Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 626
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 628
  • Total: 628

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

θαρος  η  αληθια εβιτακι.. :wink:

Enia

Παράθεση από: "zarkvilion"Αλήθειααααααααααααααααα!!!!!!!  :D

Zarkadaki....

Sto 8ema 'mporw' eixes rwthsei an mporeis na guriseis ton xrono pisw... 8elw loipon na mas peis ti akribws einai auto pou se kanei na 8es na guriseis pisw, kai ti akribws 8a ekanes 3ana 'h ti 8a allazes an mporouses...

zarkvilion

Λιλάκι μου..αυτή η σκέψη πέρασε από το μυαλό μου, λίγες μέρες πριν, όταν έλαβα κάποια μηνύματα που μου δημιούργησαν έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία πλευρά θλίψη για τα γεγονότα και την πραγματικότητα..από την άλλη ένα "φτερούγισμα", ξέρεις, το συναίσθημα που σου προκαλεί μία έκπληξη, κάτι που περίμενες τόσο καιρό αλλά όταν ήρθε σε ξάφνιασε!
Αν είχα την δυνατότητα να γυρίσω πίσω τον χρόνο σίγουρα θα ήμουν πιο τολμηρή, όχι τόσο διστακτική..αναλογιζόμενη την κατάληξη που βλέπω σήμερα, θα ήθελα να είχα μιλήσει για όλα όσα έκρυψα και "πάγωσα" μέσα μου. Γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη με στιγμές που αλλάζουν την ροή της, ανάλογα με το αν θα επιλέξουμε να τις ζήσουμε ή όχι!  ]

----> Θάρρος ή αλήθεια;

kouklitsa

zarkvilion

Λοιπόν Σοφάκι!   Με το χέρι στην καρδιά..το σκέφτεσαι και μου απαντας!
Θα έκανες ποτέ σχέση με άτομο κατά πολύ μεγαλύτερό σου; Για κάθε απάντηση σου θέλω αιτιολόγηση!  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

kouklitsa

Απάντω λοιπόν...

Αρχικά...
Για να ξεκινήσω μια σχέση θα πρέπει να θέλω τον άλλο 100%..
Μια σχέση με διαφορά ηλικίας μου φαντάζει σα σχέση με διαφορά φάσης κατα π/4 στον τομέα της επικοινωνίας.. Αργά ή γρήγορα φοβάμαι οτι θα προέκυπταν μικροπροβληματάκια και διαφωνίες των οποίων η αφετηρία θα ήταν η ίδια η διαφορά ηλικίας. Αυτό θα με φρέναρε ομολογώ!

Όμως...
Απο την άλλη πλευρά, τώρα, στον έρωτα είμαι τολμηρή..
(γενικά μιλάω.. μην πάει το μυαλό σας στο κρεβάτι... θα σας μαλώσω!)
Άν δηλαδή βρισκόταν ο άνθρωπος ο οποίος θα μου κέντριζε τόσο το ενδιαφέρον ώστε να βάλω όλες μου τις σκέψεις στην άκρη τότε το 50-50 καρδιάς-λογικής θα γινόταν 100-0 και θα το έκανα. Σε μια τέτοια περίπτωση δε θα έδινα καμία σημασία σε ηλικία, εμφάνιση.. κλπ κλπ... Ο έρωτας δεν έχει λογική...

Υ.Γ.]

kouklitsa

Και επειδή είμαι λιγάκι ξεχασιάρα...

Αλλά θέλω να συνεχίσουμε να παίζουμε...

Ερώτηση προς τον/την επόμενο/η

Θάρρος ή Αλήθεια;

Anonymous

kouklitsa

Anonymous

Δύσκολα μου βάζεις... και πολλά!!!
( την επόμενη που θα βάλεις καλύτερη θα σου απαντήσω καλύτερα ]

ksenixths

an kai apexw akoma epilegw alhtheia kai an mpw syntoma tha apanthsw

Anonymous

Γιωργάκη μου σμουαααααααααατςςςς καταρχήν!!!

Πάμε λοιπόν για την αλήθεια  ]

ksenixths

oxi katholou

den yparxei logos na metaniwsw gia tipota gogo moy

oles oi gnwrimies mou eginan synhdita :D  :D  :D  :D  :D

opote...................... :D  :D  :D  :D  :D

Enia

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ!

[size=9](φιου, πρόλαβα!)[/size]

fmas

Γιώργο περιμένουμε ερώτηση προς την Enia.......

*Άμα αργήσει να απαντήσει μπορούμε να συνεχίσουμε το game ρωτώντας κάποιος άλλος την Enia????????????

628 Επισκέπτες, 0 Χρήστες