Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 425
  • Total: 425

Τι δουλεια εχετε εδω μεσα;;;;

Ξεκίνησε από Andreas, Μαΐου 06, 2005, 09:23:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Andreas

Καταρχην να ξεκαθαρισω τα εξης:
Μ'αρεσουν οι Υπολογιστες..
Οπως δε μ'ενοχλει η 'αποξενωμενη' ζωη στην πολη,το προτιμω απ'οτι να'μαι σε χωριο και ολοι να γνωριζονται και να σχολιαζονται αβερτα..
Οπως ειμαι υπερ της εξελιξης....

Αλλα ολα αυτα τα τσατ κ φορουμ μου φαινονται ΑΠΡΟΣΩΠΑ!!
Οκ να μπαινεις λιγο για χαβαλε αλλα για πολυ κοσμο αποτελει τον πυρηνα
της πρωσοπικης και κοινωνικης του ζωης!!
Ε,αυτο δεν το μπορω!
Να μιλαμε για φιλους και γνωστους εννοοντας ατομα που δεν εχουμε καν
δει και επικοινωνουμε μεσω ενος πληκτρολογιου..
Γιατι να μην γινονται οι γνωριμιες απο κοντα;
Γιατι φοβομαστε να μιλησουμε στον διπλανο μας στο μετρο,αλλα εχουμε
τοσο θαρρος να πουμε τα ΠΑΝΤΑ σε αγνωστους που δεν βλεπεις κ δεν
μπορεις ουτε να φανταστεις τι σκεφτονται ενω διαβαζουν αυτα που
εγραψες;
Ο κοσμος πρωτα μαραζωνει στην ρουτινα της καθημερινης του ζωης και
μετα 'ξεδινει' μπροστα στην οθονη του υπολογιστη..
Αυτη ειναι η χαρα σας;
Αυτη ειναι η κοινωνικοτητα σας;
Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος για να βρεις ατομα για να πας για καφε;
Γιατι βλεπω τοσα  :D στο ιντερνετ και τοσα :cry: στα ατομα γυρο μου στο
Λεωφορειο;

Ελπιζω να'χω παντα ευκαιριες για γνωριμιες στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο και να μην χρειαστει ποτε να χρησιμοποιησω το ιντερνετ για αυτον τον σκοπο

Anonymous

Αντρέα.
καλά τα λες αλλά βλέπω πως κι εσύ μέσα σε ένα τέτοιο χώρο μπήκες για να πεις την άποψή σου.
Μπορεί να είναι απρόσωπο αλλά μη ξεχνάς, πως τουλάχιστον εμείς εδώ κάνουμε διάφορες συναντήσεις για να γνωριστούμε, να ξέρουμε με ποιους μιλάμε, κι αν κάποιοι από μας ταιριάξουν περισσότερο κάνουν παρέα και εκτός φόρουμ.
Αυτό όμως δεν εμποδίζει να κάνουμε γνωριμίες στην "πραγματική" μας ζωή και ούτε η ζωή μας είναι εδώ μέσα.
Σίγουρα υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά παντού γίνεται αυτό. ]

Enia

με κάλυψε η προλαλήσασα....  :wink:  καλά τα λες γωγουλίνι...

να προσθέσω ίσως μόνο το εξής: στην δικιά μου περίπτωση, που δεν μένω στην ελλάδα, είναι ένας ακόμα τρόπος να έχω την παρέα που θέλω και γουστάρω και με καταλαβαίνει, κάθε μέρα, κι όχι μόνο στις διακοπές μου...

