Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:45:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

χμμμ...  :roll: να πανε, να πανε...  :cry: στον αλεξανδρο..  :cry: κι εμενα θα με αφήσουν παραπονεμένη?  :roll: σνιφ!  :oops:
(ή σκοπεύουν να μου κάνουν έκπληξη?  8) να κάνω ότι δεν το άκουσα?   :D είναι κι από εμένα μυστικό? :P)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"χμμμ...  :roll: να πανε, να πανε...  :cry: στον αλεξανδρο..  :cry: κι εμενα θα με αφήσουν παραπονεμένη?  :roll: σνιφ!  :oops:
(ή σκοπεύουν να μου κάνουν έκπληξη?  8) να κάνω ότι δεν το άκουσα?   :D είναι κι από εμένα μυστικό? :P)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ???????????????????????????

πολλα φιλακια και την αγαπη μου Λιλακι !![/color]  :wink:  :wink:

LaStDrIvE

Enia min tin akous!!!! paei na aprosanatolisei!!! ...xexexexe....

kala egw dent ha paw na dw tin enia mazi sou?:P...tha sas afisw kamia mera mones bebaia giati exw kai kati pswnakia na kanw... kainourgia panoplia kai tetoia:P....

xiixixixxi...

/me paei na tin stisei sto aerodromio....

PoiSoN_GiRL

Κατςςςς κατττ σου λεω ! δεν ερχομαι αυριο μην κανεις χαρουλες ! αλλου παω !! βρε μανια με το αεροδρομιο .. μηπως σου γυαλισε καμια αεροσυνοδος ορε αστακε και ξημεροβραδιαζεσαι εκει ??  :roll:  :roll:

LaStDrIvE

oxi fisika!!!!!!! apla R.I.P :):):):):) ...

/me bazei kazatzidi kai xanthopoulo sto winamp..!!!! axaxaxaxaxxa

PoiSoN_GiRL

ΧαΧαΧαχαΧαΧΑΧΑχαΧαΧΑΧΑχαΧαχΑχα .... σορρυ ηταν αυθορμητη αντιδραση !! σε καλο μας σημερα !  :P

LaStDrIvE

kai avrio kai methavrio kai para methabvrio kai  this story goes on....

Ntama pou eisai na sou pw ta nea?...xipna!!!!

PoiSoN_GiRL

βαλθηκες να αποκαταστησεις και την φιλεναδα μου τωρα ??
Βρε κακο που μας βρηκε .. κανεις δεν γλιτωνει τελικα ??
Ολοι καρφωτοι για γαμο παμε ??
Ηταν να το ζησω κι ετουτο ...  :roll:  :shock:  :?  
λολ ! για λεγε μικρο punkaki ... εκανες κανενα κονε ??  :roll:  :roll:

LaStDrIvE

souuusssss :XXX .... mistiko den eipame?! e!?:))))

R.I.P

ksenixths

egw den kserw tipota kai den thelw gamo leme :wink:

Enia

καλα, εσύ ξενυχτάκο όλα 'δε θες, δε θες'.... αλλά πρώτο σε βλέπω να παντρεύεσαι από την εδώ παρέα και να μου το θυμηθείς :P

poisonaki, τι λέει ο αλεξανδρος για πανοπλία? :roll: γιατί μου ήρθε ένα deja-vu...  :? έχει καμμία σχέση με το περίφημο τσίγκινο σωβρακάκι?  :shock: μπας ξέρει και για το super-duper-τσόκαρο?!  :shock:

ksenixths

mpa lilaki :lol:

poly omixlh exei to topio leme :P  :P  :P  :P

den kanw egw gia gamous kai panhgyria :wink:  :wink:  :wink:

LaStDrIvE

Παράθεση από: "Enia"καλα, εσύ ξενυχτάκο όλα 'δε θες, δε θες'.... αλλά πρώτο σε βλέπω να παντρεύεσαι από την εδώ παρέα και να μου το θυμηθείς :P

poisonaki, τι λέει ο αλεξανδρος για πανοπλία? :roll: γιατί μου ήρθε ένα deja-vu...  :? έχει καμμία σχέση με το περίφημο τσίγκινο σωβρακάκι?  :shock: μπας ξέρει και για το super-duper-τσόκαρο?!  :shock:

Eniaaaaa :))) ennow gia tin Punk panoplia... ama deis tis photos sto profil tha tin katalabeis:)...exoume liakada edw kai polu Zestisssssssssssss.....

smats!:)))

Ntama

Παράθεση από: "LaStDrIvE"kai avrio kai methavrio kai para methabvrio kai  this story goes on....

Ntama pou eisai na sou pw ta nea?...xipna!!!!

Αλεξανδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :lol:  :lol:  :lol:

Εδώ είμαι.... ξύπνησα λέμεεεε   :lol:  :wink:  :wink:

Ακούωωωωωωωωωωωωωω  :roll:  :roll:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "Enia"καλα, εσύ ξενυχτάκο όλα 'δε θες, δε θες'.... αλλά πρώτο σε βλέπω να παντρεύεσαι από την εδώ παρέα και να μου το θυμηθείς :P

Οταν διαβάζω για τσιγκινο σωβρακάκι, γιατι μου έρχεται στο μυαλό ο Ρικύ????  :lol:  :lol:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  8)  8)  8)

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες