Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 435
  • Total: 436
  • Leon

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

άρχισαν τα όργανα σήκω απ' τη θέση σου... όπααααααααα

εδώ δεν είναι καλέ που γράφουμε τραγουδάκια όταν μερακλώνουμε;     :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Επιτρέψτε μου άλλη μία παρεμβολή, διότι...

ΚΥΡΙΑ, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σ'αυτό το φόρουμ είναι οι απαντήσεις σου. Καθαρή απόλαυση, όμως! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Μου φτιάχνεις το κέφι πάντα. Ευχαριστώ.

Και τώρα συνεχίζεται η εκπομπή μας με άλλα πρόσφατα σουξέ...  :twisted:

xhmeia

ANEBA STO TRAPEZI MOY KOYKLA MOY GLYKIA
XOREPSE K SPASTA OLA TOYTH TH BRADIA

NAI NAI EDO MERAKLOFOROYM
DEXOMASTE PARAGGELIES
 :P  :P  :P  :P  :P

GAYRINOMIKROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MA KALA DEN AKOYEI???/
OSO GIA SENA GIFTAKI THA SE PETIXO DEN THA SE PETIXO
SE KANENA FANARI NA MOY PLENEIS T AMAXI POY DEN EXO ?
TOTE NA DEIS THA SE PIASO APO KOTSIDES KAI THA SE SYRO STO THARROS K ALITHIA K ALIMONO SOYYYYYYYYYYY
AS BALO K KAMIA PSIROYLA NA MHN XEXNIOMASTE
 :kremala:  :28:  :git:

See_Me

Επιτέλους κατάφερα να γράψω  ]

tristana

Αχά! Αγαπητέ χρήστη ΣΚΛΑΒΕ_ΤΗΣ_ΣΙΜΙ (πρώην Ελεύθερε... περασμένα μεγαλεία) καλή επιτυχία στη νέα σου σταδιοδρομία.

Σι Μι, τις ευχές μου. (Αλήθεια, του έχεις απαγορεύσει ακόμα και να
γράφει εδώ; 'Εστω και αυτά που θα του υπαγορεύεις; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΜΕ ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!)  :twisted:

xhmeia

τουλαχιστον χαλασε που χαλασε η σειρα καντε το σωστα
να γραφτει η εξομολογηση εδω να την δουμε  :twisted:  :twisted:
ετσι νομιζω πρεπει για να ναι σωστο το παιχνιδι ή
κανω λαθος?
και ρωτηστε θαρροσ η αληθεια?????
να μπει παλι μια σειρα  :roll:  :roll:

See_Me

Παράθεση από: "tristana"Αχά! Αγαπητέ χρήστη ΣΚΛΑΒΕ_ΤΗΣ_ΣΙΜΙ (πρώην Ελεύθερε... περασμένα μεγαλεία) καλή επιτυχία στη νέα σου σταδιοδρομία.:

Είδες πόσο εύκολα αλλάζουν τα δεδομένα]

Παράθεση από: "tristana"Σι Μι, τις ευχές μου. (Αλήθεια, του έχεις απαγορεύσει ακόμα και να
γράφει εδώ; 'Εστω και αυτά που θα του υπαγορεύεις; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΜΕ ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!)  :twisted:

Ευχαριστώ πολύ, δέχομαι όλων τις ευχές.....τον αφήνω να γράφει μόνο όταν είμαι παρούσα, γιατί του έχω αλλάξει το Pass του ( ]

[size=18] * ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ Pm *[/size]

vicky_lav

Παράθεση από: "See_Me"
Παράθεση από: "tristana"Αχά! Αγαπητέ χρήστη ΣΚΛΑΒΕ_ΤΗΣ_ΣΙΜΙ (πρώην Ελεύθερε... περασμένα μεγαλεία) καλή επιτυχία στη νέα σου σταδιοδρομία.:

Είδες πόσο εύκολα αλλάζουν τα δεδομένα]

Παράθεση από: "tristana"Σι Μι, τις ευχές μου. (Αλήθεια, του έχεις απαγορεύσει ακόμα και να

Ευχαριστώ πολύ, δέχομαι όλων τις ευχές.....τον αφήνω να γράφει μόνο όταν είμαι παρούσα, γιατί του έχω αλλάξει το Pass του ( ]

[size=18] * ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ Pm *[/size]
Αντε τυχερούλα... το καλύτερο παιδί σου δίνουμε... ελεύθερε θα αλλάξεις nick τώρα; Χα! Χα! Χα!

Eley8eros

Με την άδεια της Κυρίας (See_me) δεν θα αλλάξω nick... Απλά θα αλλάξω τακτική.... Θα αλλάξω πλευρό και θα ξυπνήσω.... πάλι Ελεύθερος..

Λοιπόν ποιος ρωτάει θάρρος ή αλήθεια?

xhmeia

επειδη σταματησε το παιχνιδι κ εμενα μ αρεσει (αφου δεν το παιξα συα νιατα μου εεε ας το παιξω στα ....νιατα μου)ξεκινω απο κει που μειναμε
λεω

ΘΑΡΡΟΣ

ηταν το γαυρινακι να με ρωτησει αλλα ας ρωτησει οποιος θελει να παμε παρακατω  :)

xhmeia

See_Me

Άντε θα κάνω εγώ την κακιά της παρέας..

να ρωτήσω λοιπόν

]

(επανάληψη μήτηρ μαθήσεως)

tristana

Νά'μαι και εγώ! (Χάλια τα νεύρα της Χημείας χεχεχχεχε)

Παίζουμε λέμε!!! :lol:

tristana

(Και... επανάληψη μήτηρ ανίας, αλλά... χεχχε)

Λέγουτε... Παίζει η Χημεία!

spellbound

εχμ... με συγχωρειτε για την παρεμβολη, αλλα τι παιχνιδι ειναι αυτο?? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

435 Επισκέπτες, 1 Χρήστης