πάντα ένιωθα πως το ίντερνετ μας φέρνει πιο κοντά και δεν καταλαβαίνω αυτά που λένε για 'αποξένωση'... εγώ ξέρω πως αν δεν ήταν το ίντερνετ 1. δεν θα είχα γνωρίσει κάποιους αξιόλογους ανθρώπους 2. δεν θα είχα την ευκαιρία να είμαι σε τόσο τακτική επικοινωνία με πολύ κόσμο και θα είχαμε χαθεί, 3. κατ' επέκτασιν μπορεί και να ήμουν πολύ πιο μόνη μου από ότι ήδη είμαι 4. ακόμα χειρότερα μπορεί να έκανα και παρέα με άγγλους! (μπλιάχ! ούτε να το σκέφτομαι!  :evil: )

:P:P:P

_Princess_

Καλησπέρα Ανδρέα!  :D
Βασικά να ξεκαθαρίσω τα εξής: δεν είμαι παιδί της τεχνολογίας και σε καμία περιπτωση δεν μπορώ να δηλώσω καλή γνώστης  του κόσμου των pc's!  :oops:
Ωστόσο, επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα, από μικρή απαίτησα να μου αγοράσουν pc γιατί πίστευα πως καθετί που μαθαίνω μπορεί να μου φανεί χρήσιμο! Αργότερα, λόγω δουλειάς, αναγκάστηκα να δουλέψω μπροστά από μία οθόνη πάνω από 10 ώρες ημερησίως.  :shock:
Έχω σχετικά μικρή πείρα στα chat και δεν είμαι φανατική των forum..δηλαδή αν δεν αισθάνομαι πως θέλω να γράψω κάτι που έχει σημασία, δεν το γράφω! Η διαδικτυακή κουβεντούλα μπήκε στην καθημερινότητα μου καθαρά λόγω βαρεμάρας -ξέρεις, σε εκείνες τις μεσημεριανές ώρες στο γραφείο που φαντασιώνεσαι τον εκτυπωτή για μαξιλάρι! Είχα την τύχη -και την ατυχία κάποιες φορές- να συνομιλήσω με πολλά άτομα..τόσο διαφορετικά και τόσο ίδια κάποιες στιγμές. Με λίγα απο αυτά συνέχισα να συνομιλώ..με πολύ ελάχιστα μοιράστηκα πολύ προσωπικά μου θέματα..και αυτό συνέβη μετά από αρκετά καφεδάκια και εξόδους στις οποίες είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω καλύτερα!
Δεν θα προσπαθήσω να ωραιοποιήσω καμία κατάσταση..όλοι καταλαβαίνουμε πως έχει δημιουργηθεί κοινωνικό πρόβλημα!
Είναι όμως επιπόλαιο και άδικο να κατηγοριοποιείς όλους τους χρήστες!
Τί σε κάνει να πιστεύεις πως οι  :D  δεν δραστηριοποιούνται σε κάποιο chat  ή πως οι  :cry:  είναι έτσι επειδή δεν έχουν κάποιο για να του μιλήσουν;
Σαφέστατα υπάρχουν άτομα που δεν ειναι πλήρως ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο..και υπάρχουν ανάμεσα μας!  Το να γίνοντα όμως δακτυλοδεικτούμενα δεν νομίζω πως ειναι η λύση στο προβλημά τους! Ας τους μάθουμε πως οι όμορφες παρεούλες δημιουργούνται εντός αλλά και εκτός από τα διαδικτυακά δωμάτια!!!

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..  :D

Φιλικά..
Ζωή

kuria

Andrea κουκλί μου...
πες μου ποιο metro παίρνεις να έρθω να σου κάνω εξομολόγηση και μετά να σε πάω για καφέ...         :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

riaghul

Μέτρο....ή μετρό????

Οσο για το καφεδακι...
αν παρω λεωφορειο...παει?

metanastis

Καλησπέρα σας.

Ας δώσω και εγώ μια απάντηση στο νεαρό φίλο Αντρέα.

Κατ' αρχάς κανείς δεν μας περιορίζει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε κόσμο από κοντά. Αντίθετα μάλιστα. Θα έλεγα οτι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να γνωρίσεις κόσμο (και μάλιστα αξιόλογο) που διαφορετικά ούτε καν θα σκεφτόσουν οτι υπάρχουν.

