Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 303
  • Total: 303

Εμπιστοσύνη..

Ξεκίνησε από zarkvilion, Απριλίου 26, 2005, 01:21:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

zarkvilion

Εμπιστευόμαστε τη μάνα, τον αδερφό, το σύντροφο, το φίλο μας. Ένα συναίσθημα τόσο δυνατό όσο και η αγάπη. Πως όμως δημιουργείται η εμπιστοσύνη και ποιο είναι το σημείο εκκίνησής της;

minoraki

γεια σου σαρκαδουλι.....θα σου απαντησω αμεσως.....η εμπιστοσυνη ειναι ενα συναισθημα που κερδιζεται.....δλδ τι θελω να πω.....εμπιστευεσαι τον συντροφο σου, τους φιλους σου, γιατι αυτοι σου εδειξαν δειγματα οτι ειναι αξιοι αυτης της εμπιστοσυνης σου.....(για τους γονεις ειναι αλλο θεμα....εκει μπαινουν αλλου ειδους συναισθηματα, οπως επισης και για τα παιδια σου)!  η εμπιστοσυνη ειναι κατι που χτιζεται σιγα σιγα....διεκδικειται.....διεκδικεις την εμπιστοσυνη του συντροφου σου, γιατι αυτος δειχνει οτι ειναι αξιος της.....την στιγμη ομως που γινει κατι και κλονισθεις...εκει θελει πολυ μεγαλα κοτσια για να δεχθεις οτι απετυχες στις προσδοκιες σου.....εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που γρηγορα εμπιστευομαι.....βεβαια, εχω μετανοιωσει πολλες φορες.....οι ατυχιες μου ομως αυτες με εκαναν και αναθεωρησα τις αποψεις μου.....βλεπεις οτι και η εμπιστοσυνη ειναι θεμα ρισκου....ρισκαρεις.....δεν μπορεις να ξερεις εκ των προτερων οτι αυτος που τους δειχνεις τυφλα οτι τον εμπιστευεσαι, δεν θα σου "την κανει"! εγω αξιοθηκα να μην απογοητευθω απο τον συντροφο μου.....δυστυχως ομως δεν ειχα την ιδια τυχη και με τους αλλους.....οι γονεις και ενα απο τα παιδια μου με απογοητευσαν.....αλλα..thats life....it is all in the game φιλεναδα μου! ελπιζω να καλυψα εστω και λιγο απο το θεμα σου! φιλια πολλα!

SALTARISMENOS

kai egw tha symfoniso me to minoraki alwste ama den riskareis then kerdizeis stin zwh

minoraki

Παράθεση από: "SALTARISMENOS"kai egw tha symfoniso me to minoraki alwste ama den riskareis then kerdizeis stin zwh
τα παντα ειναι θεμα ρισκου φιλτατε σαλτ.....μονον οταν ρισκαρεις..ζεις! μαθαινεις! γινεσαι σοφοτερος! και εγω καλως ή κακως πηρα παρα πολλα ρισκα .....καποιος μου ειπε σε καποια στιγμη της ζωης μου ..<<θα σταματησεις καμμια φορα να ζεις επικινδυνα?>>!  :D  :D ομως δεν το εκανα....εξακολουθησα να ρισκαρω.....και αλλες φορες πετυχα....αλλες ομως οχι....ομως ποτε δεν μετανοιωσα, γιατι κατ αυτο τον τροπο ΕΖΗΣΑ! φιλικωτατα!

Anonymous

Φιλενάδα μου,
εμπιστοσύνη είναι αυτό που για παράδειγμα έχει δημιουργηθεί σε μας τις δύο.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή την έχουμε κερδίσει αλλά κάθε μέρα που περνά, την κερδίζουμε όλο και περισσότερο. Τουλάχιστον από την μεριά μου.  ]

PoiSoN_GiRL

To minoraki milhse! Ti allo na pros8esei kaneis meta apo to minoraki mas ?
minoraki mou den kserw an kalupses thn zarkvilion, pantws emena den mou afhses peri8wria na pros8esw h na afairesw kati !  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"To minoraki milhse! Ti allo na pros8esei kaneis meta apo to minoraki mas ?
minoraki mou den kserw an kalupses thn zarkvilion, pantws emena den mou afhses peri8wria na pros8esw h na afairesw kati !  :wink:  :wink:
:oops:  :oops:  :oops:  :oops: ποιζονακι μου....ευχαριστω πολυ κουκλα μου γι αυτα που γραφεις για μενα.....με κανεις και κοκκινιζω.....βλεπεις η ζωη ετυχε να μου επιφυλαξει πολλες εκπληξεις.....αλλωτε καλες αλλωτε ασχημες.....ομως καπως ετσι αποκτωνται οι εμπειριες.....και, για μενα, το μεγαλυτερο πανεπιστημιο ειναι αυτο της ζωης.....απο αυτο βγαινεις με ενα πτυχιο ναααααααααααα...μεγαλο! και εξελισεσσαι σαν ανθρωπος! και παλι σ'ευχαριστω πολυ! φιλια πολλα κουκλα μου!

