Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 338
  • Total: 338

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:45:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"(ψιψινακι αυτο θα πει τρελα με κορδελα ! εμ να τον αφανισουμε .. εμ να φερει και τα συνεργα απο μονος του ? οικειοθελως ?? λοοοοοοοολ )  :wink:

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κανει σους....   :wink:  :wink:

Enia

[size=18]Είδες καινούρια φωτό ο ακατανόμαστος!!!?? τύφλα να έχει ο Σάκης!!![/size] φτου φτου σκόρδα!!!

[size=9](στην προξενήτρα είμαστε, μην του χαλάμε το image, γιατί θα το έχω και κρίμα να του κόψω την τύχη τέτοιο παλικάρι!...) [/size] 8)

Anonymous

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D Ante mprabo na doume kammia asprh mera kai meis  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

spell

να υποθεσω οτι ο ρικυ μαρτιν ειναι ο ακατανομαστος??  :shock:

Enia

ναι spell μου, αυτός... ο ένας και μοναδικός... εδώ υπάρχει μια σχέση μίσους και πάθους... κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...  είναι μεγάλος ο καημός, να τον γιατρέ- να τον γιατρέψω δε μπορώωωω....

ιστορίιιιιια μου, αμαρτίιιιιια μου, λάααααααθος μου μεγάαααααλο...είσαι αρρώωωωωωστια μου, μες στα στήηηηηηηθια μου, καιαιαιαιαι πώς να σε βγάααααλωωωωωω!!!

(ουψ, παρασύρθηκα! :oops: )

spell

Αχα!!!!  Ενδιαφερων μου ακουγεται  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D
(οχι τιποτα αλλο διαβαζω για τον ακατανομαστο σε καμποσα ποστ και δεν ειχα καταλαβει σε ποιον στην ευχη αναφερονται!!!!)

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Enia

nai to xruso moy, prwth mourh sto kabouri to exoume kanei...

(ta pososta mou pote ta pairnw eipame? ante kai eimai se periodo litothtas...)

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"nai to xruso moy, prwth mourh sto kabouri to exoume kanei...

300 ευρω κατέθεσα στο λογαριασμό σου λέμε :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "spellbound"Αχα!!!!  Ενδιαφερων μου ακουγεται  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D
(οχι τιποτα αλλο διαβαζω για τον ακατανομαστο σε καμποσα ποστ και δεν ειχα καταλαβει σε ποιον στην ευχη αναφερονται!!!!)

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D Παρών κι αξούριστος χριστιάνα, εσένα πότε θα σε γνωρίσουμε καλή μου;  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "Enia"nai to xruso moy, prwth mourh sto kabouri to exoume kanei...

εξκιουζ μι για το quote αλλα εκανα φιλοτιμες προσπαθειες να διαβασω τις ψειρες του ακατανομαστου .. ηταν η μονη λυση να δω τι στο καλο γραφει !! χιχιχιχι !  :twisted:

Anonymous

Βλέπω πως ο ακατονόμαστος έκανε πάλι το θαύμα του και δωροδοκεί νέα, αθώα και άβγαλτα κορίτσια και μάλιστα με τον ποσό των 300 ευρώ!
Καλά τι μας πέρασε? Πεινάλες;;;;  ]
( και μετά μου λέτε για τσίγκινο σωβρακάκι...που να το βρει...σάμπως βάζει πιο βαθιά την τσέπη;) από φύλλα συκίς το κόβω το σωβρακάκι ]

PoiSoN_GiRL

λοοοοοολ ! πες τα βρε Γωγουλα ! Ν' αγιασει ο στομας σου κοπελα μου !
(φτου σου ακατανομαστε ! φτου σου και παλι φτου σου ...)  :evil:

Anonymous

Παράθεση από: "junkie"Gavrinaki εγώ πάντως κάτι βρήκα για σένα και μάλιστα πάρα πολύ καλό...  Περισσότερα δεν λέω , πιστεύω να κατάλαβες...  μακιάαααα

junkie μου,
μια προξενήτρα ποτέ δεν ψάχνει γαμπρό... ]

Anonymous

Ζουζούνα μου,
τα λέω ποιός με ακούει ???  ]

338 Επισκέπτες, 0 Χρήστες