Γιατί μπαίνουμε εδώ;

Εγώ προσωπικά μπαίνω συνήθως την ώρα της δουλειάς  :oops:
είναι μια πολύ καλή παρέα. Εχω διακρίνει (και το έχω ξαναπεί αυτό) μέσα από τις πολύ έυστοχες συζητήσεις στο χώρο του forum μια σοβαρότητα (προσοχή : ΟΧΙ σοβαροφάνεια) αυτών που γράφουν. Υπάρχει σεβασμός στον άλλον και ΠΟΤΕ μέχρι τώρα δεν έχω δει έστω και δείγμα υποτίμησης του άλλου.

Θα πρέπει να σου πω οτι ζω σε νησί, στη Χίο. Αρα λοιπόν οι δυνατότητες επικοινωνίας είναι εκ των πραγμάτων δύσκολες.
Εδώ βρίσκω ένα βήμα, αν και όταν έχω κάτι να πω και μπορώ να δω, να διαβάσω απόψεις άλλων και  ίσως να μπορέσω να καταλάβω τί το διαφορετικό μπορεί να είναι.

Καλό σας βράδυ

balland

πας φανταρος στην πινεζα κ το μυαλο σου ειναι κολλημενο σε εκεινη που αφησες πισω με την υποσχεση πως αν θελησει να σε περιμενει
θα τρεξεις να την βρεις μολις απολυθεις..
απολυεσαι κ κανεις τον λογο σου πραξη!!!
εισαι μαζι της κ νοιωθεις βασιλιας..οτι μπορεις να περασεις μεσα απο τοιχο 2μετρα μπετο κ να ξεσκονισεις απλα τους ωμους σου..
εχεις φοβερο κυκλο απο φιλες-ους γνωστες-ους κ ολα ειναι τζαμι
στην ζωη σου,μεχρι που βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα στην σχεση της αγαπης σου κ του κυκλου σου..ξεκοβεις τον κυκλο γιατι εισαι ερωτευμενος κ την αγαπας πραγματικα!!!την βλεπεις στα ονειρα σου να σκονταφτει κ την παιρνεις τηλ να δεις αν ειναι καλα..περνανε 8χρ κ ερχεται τσουναμι...
στα κανει ολα θρυψαλα οπως κανεις κ εσυ το δωματιο σου το βραδυ που εφυγε απο εκει μεσα μετα απο 4.5 χρ..
απο φιλους εισαι μειον..ο κυκλος σου πλεον ηταν οι συναδελφοι της που σε καθε πβμ τους ετρεχαν σε σενα (σαν μεγαλυτερος που εισαι) να σε συμβουλευτουν..χωρισες??τον πουλο ολοι!!!ακομα κ ο ενας δικος σου κολλητος που τον εσωσες απο σκληρα ναρκωτικα μην αφηνοντας τον επι 6 μηνες να κανει βημα μονος του για να μην κυλισει,σε συνδεει με το στρινγκακι της κοπελιας του,που εσυ του γνωρισες με την πρωην σου κ κανουν πλεον παρεα με εκεινη,αν κ τα ειχαν τσουγκρισει οι 2 κολλητες μεταξυ τους για 2 χρ περιπου...εισαι στα προθυρα αυτοκτονιας απο ΜΟΝΑΞΙΑ!!!!
ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ??????
εγω την ζω καθε μερα απο τοτε!!!
καταστραφηκα συναισθηματικα κ οικονομικα...
με εκμεταλευτηκαν επειδη η αναγκη για επαφη σε κανει ευαλωτο..
με χρησιμοποιησαν για διαφορους λογους ακομα..
μπαινεις σε καθε υπηρεσια που πιστευεις οτι θα σε βοηθησει να βρεις παρεακι..αν ηξερες τι χρημα εχω πεταξει σε καρτες της κοσμοτε για να τσαταρω,θα με μουτζωνες..αλλα η μοναξια φιλε μου δεν εχει λογικη..
απογνωση ειναι κ μαραζι..

