Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 469
  • Total: 469

Τι δουλεια εχετε εδω μεσα;;;;

Ξεκίνησε από Andreas, Μαΐου 06, 2005, 09:23:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

axmmm ... nai parathrhsa oti exeis kseperasei akoma ki emena !! Skotwneste pali e ??  :?  :?

SALTARISMENOS

e nai xalara to kalo stin ypothesh mexri twra einai oti o geros tou moria-xaros vlepei tv kai den exei arxisei tin mourmoura akoma :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

balland

riaghul
το κακο σε μενα ειναι οτι δινω παρα πολλες ευκαιριες
ακομα κ οταν μου την εχουν κανει την λαδια..
ισως δεν θα επρεπε να το κανω αυτο για δικο μου καλο κ μονο..

SALTARISMENOS

balland polu kala kaneis kai dineis 2h eukairia fysika analoga kai tin 'ladia'pou exei ginei ala ama dwseis 1,2,3 eukairies kai ginei to idio ksana kai ksana nomizw pws prepei na toys vgazeis apo tin zwh sou kai koitas mprosta den aksizei na dineis tin aformh se atoma pou then aksizoun na se pligwnoun synexeia kai then einai se thesh na ektimisoun kapoia pragmata kai den aksizoun

balland

φιλος σαλταμαν
λαδια θεωρω το να εχεις τρεξει για καποιο προσωπο στα δυσκολα του
κ μολις ξελασπωσει να εξαφανιστει..
αυτο εχει γινει παρα πολλες φορες κ δεν νομιζω οτι θα παψει να γινεται..

Anonymous

Καλέ μου αντίπαλε,
θα πω μόνο αυτό.
Παρόλο που πέρασες τόσα, δεν παύεις να μας δείχνεις, μα , μοιράζεσαι μαζί μας τις ευαισθησίες που έχεις και αυτό για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σημαντικό και όμορφο.
Μπράβο σου !!!!!

Θα μπορούσες σε κάθε θέμα που γράφουμε περί γυναικών και αντρών, να μιλάς με παράδειγμα των όσων σου έχουν συμβεί, να είσαι εναντίον των γυναικών, κι όμως λες τα πράγματα όπως τα πιστεύεις ακόμα κι αν σε έχουν πονέσει.

Εύχομαι να έχω καταλάβει σωστά  ]

kuria

balland γλυκέ μου...
χτες που σε συνάντησα είδα πως είσαι ένα κουκλί με τα σημάδια του θεού καμωμένο... που καθένας θα ήθελε δίπλα του... οπότε αποκλείεται η μοναξιά σου να είναι επιλογή των άλλων...

όσο για αυτό που γράφεις:
"μπαινεις σε καθε υπηρεσια που πιστευεις οτι θα σε βοηθησει να βρεις παρεακι..αν ηξερες τι χρημα εχω πεταξει σε καρτες της κοσμοτε για να τσαταρω,θα με μουτζωνες..αλλα η μοναξια φιλε μου δεν εχει λογικη..
απογνωση ειναι κ μαραζι.. "
δηλαδή τι πρέπει να πει κανείς για μένα που συνεχίζω να πετάω έτσι τα λεφτά μου για να μην νοιώθουν μοναξιά οι άλλοι;

άντε βρε φιλάκια σου...  κι όπως σου υποσχέθηκα θα σε πάρω μαζί σ' ένα από τα πολλά ταξίδια του μυαλού μου και ίσως τότε καταλάβεις αυτά που σου έλεγα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

SALTARISMENOS

balland ayto dystixos einai ston xarakthra tou kathe atomou tha erthei kai h stimh pou tha breis ena atomo pou tha se ektimhsei kai tha se katalabei esy min alazeis estw kai an kamia fwra ponaei ayto