zarkvilion

Μέχρι πρότεινος συνδύαζα την εμπιστοσύνη με το ένστικτο, εκείνο που μας ωθεί να εμπιστευτούμε κάποιον μέσα απο μια ενστικτώδη αντίδραση...
Εχω την αίσθηση όμως, ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο κλεινόμαστε στον εαυτό μας..πιο δύσκολα πλέον έχουμε ευνοϊκή διάθεση καρδιάς απέναντι σε ένα πρόσωπο, ένα πράγμα ή μία κατάσταση! Και όταν αυτό συμβαίνει, κάποιος επιτήδιος βρίσκεται για να το εκμεταλλευτεί και να μας θυμίσει πως η λέξη και η έννοια "εμπιστοσύνη" γίνεται συνώνυμη με την λέξη "αφέλεια"   και ή λέξη "αγαθός" συνώνυμη με την λέξη "μ@λ@κ@ς"..

Σιγά-σιγά καταλήγω στο συμπερασμα πως..όσο περισσότερο γνωρίζεις τον άλλο, τόσο λιγότερο αμφιβάλλεις.
Και τότε μπορείς να αρχίσεις να κρίνεις αν αξίζει την εμπιστοσύνη σου...

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

kap

:?  :? Τι να σας πω και γω ο καψερός, όλα καλά τα λεεί το μινοράκι.
Πρωσοπικά να μην εμπιστεύομαι ούτε τα αντερά μου και πρωσπαθω να είμαι πάντα επιφυλακτικός απο την άλλη αυτό είναι αντίθετο με την πρωσοπικότητα μου με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύομαι τίποτα άλλα να πράτω λες και τα εμπιστεύομαι....... :?  :?

για πολυχασμένη πρωσοπικότητα μιλάμε  :lol:  :lol:

balland

εγω παλι ξεκιναω με τις καλυτερες προθεσεις
μια γνωριμια,μεχρι να αρχισει ο αλλος να βγαζει ψεγαδια..
πολλα μπορει να τα προσπερασω..
καποια αλλα οχι..
η πορεια δειχνει αν καποιος ειναι αξιος εμπιστοσυνης..

zatti

Σπανια εμπιστευομαι...ειμαι καχυπτοτη,τι να κανω;;;
Ισως γιατι οσες φορες το εκανα,βρεθηκα προ εκπληξεων(οχι καλων μαλιστα  :( )
 Ακομα και οταν το κανω,προτιμω να ανοιγω την καρδια μου σε ανγνωστα ατομα....ετσι δεν θα εχω την απαιτηση μετα να πω:Μα καλα τι φιλο ή συγγενη(κλπ..) σ'εχω;!;!;!;!
Παλια ομως παντα εδειχνα αυτο συναισθημα στους αλλους....(προ Χριστου :P ) και μαλιστα μεχρι αηδιας...κακο πραμα να γερναει κανεις... :P

zatti

Σπανια εμπιστευομαι...ειμαι καχυπτοτη,τι να κανω;;;
Ισως γιατι οσες φορες το εκανα,βρεθηκα προ εκπληξεων(οχι καλων μαλιστα  :( )
 Ακομα και οταν το κανω,προτιμω να ανοιγω την καρδια μου σε ανγνωστα ατομα....ετσι δεν θα εχω την απαιτηση μετα να πω:Μα καλα τι φιλο ή συγγενη(κλπ..) σ'εχω;!;!;!;!
Παλια ομως παντα εδειχνα αυτο συναισθημα στους αλλους....(προ Χριστου :P ) και μαλιστα μεχρι αηδιας...κακο πραμα να γερναει κανεις... :P

zatti

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Tι ντροπη!!! Και ορθογραφικα(καχυποπτη*) λαθη και το εστειλα 2 φορες....Πως τα καταφερνω να γινομαι ρομπα να παρει...:oops:

Που θα παει θα μαθω ομως... :wink:

minoraki

Παράθεση από: "zatti":oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
Tι ντροπη!!! Και ορθογραφικα(καχυποπτη*) λαθη και το εστειλα 2 φορες....Πως τα καταφερνω να γινομαι ρομπα να παρει...:oops:

Που θα παει θα μαθω ομως... :wink:
:D  :D  :D  :D καλως την! μην ανησυχεις....και εγω τα ιδια κανω! καθε αρχη και δυσκολη.....εδω ειμαστε για να λεμε την γνωμη μας, τις αποψεις μας και οχι να βαθμολογουμε τις επιδοσεις μας στο φορουμ! φιλια πολλα!

kap

zatti αν σε απασχολεί η ορθογραφία, για να νοιώσεις καλήτερα κοίτα τα δικά μου  :lol:

303 Επισκέπτες, 0 Χρήστες