κλεινοντας αυτο το κειμενο θελω να σας ζητησω μια συγνωμη για το θαρρος να σας πω την ιστορια της ζωης μου κ αν σας στεναχωρησε κατι απο οσα διαβασατε..
μια παρακληση μονο..
μην μου πει κανενας "ΥΠΟΜΟΝΗ-ΚΟΥΡΑΓΙΟ-κτλ"..
αυτα ειναι για τους ετοιμοθανατους..
καθε φορα που μου λενε αυτες τις λεξεις,νιωθω την επιθυμια να βγω εθνικη κ να μην φοραω ζωνη ασφαλειας αυτη την φορα...
κ παλι με συγχωρειτε...

riaghul

Σιγα που θα σου πω.".Υπομονη και Κουραγιο"
Σιγα που θα μπω στη διαδικασια να σε σκεφτω ως απελπισμενο και Μονο..

:)  :)
Σου χαμογελαω αγορι μου , και θα σου πω οτι εισαι ΝΕΟΣ και καλα
εκανες και πεταξες λεφτα σε καρτες για να μιλας...
Καλα εκανες και βοηθησες παλιους φιλους με οποιο τροπο μπορεσες...
γιατι αυτο ηταν που ηθελες να κανεις ..τοτε..
Τι σημασια εχει να αποταμιευσεις τα λεφτα σου και να νιωθεις χαλια?
Εργαλειο ειναι αγορι μου το χρημα ..για να κανουμε αυτο που θελουμε..

Κι οι ανθρωποι ειναι ολοι αυτοι οι πολυ δικοι μας γνωστοι και αγνωστοι..
Αγνωστη ειναι η ψυχη τους..αγνωστο το βαθος της σκεψη τους..
Αγνωστος κι ο εαυτος μας ...και τα επιπεδα του μυαλου μας..
Αλοιμονο αν ολα αυτα ..φτανουν μεχρι το σημειο να αλλαζουν αυτο που
καταλαβαινουμε εμεις για τον εαυτο μας...
Θα σου γραψω ενα διστιχο..ενος παραγκωνισμενου ποιητη της Αριστερας..
επειδη μου αρεσει..αν και το εχω ξανα αναφερει..
"Δορυ στα χερια σου κρατας..
Ολη μου η Δυναμη..ειναι να Μη μου το ριξεις...."

Ε λοιπον, αυτο εγινε...Απλα δεν ειχες τη δυναμη να κρατησεις το χερι του αλλου που ειχε το δορυ..
Το δορυ ειναι κατω τωρα...μετα το χτυπημα..
Ενισχυσε τη Δυναμη σου..για να μη το πιασει καποιος αλλος στα χερια του..
Η Ζωη ειναι ομορφη ακομα και μεσα απο τετοιες εμπειριες..
Σε φιλω..

SALTARISMENOS

na pw kai egw 2 pragmatakia katarxas balland kala ekanes kai niastikes kai gia tin kopela sou kai gia ton filo sou estw kai an den to ektimise kaneis apo toys 2 shmasia exei na prosfereis esy ayta pou aisthanese stoys alous kai an then einai se thesh na katalaboun kai na ektimisoun kako diko toys otan xaseis kati tote katalabaineis mono poso shmantiko itane kai kapoia sthgmh tha to katalaboun kai tha xtypane ta kefalia toys ston toixo esy ekanes ayto pou eniwthes sosto mh masas.
 twra oso afora to thema edw to na mpaineis mesa sto internet kai na milas me kosmo gia na perasei ligo eyxarista h wra kai na ksedoseis then einai kako aitia gia tin apomonosh pou niwthoun oi neoi shmera then einai to internet ala o tropos zwhs mesa sta spitia mas genikotera otan ta mikra paidia then exoun xoro na pane na paiksoun opos eixame emeis kapote kai kleidamparonontai mesa sto spiti kai tous prosferoun oi goneis aploxera ena pc apo ta 5 toys xronia kai ta parotrinoun na liwnoun mprosta apo to monitor anti na vgoun eksw logiko einai na exoun tetoia ekseliksh pou na vroun tharos na milisoun se atomo mpainoun mesa sto irc kai arxizoun a/s/l ktlp egw prosopika exw perasei polles eyxaristes wres otan mpainw sto internet gia na kanw kai kati alo paralila h apo tin douleia mou kai exw gnwrisei apo konta liga ala polu aksiologa atoma ena apo ayta me efere  kai edw mesa (poisonidio gia sena xtypaei h kampana:* :P ) ala exw dei kai polous anwmalous opos einai logiko mia kai edw to nomizma exei 2 opseis

