Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 544
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 548
  • Total: 548

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:45:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

e tote mhn to skeftesai.tha se steilw kai paranyfoula to tolisjovi gia na desei to skhniko leme :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

[size=24]χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ![/size]

να 'σαι καλα βρε ksenixtako μου με εκανες και γελασα !! (εφερα στο μυαλο μου την εικονα του γαμου !!)

ksenixths

eides?eides?eimai asteiatzhs o keratas :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"πλακα πλακα τωρα .. εντελως μεταξυ μας .. αν ποτε σκεφτομουν τον γαμο σοβαρα .. ο μονος ανθρωπος που θα σκεφτομουν ειναι το Punkaki !!
Κι αυτο γιατι ξερω οτι δεν θα ειναι γαμος ! θα ειναι πανηγυρι !! Αφηστε που ειναι και το μονο ατομο που μπορει να με πεισει να κανω κατι τετοιο !! χαχαχα (με την μεθοδο του εκβιασμου και της απειλης βεβαιως βεβαιως !!) λοοοοοοοολ !

Ώπα να και η δήλωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπα κι εγώωωωω  ]

PoiSoN_GiRL

Γωγουλινι μου τωρα που εμαθα οτι κουβαλας και πολυτιμο φορτιο μαζι σου ... ερχομαι να σε βρω χωρις δευτερη κουβεντα !! χαχαχα !
φιλεναδαααααααααααα θα κανονισουμε καφεδακι οπως + δηποτε !!
φιλακια πολλα πολλα ! καλο ταξιδι μικρουλα μου ! σε περιμενουμε !  :lol:  :lol:

LaStDrIvE

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"πλακα πλακα τωρα .. εντελως μεταξυ μας .. αν ποτε σκεφτομουν τον γαμο σοβαρα .. ο μονος ανθρωπος που θα σκεφτομουν ειναι το Punkaki !!
Κι αυτο γιατι ξερω οτι δεν θα ειναι γαμος ! θα ειναι πανηγυρι !! Αφηστε που ειναι και το μονο ατομο που μπορει να με πεισει να κανω κατι τετοιο !! χαχαχα (με την μεθοδο του εκβιασμου και της απειλης βεβαιως βεβαιως !!) λοοοοοοοολ !

AXaxaxxaaxAXAXax ..wste edw to eixes krymeno to post:P:P:P:P vre ti pathame... xmmm giati se ekbiasa pote? ....tha se paw gia rakomelakia..kai vnv nation kai xasma..ee kai kataremenous... kapou ekei tha mu peis to NAI!!!!!!!....

LaStDrIvE

AXaxaxxaaxAXAXax ..wste edw to eixes krymeno to post:P:P:P:P vre ti pathame... xmmm giati se ekbiasa pote? ....tha se paw gia rakomelakia..kai vnv nation kai xasma..ee kai kataremenous... kapou ekei tha mu peis to NAI!!!!!!!....

PoiSoN_GiRL

Το ανακαλυψες κι αυτο Ηρακλη Πουαρο μου ??
λοοοοοοοοοοοοοοοολ !
Αν με πας για ρακομελακια και μετα συναυλια ΧΑΣΜΑ & vnv nation .. οκ δεν παιζω .. επιτηδες το κανεις για να μην πω οχι !! δεν παιζεις δικαια punkaki !!!!!!! χαχαχα ! με χτυπας σε ευαισθητα σημεια !!

LaStDrIvE

oxi kai se xtypaw..afou eimai kata tou xilou opws xereis.... twra ean einai na pexoune kai to Beloved... den ftew egw:P:P:P:P:P

se kinigaw apo forum se forum alla den les ekino to NAI! ... ela pame mazi...

N

N + A = NA ( na na na na na!!! XAaxaxAXax)

NA+I =NAI.... !!!!!!!!

oloi leme NAI!!!!:*

PoiSoN_GiRL

ψευδεσαι ασυστολως ! εγω σε ενα forum μπαινω !! ΕΔΩ ! εκτος και εννοεις απο topic σε topic ! Εκει μαλιστα ! συμφωνουμε ! με κυνηγας ασυστολα !!

Ν + Α = ΝΑ !

[πως με βρισκεις ?? εκανα καμια προοδο ??
αυριο θα προσθεσω και ενα Ι να δουμε τι θα βγει !!]

σμουτςςςς ]

R.I.P.

LaStDrIvE

nia apo topic se topic...!!!!:) toulaxiston xeromai giati emathes amesos tin synalvi NA :))) xeexxexe....

PoiSoN_GiRL

Λολα ΝΑ ενα μηλο
Ποπη ΝΑ ενα τοπι
Νανα ΝΑ μια μπανανα !!

οχι μονο εμαθα το ''να'' αλλα το συνδιαζω και πολυ καλα !!
ειμαι φανταστικη μαθητρια !! τελεια και παυλα !!  :lol:  :lol:

ksenixths

ante twra mathe na syndiazeis kai to I na fame kanena koufeto pou peinaw meshmeriatika :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

LaStDrIvE

axaxaxaaxaxaxax ...... ksenixtis exw mia mania sta koliva... kai ama kanoume kana gothic gamo se kana kastro stis skwtias ta koufeta yiok... mallon gia xaroumena koliva tha ine:P

nai bikeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

ο gothic γαμος ειναι αυτονοητος !! απορω και που το συζητας δηλαδη !! αντε να κανουμε και στην Ελλαδα κανεναν για τα ματια του κοσμου ... ας οψεται η γιαγια σου που θελει να σε δει γαμπρο αλλιως δεν το συζητουσαμε καν !! αλλα οπα ... για μισο λεπτο !! ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ??   :shock:  εγω ακομη ειμαι στο Ν + Α = ΝΑ !! μηπως βιαζομαστε λιγο ??  :P

548 Επισκέπτες, 0 Χρήστες