minoraki

Παράθεση από: "balland"riaghul
το κακο σε μενα ειναι οτι δινω παρα πολλες ευκαιριες
ακομα κ οταν μου την εχουν κανει την λαδια..
ισως δεν θα επρεπε να το κανω αυτο για δικο μου καλο κ μονο..
φιλτατε μπαλλαντ, κανεις πολυ καλα που δινεις πολλες ευκαιριες σε διαφορα ατομα.....γιατι και εγω το ιδιο κανω.....και κανω κατι τετοιο για προσωπικους και μονον λογους......για μενα την ιδια.....και αυτο βεβαιως καποια στιγμη γυριζει σε μενα, οταν μετα απο καιρο δεν εχω καθολου τυψεις για οτιδηποτε εχει συμβει με τα συγκεκριμενα ατομα.....οταν ομως δω οτι δεν παει αλλο το "φευγω" μακρυα....και οταν λεω φευγω εννοω ψυχικα και οχι κυριολεκτικα......διοτι κυριολεκτικα μπορει να μη γινεται να φυγω και πολλους και διαφορους λογους......
και τωρα για να απαντησω στο τι γυρευω εδω μεσα......μπηκα στον α33 με το συνηθες σκεπτικο μου, οτι δεν προκειται ποτε να αποκαλυψω τα πραγματικα μου στοιχεια, λογω ιντερνετ.....ειμαι εκ φυσεως καχυποπτη και διστακτικη σε οτιδηποτε αφορα το διαδικτυο....ομως, οποία εκπληξη.....το α33 ηταν για μενα μια αποκαλυψη, οταν συνειδητοποιησα οτι προκειται για ενα σοβαροτατο σαιτ, οπου συναντησα πολυ αξιολογα ατομα......εχοντας μια οικογενεια πισω μου, ποτε μα ποτε δεν επροκειτο να αποκαλυψω τα πραγματικα στοιχεια μου, δι ευνοητους λογους.....μου αρεσουν οι συζητησεις μας, η ανταλλαγη αποψεων, τα αστεια μας, οι συναντησεις μας.....σε κανενα αλλο σαιτ δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο.....δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουμε κανει μια καταθεση ψυχης, που ανακαλυψαμε την ταυτιση των σκεψεων μας, των αποψεων μας.....καθισμενη πανω απο 8 ωρες πισω απο μια οθονη, βλεπω να ξεπροβαλλει μπροστα μου η προοπτικη να συναντησω καινουργιους αξιολογοτατους φιλους, που διαφορετικα δεν θα ειχα την δυνατοτητα να βρω.....βεβαια εχω παντοτε  την προσωπικη μου ζωη και τους παλιους καλους οικογενειακους φιλους με τους οποιους πορευτηκαμε μαζι ολα αυτα τα χρονια της ζωης μας......αυτα, αντρικο μου, και πιστευω να απηντησα στην ερωτηση σου! φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!

balland

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...
σχετικα με το οτι παροσα εχω περασει κ δεν αλλαζω τα πιστευω μου,
περισυ το καλοκαιρι ειχα παει με μια φιλη στην ευβοια στο επινοικιαζομενο που εχουμε εκει..το βραδυ πηγαμε σε ενα μπαρακι που ετυχε να κανει το παρθενικο του opening...με λιγα λογια βρεθηκαμε να μιλαμε με τον πατερα τωβ κοριτσιων που το εχουν ανοιξει το μαγαζι κ απο τις κουβεντες που ειπαμε γυρισε κ μου ειπε αυτος ο ανθρωπος κατι που με αφησε παγωτο...
'φιλε στελιο χαιρομαι παρα πολυ που σε γνωρισα κ σε ζηλευω που δεν καταφερα να γινω σαν εσενα...ειμαι 55χρ κ εχω συμβιβαστει εδω κ πολλα χρ σχεδον σε ολα που αφορουσαν την ζωη μου...σε ζηλευω γιατι αυτα που λες,φαινεται στα ματια σου οτι τα κανεις πραξη κ δεν ανεχεσαι να σε "καλουπωσει" κανενας κ τπτ"...
ντραπηκα που τον εκανα να νοιωσει ετσι...στην ηλικια του ειναι ο πατερας μου..θα μπορουσε να ηταν αυτος ο πατερας μου..αλλα ουτε στους γονεις μου υπηρξα διαλακτικος ποτε...καποιες χαρες τους εκανα μονο..
αυτο σχετικα με οτι εγραψε η καλη μου αντιπαλος,ο σαλταμαν, κ φυσικα το
γλυκο μας μινορακι..

εχω μια ερωτηση για την κυρια..
την εκφραση  "με τα σημάδια του θεού καμωμένο" δεν την καταλαβαινω...