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Αντρέα.
καλά τα λες αλλά βλέπω πως κι εσύ μέσα σε ένα τέτοιο χώρο μπήκες για να πεις την άποψή σου.
Μπορεί να είναι απρόσωπο αλλά μη ξεχνάς, πως τουλάχιστον εμείς εδώ κάνουμε διάφορες συναντήσεις για να γνωριστούμε, να ξέρουμε με ποιους μιλάμε, κι αν κάποιοι από μας ταιριάξουν περισσότερο κάνουν παρέα και εκτός φόρουμ.
Αυτό όμως δεν εμποδίζει να κάνουμε γνωριμίες στην "πραγματική" μας ζωή και ούτε η ζωή μας είναι εδώ μέσα.
Σίγουρα υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά παντού γίνεται αυτό. ]

H apopsh mou tautizetai apoluta me ths  Gwgoulas, sunepws den exw na pw kati parapanw sto 8ema , para mono oti katalavainw apoluta ki auto pou anefere h Enia , mias ki exw filo sto ekswteriko kai gnwrizw polu kala thn monaksia pou niw8ei ki ekeinos , opote to mono meso epikoinwnias auth th stigmh mazi tou -kalws h kakws- einai auto edw !!  :lol:

PoiSoN_GiRL

''kai exw gnwrisei apo konta liga ala polu aksiologa atoma ena apo ayta me efere kai edw mesa (poisonidio gia sena xtypaei h kampana''

:arrow: SALTARISMENE mou to ksereis oti me sugkineis etsi den einai ?? 8a valw ta klamata ! kairo eixan na me poun ''ligh'' (LooooooooooooL)

na 'sai kala vre ! Ki egw se ektimw kai to ksereis !  :wink:  :wink:  :wink:
Opws ksereis polu kala kai thn sxesh pou exw pleon me ta chat klp.. mia apo ta idia Basilakh mou ! Me kourasane ola auta .. Perivallon pou den mou tairiazei, atoma me ta opoia den tairiazw... kai ola ta sunafh ! Toulaxiston vrhka kati pou me euxaristei ki euxomai ki esu na niw8eis to idio edw !  :lol:  :lol:

SALTARISMENOS

fysika kai egw vlepw oti edw ola ta paidia then exoun kamia sxesh me ta touvla pou vlepoume genikotera sto irc kai xerome na diabazw tis apopshs gia ola ayta ta themata pou anaptysontai edw (by the way then eisai ligh paidaki mou ala yper arketh 2pli merida looool:*) :P

PoiSoN_GiRL

2plh merida  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:
Paei o SALTARISMENOS ... me exei mperdepsei me allh sigoura !! LoooooooooooL !!

Y.G. H alh8eia einai oti phra ena kilaki (gia tin akriveia 700gr) apo th mera pou exeis na me deis ... alla oxi kai diplh merida !!  :P  :P  :P

LooooooooooL

SALTARISMENOS

kala tote miamisi merida    :P  :roll:  :roll:  :twisted: (opos exeis katalabei apo tin syxnotita pou grafw tis exoume tsakisei oles tis myges shmera sto magazi asxeto :P )

425 Επισκέπτες, 0 Χρήστες