Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 603
  • Total: 604
  • Leon

KARDIA I MIALO???? IDOU I APORIA....

Ξεκίνησε από rinio, Απριλίου 26, 2005, 01:19:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΙΝΟΡΑΚΙ..
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ...

rinio

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  εγω ομολογω οτι ακομα προσπαθω.....μπορει αυτα τα δυο να συμβαδισουν ή να ειναι ξεχωριστα?  :roll:  :roll:  :roll:
η υπερβολικη υπερευσαισθησια μου δεν με οδηγησε πουθενα ολα αυτα τα χρονια.....ομως αρχισα σιγα σιγα να βαζω αμυνες.....και ακομα ομως το παλευω.....

Oloi mas to palevoume pistevo! Theloume na afisoume tin kardia mas eleftheri...
den odigi pouthena... Alla giati panta tha prepi na pame kapou...
ti stigmi pou an ftasoume eki tha theloume na pame allou!
I kardia zitai na pligothi ke na zisi entona, to mialo tis steri afti tin ikanopiisi.
Tis amines tis vazoume gia na exoume tin psevdesthisi oti exoume ton elegxo
ke eki xanoume oli tin ousia, imaste toso aneksartiti, ke toso eksartimenoi sigxronos
pou de tha to xoresi pote to mialo mas nomizo... Ke omos pragmata pou ine toso diskolo na katalavis me to mialo...xorane se ena sinesthima, ena aggigma, mia matia.

SIMPERASMA... KARDIA ke opios anteksi!
sto telos tha zisi... opio MANGAS

riaghul

Να πω κι εγω???

Καλα λεω...
ΜΥΑΛΟ? ΚΑΡΔΙΑ?
Και τα δυο...
Αφου -ετσι κι αλλοιως- δεν γινεται να τα χωρισω...
Οταν το Μυαλο μιλαει και λεει τις τεκμηριωσεις του..
Ερχεται η καρδια και του λεει..
¨Κατσε κατω βρε...Ολα τα ξερεις εσυ...Ασε με να αισθανθω...
Να πονεσω, Να νιωσω, Να αγαπησω, Να χασω, Να...Να..."
Οταν η καρδια μιλα...Την αφηνω....Γιατι ειναι γαργαρο το
παιχνιδι της, της αρεσει, το αγαπα,
Την αφηνω..κι ας πονεσει..Ε! και??
Κι ο πονος ειναι ΖΩΗ...και θελω να ΖΩ...
Μα δεν αφηνω ποτε το μυαλο να πει...
"Ε! δεν σου τα ελεγα εγω.."
ΠΟΤΕ...Κατι ξερει κι η καρδια απο αυτο που βιωνει...
Φαντασου να μην τα βιωνε...
Μιλω με την καρδια.....ε μη με κραξετε...εβαλα και λιγο μυαλο..
Για να φτιαξω τις προτασεις δα...
 :)  :)

kouklitsa

Βρε παιδιά! Δεν έχετε ακούσει τη φράση "τα πάντα είναι καλά αρκεί να υπάρχει μέτρο"; Ακούμε την καρδιά μας όσο ακούμε και το μυαλό μας! Γιατί, τη στιγμή που η καρδιά θα ραγίζει το μυαλό θα λέει "στα'λεγα!" ...
Ποιός ο λόγος να τρέφουμε μέσα μας δυο άσπονδους εχθρούς και όχι δυο καλούς φίλους με διάθεση να συνυπάρχουν αρμονικά; Αν δηλαδή το ψάξουμε και βαθύτερα... τον παράγοντα ένστικτο τον μέτρησε κανείς; Κάποια πράγματα δε μπαίνουν σε λέξεις... απλά.. συμβαίνουν!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"Να πω κι εγω???

Καλα λεω...
ΜΥΑΛΟ? ΚΑΡΔΙΑ?
Και τα δυο...
Αφου -ετσι κι αλλοιως- δεν γινεται να τα χωρισω...
Οταν το Μυαλο μιλαει και λεει τις τεκμηριωσεις του..
Ερχεται η καρδια και του λεει..
¨Κατσε κατω βρε...Ολα τα ξερεις εσυ...Ασε με να αισθανθω...
Να πονεσω, Να νιωσω, Να αγαπησω, Να χασω, Να...Να..."
Οταν η καρδια μιλα...Την αφηνω....Γιατι ειναι γαργαρο το
παιχνιδι της, της αρεσει, το αγαπα,
Την αφηνω..κι ας πονεσει..Ε! και??
Κι ο πονος ειναι ΖΩΗ...και θελω να ΖΩ...
Μα δεν αφηνω ποτε το μυαλο να πει...
"Ε! δεν σου τα ελεγα εγω.."
ΠΟΤΕ...Κατι ξερει κι η καρδια απο αυτο που βιωνει...
Φαντασου να μην τα βιωνε...
Μιλω με την καρδια.....ε μη με κραξετε...εβαλα και λιγο μυαλο..
Για να φτιαξω τις προτασεις δα...
 :)  :)

