Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 648
  • Total: 648

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Deykalion

Ουφ το εβδομο στην indi

Καλησπέρα δέσπω.
Εύχομαι να είσαι καλά.

Deykalion

Oγδοο στον loucas

Είσαι αχώνευτος.
Είσαι άχρηστος.
Είσαι είσαι είσαι και ότι άλλο φανταστείςκ θα θέλω να σε πλακώσω

Deykalion

Έννατο στην hra

΄Καλησπερα.Απλά μου άρεσε το νικ και είπα να πώ ένα καλησπερα

Enia

παρακαλώ δια την προσοχή σας...

επιθυμώ να καταθέσω σε αυτό το σημείο πως από τον παραπάνω χρήστη δέχομαι απειλητικά μηνύματα πως 'θα με φτιάξει καλά', 'θα μου δείξει αυτός', κ.ά. παρόμοια... έχω ντοκουμέντα...
δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια ('σβήνω στο ουίσκι τα δικά του τα σημάδια' κλπ κλπ...)
αισθάνομαι πως απειλήται η σωματική μου ακεραιότητα και κυρίως η πνευματική και ψυχική μου ισσοροπία (λέμε τώρα!)...

παρακαλώ τους φίλτατους συμφορουμιαστές να το σημειώσουν και να είναι σε ετοιμότητα αν κριθεί σκόπιμο να επέμβουν, να με προστατεύσουν από τον υποχθόνιο χρήστη, επονομαζόμενο... 'δευκαλίωνα..'!!! (μπρρρρ!!!!)

Deykalion

Δεκατο στο kissoulini  

Tsa τσουφ το τραινάκι ξεκινά αλλά δεν ξέρει ότι μέσα ειναι ο μπιν λαντεν ]

Deykalion

Κάνω μια διακοπή απο τα μηνυματα για να αναφέρω ότι καλά της κάνω και την απειλώ και καλά κάνει που φοβάται για την ψυχική της υγεία.

Προειδοπόιώ ακόμη ότι έχω στενούς δεσμούς με την αλαλαλα κάιντα γιαυτο προσέξτε όσοι θα εναντιωθείτε σε μένα.( τη της έχουμε τις γνώσεις στα εκρηκτικα)

Υ.Π

Λιλα επισκεύθου προκαταβολικά τον ψυχίατρο σου :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Deykalion

Και φτάνουμε αισίως στο Εντέκατο pm που πάει στον kostad33

Θελω διαγραφήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Deykalion

Και τελευταίο μήνυμα και οι δώδεκα βαθμού πάνεεεεεεεεεεεεεε

Ταραταταμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

anastasia  

Καλησπέρα.  

Πώς είσαι?

]

Deykalion

Τέλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Και περιμένω τον τυχερό τυχερή τώρα. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Παράθεση από: "Deykalion"Κάνω μια διακοπή απο τα μηνυματα για να αναφέρω ότι καλά της κάνω και την απειλώ και καλά κάνει που φοβάται για την ψυχική της υγεία.

Προειδοπόιώ ακόμη ότι έχω στενούς δεσμούς με την αλαλαλα κάιντα γιαυτο προσέξτε όσοι θα εναντιωθείτε σε μένα.( τη της έχουμε τις γνώσεις στα εκρηκτικα)

Υ.Π

Λιλα επισκεύθου προκαταβολικά τον ψυχίατρο σου :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Θα σε δώσω στη new scotland yard βρε και θα πας σαν τον δολιο τον βραζιλιάνο!!!  :evil:

*Ένια κλείνει ένα ραντβού με τον ψυχίατρο να της βρίσκεται... εν κάνει κακό... εξάλου τον ψυχολόγο τον βλέπουμε τακτικα... πες πως περνάς πίστα... ίσως μπορέσει να σου εξηγείσει και τις φωνούλες που ακούς... έτσι και υποψιαστώ πως μονολογώ...  :shock:

απορία... το 'Υ.Π' τι είααι!??

Anonymous

Αλήθειαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Deykalion

Αλήθεια έ.

Να ανμένεις την ερώτηση αύριο όμως και να προετοιμαστείς ψυχολογικα γιατι θα ειμαι αμείλικτος

Anonymous

Εεεε ψιττττ !!!! Μικρέ...εύκολη ερώτηση please  ]

Deykalion

Θα κάνω την ευκολότερη ερώτηση που μου επιτρέπει το μυαλό μου :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Deykalion

Μετά απο ώριμη σκέψη αποφάσισα  τη ερώτηση να βάλω.

Θα σου βάλω γαυρινάκω την ποιό ευκολη ερώτηση που έχω σκεφτεί και ημιπονηρη.Γιατί σκέφτηκα και πονηρές αλλά τις φυλάω για ποιό κάτω.

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι.

Θέλω να μας γράψεις εδώ αναλυτικά πότε και όλη την ιστορία απο....

Πότε ένιωσες ντροπή όσο ποτε στη ζωή σου/Ντρόπή με την καλή εννοια.
Πότε ντράπηκες περισσότερο>Πότε κοκκίνησες και ένιωσες άβολα όσο ποτέ και γιατί(και ποιος σε έκανε να ντραπείς)

Να γράψεις την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια.
Και χωρίς να κλέβεις.

Περιμένω :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

648 Επισκέπτες, 0 Χρήστες