Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 488
  • Total: 489
  • Leon

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ????
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

See_Me

Απάντηση__

Μετά από αρκετό καιρό, απαντώ στην ερώτηση της Ένιας....

Ναι βρήκα κάποιον που μου αρέσει από τον α33..μέχρι στιγμής, ναι μπορώ να πω ότι θα επέλεγα να κάνω πολλά μαζί του...σε κάλυψα καλήμ Λίλα ]:arrow: Μπορώ τώρα να ρωτήσω κι εγώ :?:

Εσύ που το παίζεις πολύ χύμα στο κύμμα, Ελεύθερε, εσένα θέλω να ρωτήσω (τώρα γράφει το εξώγαμο..τη μάμησε ο καημένος)
[/b]

:lol:  :lol:  :lol:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

χμμμ να προκαλεσω την τυχη μου?
την προκαλω

ΑΛΗΘΕΙΑ
το μετανιωσα σην διαδρομη

ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ

Eley8eros

Μπερδεύτηκα λίγο που παίζουμε εκ του παραλλήλου... Αλλά ο ελεύθερος απαντάει στο εξώγαμο ΘΑΡΡΟΣ....

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Μπερδεύτηκα λίγο που παίζουμε εκ του παραλλήλου... Αλλά ο ελεύθερος απαντάει στο εξώγαμο ΘΑΡΡΟΣ....

Θάρρος......αχαχαχα   ]:arrow: ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (που να την εννοείς) ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΣ ΕΝΑ mAIL ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ (μπορείς να βάλεις λίγο σάλτσα...αλλά όχι και σε όλο το πιάτο), ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ..Η ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ Post ΑΥΤΟ....Η ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ..Η ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΝΑΨΕΙΣ ΕΔΩ  :!:  :!: [/b]

(για να σε δω λοιπόν...)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να είσαι αληθινός σε όσα θα της γράψεις και σε όσα θα της πεις, περιμένω πραγματική εξομολόγηση, ξεγύμνωμα ψυχής...κάντην να λιώσει βρε παιδί μου.....

Εδώ σε θέλω κάβουρα....να περπατάς στα κάρβουνα....(που λέει ο λαός)

:lol:  :lol:  :lol:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Eley8eros

Πάλι ερωτική εξομολόγηση βρε παιδιά?? Διάβασε δυο τρεις σελίδες πιο πάνω..... Να κάνω copy paste? Και που ξέρω το τηλέφωνο της??? Και θα δεχτεί να γράψει μαζί μου στο post? μμμμ κάτι θα βρώ να στήσω....χαχαχα  :lol:

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Πάλι ερωτική εξομολόγηση βρε παιδιά?? Διάβασε δυο τρεις σελίδες πιο πάνω..... Να κάνω copy paste? Και που ξέρω το τηλέφωνο της??? Και θα δεχτεί να γράψει μαζί μου στο post? μμμμ κάτι θα βρώ να στήσω....χαχαχα  :lol:

Άλλο να το κάνεις χωρίς να νιώθεις τίποτα, έτσι για να κάνεις το αστείο..κι άλλο να βάλεις συναίσθημα.....είδα τι ήταν πιο πριν..γι αυτό είπα να είσαι αληθινός....

Και μην αργείς πολύ με δικαιολογίες, γιατί θα σου στείλω το εξώγαμο (άσε που έμαθα ότι γράφεις καλά στιχάκια)

Eley8eros

Που το έμαθες αυτό??? ααα εσυ ξερεις πολλά... να προσέχω... Επειδή λοιπον η απάντηση προυποθέτει σκέψη και τώρα είμαι στη δουλειά... Κρατηθήτε για αργότερα.....

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Που το έμαθες αυτό??? ααα εσυ ξερεις πολλά... να προσέχω... Επειδή λοιπον η απάντηση προυποθέτει σκέψη και τώρα είμαι στη δουλειά... Κρατηθήτε για αργότερα.....

Είπαμε όλα τα ξέρω εγώ.....(βοηθάει το εξώγαμο)....περιμένω σύντομα την απάντησή σου..... 8)  ]

Eley8eros

Το εξώγαμο?????? Τι είναι αυτό πάλι??? Κι αν μου το στείλεις τι θα πάθω? Τίνος εξώγαμο είναι?? Εγω πάντως δεν το αναγνωρίζω....

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Το εξώγαμο?????? Τι είναι αυτό πάλι??? Κι αν μου το στείλεις τι θα πάθω? Τίνος εξώγαμο είναι?? Εγω πάντως δεν το αναγνωρίζω....

Εξώγαμο του διαβόλου (η άλλη πλευρά μου)

Eley8eros

Ενημερώνω λοιπόν......
Θα κάνω ερωτική εξομολόγηση στην See_Me που έθεσε το θέμα... (να μάθει άλλη φορά να προκαλεί....)

Οπότε για το αποτέλεσμα της εξομολόγησης καθώς και την επιβεβαίωση θα την τοποθετήσει η ίδια..... Οκ???

Και δεν ερωτώ Θαρρος ή Αλήθεια γιατί μπήκαμε σφήνα σε άλλο ζευγος... Η χημεία πρέπει νομίζω να απαντήσει Αλήθεια στην Γαυρίνα....

Enia

Άιντα να δούμε... (see_me_δάκι, πάλι σου'φεξε βρε!) :P

See_Me

Παράθεση από: "Eley8eros"Ενημερώνω λοιπόν......
Θα κάνω ερωτική εξομολόγηση στην See_Me που έθεσε το θέμα... (να μάθει άλλη φορά να προκαλεί....)

Οπότε για το αποτέλεσμα της εξομολόγησης καθώς και την επιβεβαίωση θα την τοποθετήσει η ίδια..... Οκ???

Και δεν ερωτώ Θαρρος ή Αλήθεια γιατί μπήκαμε σφήνα σε άλλο ζευγος... Η χημεία πρέπει νομίζω να απαντήσει Αλήθεια στην Γαυρίνα....

Ωχ ωχ....να ετοιμάσω τα μυξομάντηλα και τις σοκολάτες  ]

Eley8eros

μυξομάντηλα και σοκολάτες για ποιόν???? :?  :?  :?  :?

488 Επισκέπτες, 1 Χρήστης