσκολο να πεις αυτό που θέλεις, ειδικά όταν ο άλλος σε ξέρει, γιατί μπορεί να είσαι από ένα φιλικό περιβάλλον.
Τώρα αν είσαι " ξένος " εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο αν και από την άλλη, πιο εύκολα κανείς κάνει κάτι ενώ δεν τον ξέρει. Αν όχι σε μεγάλο ποσοστό υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

ballandako,
συμφωνώ μαζί σου. Δεν μπορεί να παίζει ο καθένας μας ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα, ποτέ δεν ξέρεις. . Θεός φυλάξει! ) με την καρδιά και την αξιοπρέπεια του άλλου, μόνο και μόνο γιατί έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του / της ότι έχει την δυνατότητα όχι μόνο να τον / την ρίξει αλλά και να παίξει μαζί του/ της.
Πόσοι όμως θα καταφέρουν να έρθουν στην θέση του άλλου, την στιγμή που θα κάνουν την κουταμάρα τους;;; Λίγοι...μετρημένοι..  ]

Evitaki

gwgoyla ayto poy kserw einai oti polloi eite antres eite gynaikes otan  pername kala mas fainetai parakseno k thn kanoyme me elafra phdhmatakia nai k to exw dei k se polloys gnwstoys k skeftomai  oti ama exoyme perasei kati asxhmo  ginomaste kaxypoptoi....alla allo moy kanei  entypwsh k ksereis ti?h mama k h aderfh
giati nomizw oti aytes balan to xeraki toys???
k ws oi perissotewroi antres oxi oloi  oti pei h mamaka

y,g ekseroyntai oi antres  toy a33
mh fame k ksylo...

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

χαχαχαχ Εβιτάκι μου !!!
Λες τελικά να του έβαλαν λόγια; ]

balland

κ επιστρεφω σε συτο που ειπα στην αρχη του θεματος...
οταν καποιος-α περναει καλα σε μια σχεση,
την θεωρει δεδομενη κ για αυτο αρχιζει τις στραβοτιμονιες..
αυτο ειναι δειγμα αν οχι λαλακιας,ανωριμοτητας....

Enia

Γωγουλα... καταλαβαίνω πως μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσεις από τη αρχή... εξάλλου ναι, οκ, ίσως πολλές φορές απλώς ξεκινάς και δεν έχεις ιδέα που θα σε βγάλει... όμως...

:evil:

μη μου δίνεις και ψεύτικες ελπίδες ρε φίλε...!!! άστο να τσουλίσει και όπου πάει... όταν ξέρεις πως από την πλευρά σου δεν τραβάει γιατί να με στέλνεις στο μωβ μου συνεφάκι...  :?
...γιατί εμένα μπορεί και να μ'αρέσει εκεί και να γαντζωνομαι... :oops: αλλά μετά έρχεται η ελεύθερη πτώση...  :cry:
μην μου τάζεις λαγούς με πετραχείλια...
και στην τελική... μάθε τι θέλεις εσύ... μην εξαπατάς τον ίδιο σου τον ευατό γιατί έτσι εξαπατάς και εμένα...

:evil:

Anonymous

ballandako,
και συμπληρώνω..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ !  ]

balland

Παράθεση από: "gavrina"ballandako,
και συμπληρώνω..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ !  ]

ετσι καλε μου αντιπαλε...
ετσι...
εγω το εχω αποδειξει αυτο με ασχημο τροπο σε συγγενεις,
σχεσεις κ σε μενα τον ιδιο,αυτο το πραγμα...
ασχετο αν κανενας εκτος απο εμενα δεν το θυμαται οταν ρεπει να το θυμηθει...

Anonymous

Λιλάκι μου,
πολύ καλά τα λες αλλά... ( να το πάλι το αλλά  ]

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ " ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ. Ζαρκαδάκι μου αυτό για σένα με πολύ αγάπη που ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ!  ]

Enia

Πριγκηπεσσαααα!!! Συμπάσχω και συμπαραστέκομαι κι ας μην ξέρω! φιλουμπιτσάκια και να χαμογελας!  :wink:

Γωγούλα λες να μπω στη θέση του ε?.... χμμ...  :roll:
μα αν με άφηνε καλά θα ήταν...  :evil:
 τεσπα... περασμένα ξεχασμένα... όμως ειλικρινά θα προσπαθήσω να θυμάμαι τη συμβουλή σου από εδώ και πέρα...

balland

Παράθεση από: "gavrina
ballandako μου καλέ,
το έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους φίλους μου. Οι συγγενείς ακόμα δεν με έφεραν σε αυτό το σημείο. Χαίρομαι όμως που αντιλαμβάνομαι το γεγονός αυτό και γίνομαι καλύτερη.[/b
[/color]

καλε μου αντιπαλε σιγουρα εννοουμε διαφορετικους τροπους...
το ασχημο στην περιπτωση μου ηταν οτι δεν περιμεναν
με τπτ να ακουσουν καποια λογια απο μενα...
οχι προσβολες κτλ..
την απλη αληθεια τους ειπα...κατι που δεν το ειχαν καταλαβει καν...

337 Επισκέπτες, 1 Χρήστης