Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 352
  • Total: 352

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="andreasec13" post="305348"]Ναι,αλλά το πρωι ήσουν στη δουλειά.Κι από εκει 3χλμ απέχει το περίπτερο;

Να δώσεις συντεταγμένες χώρου εργασίας και περιπτέρου στον Chief και αυτός θα αποφασίσει.  :cool:[/quote]

ουί. Τόσο απέχει. ο.κ. αφού δε γίνεται αλλιώς θα βάλω την προβιά μου ανάποδα και θα πάω στο περίπτερο πριν παω στη δουλεια. Φωτο δε γινεται ρε παιδιά όμως. Μη γίνω και ρόμπα στο χωριό  :lol:

andreasec13

KostasD33

Δεν χρειάζεται να φορέσεις την ρόμπα ανάποδα καλέ, επαρκεί μια μπλουζίτσα ή ένα πουκαμισάκι....
Αλλά άμα θες και ρόμπα εμάς δεν μας πειράζει.... :mryellow:

Έτσι κι αλλιώς θα στείλουμε ανακοίνωση στον Τοπικό Τύπο της Κέρκυρας (αν θυμάμαι καλά εκεί έχεις πει ότι είσαι) ότι ένα κεχαριτωμένο κορασόν βγαίνει για παγωτό με τα ρούχα ανάποδα και σκανδαλίζει τους ντόπιους περιπτεράδες.

katinaki

[quote user="KostasD33" post="305354"]Δεν χρειάζεται να φορέσεις την ρόμπα ανάποδα καλέ, επαρκεί μια μπλουζίτσα ή ένα πουκαμισάκι....
Αλλά άμα θες και ρόμπα εμάς δεν μας πειράζει.... :mryellow:

Έτσι κι αλλιώς θα στείλουμε ανακοίνωση στον Τοπικό Τύπο της Κέρκυρας (αν θυμάμαι καλά εκεί έχεις πει ότι είσαι) ότι ένα κεχαριτωμένο κορασόν βγαίνει για παγωτό με τα ρούχα ανάποδα και σκανδαλίζει τους ντόπιους περιπτεράδες.[/quote]

Ευτυχώς  :lol:  που δε θυμάσαι πού μένω!  :lol:

μην τύχει και δεις όμως το "ΓΡΑΨΤΕ ΟΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ..."   :oops:

KostasD33

[marquee direction=left]άσχετο αλλά δεν γουστάρω τους κάθε λογής Chief γμτ  :evil:[/marquee]

KostasD33

Άσε τις δικαιολογίες και ξεκίνα λέμε.......

Άντε θα φας και παγωτάκι και μη με τσιγκλάς γιατί αμολάμε τα ιντερνετιακα λαγωνικά και βρίσκουν και τον περιπτερά ακόμα

katinaki

ναι, αυτό είναι το θετικό. Θα φάω  :lol:

riaghul

:roll:  
Καλά ...χρειάξεται θάρρος για να φάει ένα παγωτό? :lol:

katinaki

[quote user="riaghul" post="305377"]:roll:  
Καλά ...χρειάξεται θάρρος για να φάει ένα παγωτό? :lol:[/quote]

όλο το προηγούμενο το διάβασες;  :roll:

katinaki

Παιδιά καλημέρα. Όπως είχα υποσχεθεί πήγα πριν έρθω στο γραφείο στο περίπτερο, φορώντας τη μπλούζα μου ανάποδα.
Αρκεί να σας πω ότι ήταν γεμάτο κόσμο, δίπλα είναι και το νηπιαγωγείο και οι μητέρες - γνωστές μου άφηναν εκεί τα παιδιά τους. Με κοίταζαν κάπως  :oops:  αλλά δεν είπαν τίποτα.
Μαζί με τον πύραυλο πήρα και σάντουιτς. Φωτογραφία δεν τράβηξα.  :oops:

hASMA

Δεν ξερω γιατι αλλα σε πιστευω!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! :grin:  :lol:
Πολυυυ θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να σ'εβλεπα!!!!
....κριμα που δεν τραβηξες φωτο βεβαια. Θα γινοσουν λιιandreasec13 KAKOURGOS[/smiley]

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="305304"]...η Φώτο θα επαρκούσε να δείχνει το χέρι μόνο με τον πύραυλο και λίγο από το μανίκι στο μπρατσακι (να φανεί το στρίφωμα ανάποδα)...[/quote]

Yπερβολές Χαζματιάτικες...δες τι ζήτησε ο Κώστας.Πόσο ρεζίλι θα γινόταν με ανάποδο στρίφωμα;

Κι εγώ τι σου φταίω που με "στολίζεις" πρωινιάτικα;

Και ΝΑΙ,είμαι και το χαίρομαι κι αν δε σου αρέσω μη με φέρεις από Αλεξανδρούπολη,θα έρθω ποδαράτα  :razz:

Φιλικά και φιλιά

Ανδρέας ο Μούργος (κάνει ρίμα με τα παραπάνω)

katinaki

[quote user="andreasec13" post="305568"]
Πόσο ρεζίλι θα γινόταν με ανάποδο στρίφωμα;

[/quote]

και ποιος θα μου τράβαγε ρε σεις τη φωτογραφία? Αυτοί που με κοίταζαν λες και τα 'χω χάσει?  :roll:

andreasec13

Ο περιπτεράς,βεβαίως-βεβαίως!

Πελάτισσα σε έχει,δεν τον "παίρνει" να μη πάει με τα νερά σου.

hASMA

Λοιπόν???
Ποιός θα ορίσει την επόμενη δοκιμασία??
]Ποιός θα είναι ο επόμενος που θα διαλέξει?[/color]
Ψηφίζω ο Μούργος ο Ανδρέας να συνεχίσει το παιχνίδι κάνοντας την θεματική μας ερώτηση!!!! ]...λυπαμαι τον επόμενο!!! χιχιχιχιιχιχιιχιιχ!!!! [/size] :roll:

352 Επισκέπτες, 0 Χρήστες