Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 539
  • Total: 539

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hASMA

[size=14]Θάρρος[/size] ή [size=14]Αλήθεια?[/size]  :twisted: λοιπόν???

KostasD33

andreasec13

Μπα,σιγά μην εμφανιστεί,μετά το χουνέρι που της έκανες.

Την κυνηγούν οι γείτονες και κρύβεται.  :shock:

hASMA

:roll:  Εδω ειμαι!Τη γλίτωσα! Τους ειπα οτι μετα την πανσεληνο γινομαι κοκορι... κ προχθες ειχα μια προωρη μεταμορφωση λογο καιρου  :twisted:

....σκεφτομαι μια καλη δοκιμασια για τον Κωστα :)

Να μας πεις λοιπον αγαπητε μια-την πιο αστεια-γκαφα σου δημοσια, ή με το "προσωπο" για την οποία ομως ντράπηκες  ;-)

KostasD33

Λοιπόν γκουχου γκουχου

Είναι κάποιο μεσημεράκι και είμαι αραχτος σε καφετερια με την φραπεδια και το τσιγάρο και σαν καλός Έλληνας αρμενίζω το τοπίο
Μερικά τραπέζια πιο πέρα είναι μια κοπελιά που κάθεται με πλάτη προς εμένα και κανα δυο φορές είχε γυρίσει λίγο και μου είχε φανεί σαν γνωστή αλλά χωρίς να θυμάμαι ούτε από πού γνωστή ούτε χου ιζ
Μου συμβαίνει συχνά δε αυτό και δεν θέλω σχόλια για αλτχαϊμερ διότι το κουσουρι αυτό το έχω από τα φοιτητικά χρόνια
Κάποια στιγμή λοιπόν η κοπελιά γυρνάει και κοιτάζοντας προς το μέρος μου κάνει σαν να με γνώρισε σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο και έρχεται προς το μέρος μου
Αστραπιαίες σκέψεις δικές μου
οπς άρα την ξέρω ή πιο σωστά με ξέρει
οπς ναμπερ του , που την ξέρω γμτ πάλι ρόμπα θα γίνω
οπς ναμπερ τρία ομορφούλα είναι ας γίνω ρόμπα
Σαν αυτοματισμός φυσικά και το δικό μου πρόσωπο σκάει χαμόγελο σαν να αναγνώρισα μια γνωστή μου και σηκώνομαι σιγά σιγα από το τραπέζι για να την υποδεχτώ χαιρετίσω ή ότι δείξει η κοπελιά
Πλησιάζει λοιπόν και εκεί που πάω να πω γεια σου… ίσως να είπα και κάτι ούτε καν θυμάμαι με προσπερνάει κυριλέ κυριλέ και πάει σε έναν γνωστό της που καθόταν ένα τραπέζι πίσω μου
Ρόμπα λέμε....... το έπαιξα και καλά ότι έτυχε και σηκώθηκα και δεν ξέρω αν το κατάλαβε η όχι.......

Μου έβαλες δύσκολη ερώτηση και έτσι μου έρχεται να πάω να τσακίσω κανέναν κόκορα κρασάτο για εκδίκηση

andreasec13

Chief,τουλάχιστον έκανες μια προσπάθεια να σώσεις κάτι,για την τιμή των όπλων.

Ρίξε τώρα και το δίλλημα,να δούμε ποιος/α θα πάρει σειρά;

KostasD33

γιέλα...... διαλέχτε

Αλήθεια ή Θάρρος ??

του μπι ορ νοτ του μπι ??

katinaki

KostasD33

Λοιπόν
Όπως είσαι τώρα  βγάζεις και φοράς ανάποδα το μπλουζάκι ή πουκάμισο ή ότι τέλος πάντων φοράς στο πάνω μέρος του σώματος. Εξαιρούνται ζακέτες σακάκια κλπ

Αν είσαι σε εργασιακό χώρο σου επιτρέπουμε να πας κάπου διακριτικά να αλλάξεις φυσικά.
Μετά διασχίζεις τον χώρο που βρίσκεσαι και βγαίνεις έξω και πας στο πλησιέστερο περίπτερο (πάντα με την μπλούζα ή το πουκάμισο φορεμένα ανάποδα) αγοράζεις από το περίπτερο ένα παγωτό πύραυλο

Βγάζεις την φωτογραφία σου με τον πύραυλο στο περίπτερο (να φαίνεται και λίγο το ρούχο φορεμένο ανάποδα) και επιστρέφεις ξανά εδώ .............
κάνεις ανάρτηση την Φώτο και μας λες και λεπτομέρειες φυσικά
 :lol:

katinaki

ο.κ. πιστεύω ότι αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ στον α33  :oops:   :lol:  

αν το έβαζα ανάποδα και τριγύριζα για λίγο εδώ μέσα? στην εργασία μου. Για φωτο δεν το συζητώ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ελάτεεεε... κάντε μια εξαιρεσουλα  :cry:

KostasD33

Οκ θα σε πιστέψουμε αφού θα μας το δηλώσεις ότι το έκανες και χωρίς Φώτο

Αλλά μέχρι το περίπτερο........ αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο  :mryellow:

η Φώτο θα επαρκούσε να δείχνει το χέρι μόνο με τον πύραυλο και λίγο από το μανίκι στο μπρατσακι (να φανεί το στρίφωμα ανάποδα), μη μου αγχώνεσαι δηλαδή......

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="305304"]...τον πύραυλο και λίγο από το μανίκι στο μπρατσακι (να φανεί το στρίφωμα ανάποδα)...[/quote]

Ούτε αυτά θα δούμε,ούτε καν τον περιπτερά.

Τουλάχιστον ας υποβάλλει μία...

...αφού πρώτα ο Chief τροποποιήσει καταλλήλως τις σημειώσεις στο κάτω μέρος της δηλώσεως.

katinaki

παιδιά θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Δεν πήγα και ούτε πρόκειται να πάω. Ο λόγος? Ειμαι έξω απο χωριό και το περίπτερο είναι 3 χλμ. μακριά.

Τη βοήθεια του κοινού μπορώ να έχω?  :mrorange:  τουλάχιστον είπα την αλήθεια  :oops:

andreasec13

Ναι,αλλά το πρωι ήσουν στη δουλειά.Κι από εκει 3χλμ απέχει το περίπτερο;

Να δώσεις συντεταγμένες χώρου εργασίας και περιπτέρου στον Chief και αυτός θα αποφασίσει.  :cool:

KostasD33

Κάνεις κατάχρηση φιλευσπλαχνίας αλλά ας το πάρει το ποτάμι

:arrow: Θες να σου βάλω εναλλακτική πράξη θάρρους?

(φυσικά μπορείς να πας στο περίπτερο κι ας είναι 3 χιλιόμετρα μακριά, δεν είμαι τόσο κακός θα σου επέτρεπα να πας με το αμάξι και όχι με τα πόδια)

539 Επισκέπτες, 0 Χρήστες