--AIXMHROS--

κ φετος μαθαινω οτι ο κυριος που ειχε συμβιβαστει σε ολα
στην ζωη του κ εκανε πισω στα πιστευω κ τα θελω του,
οτι χωρισε....

κυρια θα μου πεις η θα περιμενω κανενα 3μηνο ακομα??? :P

Anonymous

agaphte andrea tha hthela na sou apanthso ki ego me th seira mou
edo kai xronia me th douleia mou exo na kano me texnologia aixmhs kai mou arese panta na asxoloumai me oti pio neo , ara dhlono paidi ths texnologias ayto omos de shmainei oti afhno thn texnologia na mou aporofhsei ton eleythero mou xrono kai na ypobibasei thn poiothta zohs mou
den eixa pote ypologisth sto spiti (nai poly kala akousate), otan sxolao apo th douleia mou , eimai sthn pragmatikh zoh me ta gousta ths kai tis peripeteies ths
de mporo bebaia na kathgorhso kapoious-es pou xrhsimopoioun to pc , mono gia gnorimies giati fantasou oti kapoia atoma ek ton pragmaton de mporoun na fygoun apo to spiti tous eite logo kapoiou paidiou h gia kapoio allo logo , opote einai gi aytous-es tropos diafyghs kai diexodou

freak

Παράθεση από: "summer_time"dhlono paidi ths texnologias ayto omos de shmainei oti afhno thn texnologia na mou aporofhsei ton eleythero mou xrono kai na ypobibasei thn poiothta zohs mou
den eixa pote ypologisth sto spiti (nai poly kala akousate), otan sxolao apo th douleia mou , eimai sthn pragmatikh zoh me ta gousta ths kai tis peripeteies ths
de mporo bebaia na kathgorhso kapoious-es pou xrhsimopoioun to pc , mono gia gnorimies giati fantasou oti kapoia atoma ek ton pragmaton de mporoun na fygoun apo to spiti tous eite logo kapoiou paidiou h gia kapoio allo logo , opote einai gi aytous-es tropos diafyghs kai diexodou

δεν μπορεις να τους κατηγορησεις αλλα οταν σχολας λες εισαι στην πραγματικη ζωη, υπονοοντας οτι ολοι οι αλλοι ζουν σε μια εικονικη πραγματικοτητα στερουμενη περιπετειας κ γουστου. δεν θελω να γενικευσω κ να διακινδυνεψω αυθαιρετα συμπερασματα με τραγικο ποσοστο λαθους για το τι οδηγει τον καθενα στο να ασχολειται με το διαδικτυο αλλα προσωπικα για εμενα σημασια εχει το μετρο, μιας κ ποτε δεν φταιει το μεσο αλλα ο χρηστης.

viki

Ανδρέα ωραίο θέμα...
Και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτά που λές και δεν με τρελαίνει αυτού του είδους η επικοινωνία αλλά ας σκεφτούμε κάτι για τους υπολογιστές...είτε το θέλουμε είτε όχι είναι το μέλλον μας(κατάλαβες με ποιά έννοια το λέω)Θα συμφωνίσω λοιπόν με την γαυρίνα στην πρώτη της απάντηση...
Εδώ όμως μου γενιέται ένα καινούριο ερώτημα(ελπίζω να μην παρεξηγηθώ)
Βλέπεις άτομα με οικογένεια και παιδιά να μπαίνουν εδω μέσα και να γράφουν στο φόρουμ,να chatάρουν κτλ.Αυτό κάπου με τρελάινει!Δηλαδή θα έρθει το παιδί σπίτι,θα πεί ''Μαμά τί μαγείρεψες σήμερα?'' και η απάντηση θα είναι ''Δεν μπορούσα σήμερα να μαγειρέψω,είχα chating!''???(σαρκασμός έτσι?)Το ίδιο ισχύει και για το αρσενικό φύλο...!
Ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ και να μου λύσει κάποιος την απορεία με σωστά επειχηρήματα...!

Πάντα φιλικά,
viki

viki

[size=18]Και πάλι ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ[/size]
Απλά είναι αρκετά ok νομίζω να μιλάμε με ειλικρίνεια... :roll:

469 Επισκέπτες, 0 Χρήστες