riaghul mou ... htan isws h kaluterh ekdoxh pou diavasa !! Mou eluses me thn apantish sou kai mia proswpikh aporia ... Mallon 8a akolou8hsw tin taktikh sou !! Thnx  :wink:  :wink:  :wink:

rinio

Παράθεση από: "kouklitsa"Βρε παιδιά! Δεν έχετε ακούσει τη φράση "τα πάντα είναι καλά αρκεί να υπάρχει μέτρο"; Ακούμε την καρδιά μας όσο ακούμε και το μυαλό μας! Γιατί, τη στιγμή που η καρδιά θα ραγίζει το μυαλό θα λέει "στα'λεγα!" ...
Ποιός ο λόγος να τρέφουμε μέσα μας δυο άσπονδους εχθρούς και όχι δυο καλούς φίλους με διάθεση να συνυπάρχουν αρμονικά; Αν δηλαδή το ψάξουμε και βαθύτερα... τον παράγοντα ένστικτο τον μέτρησε κανείς; Κάποια πράγματα δε μπαίνουν σε λέξεις... απλά.. συμβαίνουν!
[/quo

Εβγε!!!!! Πολυ σωστα τα ειπες! ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... αυτο κανενας δε το εχει πει! το οποίο ενστικτο ομως ειναι εγκεφαλικη λειτουργια (ακουσια βεβαια), έκκριση ορμονων κτλ... και τροφοδοτειται απο την καρδιά... Αλλη μια σημαντικη παραμετρος

Anonymous

Ψάχνουμε να βρούμε τι από όλα αυτά είναι ας το πούμε καλά να μας συμβούν ενώ στην πραγματικότητα ανάλογα με τις περιστάσεις και καταστάσεις θα πράξουμε όπως νιώθουμε και πιστεύουμε πως είναι καλύτερο για μας.
Θα την πατήσουμε όπως και να' χει!
Είτε με το μυαλό είτε με την καρδιά. Δεν ξέρουμε ο άλλος τι κρύβει μέσα του και αυτό αποδεικνύεται,  μετά από μακροχρόνια σχέση έρχεται το τέλος λόγο " ασυμφωνία χαρακτήρων "
τι να πω.........;....... ]

PoiSoN_GiRL

θα σας μεταφερω κατι που διαβασα προσφατα και ειναι σχετικο με το θεματακι μας :

''Ο νους χρειαζεται επιβεβαιωση και αποδειξη για να βγαλει χειροπιαστα αποτελεσματα.Οταν τον στρεψεις σε πνευματικα θεματα, προσπαθει να βρει λογικες απαντησεις, χρησιμοποιωντας στοιχεια, αποδειξεις και θεωρητικους συλλογισμους.
Αντιθετα η μεθοδος της καρδιας, που ειναι εστιασμενη στην κατανοηση των πνευματικων θεματων, ειναι η διαισθητικη αναγνωριση της αξιας της αγαπης.
Εκει που ο νους προσπαθει να γνωρισει το πνευμα βαζοντας ορους που πρεπει να συμφωνουν με την λογικη για να υπαρξει αγαπη, η καρδια παιρνει τον δρομο της αγαπης μεσα απο την διαισθηση κι οχι μεσα απο το συμπερασμα των συλλογισμων.
Ο δρομος για την αγαπη περναει μεσα απο τον αυθορμητισμο και οχι μεσα απο τα αποτελεσματα της συνδιαλλαγης με το νου.
Η καρδια εμπιστευεται την εσωτερικη σοφια που νιωθει πως υπαρχει μεσα της, ενω ο νους, για να εμπιστευθει, απαιτει να του δοθουν αποδειξεις.''

SALTARISMENOS

me liga logia ston erwta then yparxei logiki..........

PoiSoN_GiRL

Σωστοςςςςςςςς  :wink:

fmas

Συμφωνώ με την προλαλήσαντα...........

balland

τι λετε βρε σεις???
δηλ εγω ειμαι αλογος??
(χωρις λογικη εννοαω,γιατι απο υψος μονο σε πονυ θα μου πηγαινε)

SALTARISMENOS

balland agaphto alogo ti eisai h mavrh kalonh loooooooooooooooooooooooooool

balland

πονυ ειπαμε βρε λολε..
το black stalion ηταν στην κυριολεξια
ΑΛΟΓΟ......

fmas

Και 1, 2, 3.......

Μικρό μου πόνυ,
Μικρό μου πόνυ,
η άνοιξη ήρθε ξάνα.....

Πάει το χιόνι,