Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 828
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 759
  • Total: 759

kalorizikh

Ξεκίνησε από cuba, Μαΐου 05, 2005, 01:10:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuba

kalorizikh h kainoyrgia anaba8misei. na rotiso kati agiasmo kaname? an oxi na kalesoyme ton filo kai melos toy site papas10 na kanei ena agiasmo gia to kalo. egkainia 8a ginoyn? 8a exei mboyfe sta egkainia?

minoraki

:D  :D  :D  :D καλοριζικο και απο μενα.....αλλα πολλες ερωτησεις κανεις φιλτατε cuba.....περιεργεεεεεεεεε....... :D  :D  :D

Anonymous

Καλορίζικο και καλοδύναμο!!!
Να μας αντέξει μέχρι την επόμενη αναβάθμιση  ]

zarkvilion

Εγώ δεν της έλειψα καθόλου!!!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

cuba

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D καλοριζικο και απο μενα.....αλλα πολλες ερωτησεις κανεις φιλτατε cuba.....περιεργεεεεεεεεε....... :D  :D  :D

kai liges einai oi erotiseis poy ekana. exo kai alles skeftika na afiso gia pio meta tis ypoloipes

minoraki

Παράθεση από: "zarkvilion"Εγώ δεν της έλειψα καθόλου!!!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
:cry:  :cry:  :cry:  :cry: ουτε και εγω......

fmas

Πάντως εμένα μου λείψατε όλοι και όλες.................

minoraki

:D  :D  :D  :D  να γιατι εισαι ξεχωριστος φαμασουλινι μου.....για την μεγαλη καρδια που εχεις! δεν θελεις να αφησεις κανεναν λυπημενο! φιλια πολλα πολλα!

υ.γ. και για να μη ξεχνιομαστε.....
.....<< εχει πανσεληνο αποψε κι ειναι ωραια....
ειναι αλλιωτικη η σιωπη χωρις παρεα....>>

Anonymous

Παραπονιάρες μου εσείς!!!!!!!!!!

Μπουμπού με σένα τουλάχιστον μιλάω καθημερινά  ]

[size=18]ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!![/size]

PoiSoN_GiRL

ti na pw ki egw pou epa8a sterhtiko sundromo ?? Duo e-mail esteila ... ola ta nuxia mou efaga ... oles tis lacta tou kosmou ... asta na pane ...

gavrinaki mou WE ARE BACK !!!
WE ARE HERE TO STAY !!

ki emena mou leipsate oloi sas  :cry:  :cry:  Aloimono ston kahmeno ton Kwstakh pou me akouge ana misawro sto thlefwno na kanw mourmouritses ! Hrwas Hrwas !

Ante kalh arxh kai sunexeia vevaiws vevaiws !!  :wink:  :wink:  :wink:

SALTARISMENOS

na eyxhthw kai egw me tin seira mou kaloriziko to site ante na megalwsei grigora kai alo  
rempela by the way kai mena mou leipsate gravrinaki mou kai oxi tpt alo then eixa kai ti na kanw stin douleia aytes tis meres kai periferomoun pera dothe kai me gourlokoitaze o xaros-ergodotis mou looool  (otan eimaste sta pc kai kala ergazometha)
cuba ayto pou eipes gia ton mpoufe mou arese para polu perimenw na ginei praksh (enweite o mpoufes mono me gluka  :roll: )

SALTARISMENOS

Y.G ayto pou eipe to poisonaki gia ta nyxia einai psemata  galaktompoureka ithele na pei :twisted:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

χα χα χα  Σαλταρισμένε μου,
έχεις κακό εργοδότη  ]

riaghul

ΤΙ ακουω?
Τι διαβαζω μαλλον??
Αγιασμους, μπουφεδες, κλπ. κλπ...

Μου αρεσει που καθε εναρξη..γιορτη και τετοια συνδυαζονται με "μπουφε"
Κι ενας φιλος μου εγραψε οτι καταργειται η Πρωτομαγιατικη Αργια
και δεν θα μπορεσει να ψησει ...σημειωτεον οτι ακομα δεν τελειωσε το ψημμενο κατα την Αγια Μερα του Πασχα...

Να παραθεσω οτι σε εναν Αγιασμο θα ηθελα να παραβρεθω ...
αφου την ημερα που Αγιαζουν τα νερα και τα σπιτια ...Δεν ειμαι
ΠΟΤΕ στο σπιτι...να δεχθω το Αγιασμα... :)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ....οπως και να'χει.... :) Με μπουφε ή χωρις :)

Enia

Εδώ είμαι κι εγωωωώ!! δηλώνω παρούσα!!! :D:D:D
τι κάνετε παιδάκια?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!
δεν τα είπαμε! :)
εγώ πάλι ήμουν απασχολημένη αυτές τις μέρες (λίγο η μαγειρίτσα, λίγο το αρνάκι, λίγο κάτι βολτούλες... -μια καλή μέρα μας έκανε κι εμάς, online θα την περνούσα!?-) και τεσπα δεν μου φάνηκε και τόσο η απουσία σας.  :?  το γλίτωτα το στερητικό σύνδρομο αυτή τη φορα!  :P ... όχι πως δεν έμπαινα ανα δυο-τρεις ώρες να δω αν συνδεθήκαμε...  :oops:  :oops:  :oops:

να σας πω... εκείνα τα εγκαίνια... να τα κάνουμε κατά το τέλος ιουνίου που με βολεύει και μένα!? :P και να το συνδιασουμε με εκείνο το beach party που λέγαμε.... ;) ε?!  :D

759 Επισκέπτες, 0 Χρήστες