Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 257
  • Total: 258
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:45:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Σε ακουω εγω κοριτσαρα μου ! και μαλιστα , οχι μονο σε ακουω , συμφωνω και απολυτα με την τοποθετηση σου !!  :wink:  :wink:
τι στο καλο .. αν δεν παινεψω το σπιτι μου ..
συνεχισε το εργο σου κοριτσαρα μου εσυ κι οποιος τολμαει ας κανει πως διαφωνει ..  :twisted:  :twisted:

Anonymous

χαχχχααχαχαχ Ζουζούνααααα μου,
θα τους μαζέψουμε από τις διακοπές και τότε να δεις τι έχει να γίνει!!!  ]

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. εχω προμηθευτει και κατι τσοκαρακια μουρλια !! ηδη εχω στειλει στην Λιλα με courier 4 ζευγη , αυριο θα σου φερω και τα δικα σου .. και ετοιμαστειτε !! λαβετε θεσεις ... ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑ !!  :wink:  :wink:

Anonymous

χεχεχεχε..... τα περιμένω.... να είναι χρωματστά μόνο!!
Να' χουν και χρώμα οι τσοκαριές που θα δίνουμε ]

Anonymous

Γαμπρός αντί το μήλο, πυροβόλησε 15 καλεσμένους!

Ένας γαμπρός, από την Σερβία, πέρασε το πρώτο βράδυ του γάμου στην φυλακή επειδή πυροβόλησε 15 καλεσμένους στην προσπάθεια του να πετύχει ένα μήλο με το όπλο του!

Ο πυροβολισμός του μήλου είναι ένα παραδοσιακό έθιμο στην Σερβία όπου υποτίθεται ότι φέρνει καλή τύχη στους νεόνυμφους.

Όμως, ο 47-χρονος, που είναι και αστυνομικός, αντί για πιστόλι χρησιμοποίησε ένα αυτόματο όπλο με αποτέλεσμα οι πολλαπλές σφαίρες που εξαπέλυσε να τραυματίσουν 15 από τους καλεσμένους!

Ευτυχώς κανένας από τους καλεσμένους δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στην σκηνή συνέλαβαν τον συνάδελφο τους και του κατάσχεσαν το όπλο!

Αααααααααααααααααααααα όλα κι όλα!! Τέτοιο γαμπρό δεν τον θέλουμε! ]

PoiSoN_GiRL

α τον προικοθηρα ! πηγε να ξεκανει το σοι της νυφης απο το πρωτο κιολας βραδυ ??
και την νυφη μαζι να υποθεσω ??
μαλλον ηξερε τι εκανε ο γαμπρος ...
και μετα μου λετε για γαμο .. φτου φτου φτου μακριααααααααααα  :evil:

Anonymous

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. πολυ ευχαριστως να βοηθησω εγω .. αλλα να την παρω να την κανω τι ακριβως ??  :roll:  :shock:  ειμαι και κατα του γαμου γμτ ..  :shock:  :?

PoiSoN_GiRL

Γωγωκαααααααααααααααα .. που εισαι ζωντοβολακι μου ?
Για δωσε σημεια ζωης γιατι εχουμε εκκρεμμοτητες .. πρεπει να ζευγαρωσουμε οτι μας εχει απομεινει για να φυγουμε κι εμεις επιτελους για διακοπες !!  ]

Enia

Μήπως να ξαναμετρηθούμε!? Έχει έρθει και καινούριο αίμα στο site...  :roll:

Έι, εσείς οι 'νέοι', ακούτεεε? Για περάστε!

Εμένα πάντως, κυρία Προξενήτρα, με έχετε ήδη φακελωμένη (γραμμένη ελπίζω να μην με έχετε :P) οπότε απλώς θα δηλώσω ΠΑΡΟΥΣΑ! :D

Ιδέα...: Μπας να κανονίζαμε στην επόμενη συνάντηση να γίνει ένα 'speed dating'? Να οργανωθούμε βρε παιδιά!  :shock:

:P

Anonymous

Για να μαζευόμαστε πάλι εδώ!!!
Ελεύθερες και ελεύθεροι ήρθε η ώρα της αλήθειας!
Δηλώστε συμμετοχή τώρα!!!
Που ξέρεις όλο και κάτι θα βρεις.... ]

i garsona tou SoTi

Lete na brw auto pou 8elw mesa apo thn proksenitra???? :roll:  :roll:

bousoulitsas

Gavrina μου θα βρεις κατι και για τον μπουσουλιτσα σου???

Anonymous

Φυσικά και θα βρω.. ]

Παράθεση από: "gavrina"Αναζητάτε γυναίκα/άντρα για σεξ;;;;;
Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή και θα την/τον έχετε στα πόδια σας!

Αναζητάτε γυναίκα/άντρα για μόνιμη σχέση;;;;
Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας!

Αναζητάτε γυναίκα/άντρα για γάμο;;;;;
Παρακαλώ στείλε την φορολογική σας δήλωση και τότε να είστε σίγουροι/ες πως θα βρεθεί ο/η κατάλληλος/η !

Η προξενήτρα έχει πιστοποίηση iso1978  ]

Παράθεση από: "gavrina"[/color]

ΓΥΝΑΙΚΑ ( ΝΥΦΗ ) για]

See_Me

Γωγούκα μου, παρόλο που είμεθα αντίπαλες (στο γήπεδο βρε ] Αναζητώ (μανιωδώς :?:  :roll:  :roll: ) Αντρα με προσόντα και φόντα για καταστάσεις απερίγραπτες. Θα πρέπει να έχει μυαλό (στο πάνω κεφάλι) και να ξέρει να το χρησιμοποιεί, maximum 10 έτη μεγαλύτερός μου (γιατί πώς θα τον ξεζουμίζω στο κρεβάτι :?:  :lol:  :lol: ), με μαλλιά (δε θέλω καραφλούς :x ), κινητό/ακίνητο/τέτοιο ευκίνητο, αίσθηση του χιούμορ και διάθεση για τη ζωή.[/u]

:arrow: Υπόσχομαι να τον προσέχω, να του είμαι πιστή, να είμαι δούλα στην κουζίνα και τουτάνα στο κρεβάτι :wink: , να μην του κάνω όλα τα χατήρια γιατί θα κακομάθει και το κερατό μου θα γίνει παγκόσμιο, να τον σκέφτομαι, να τον υποστηρίζω, να τον ανανεώνω, να γίνομαι νοσοκόμα του όταν αρρωσταίνει και φυσικά (μελλοντικά) να τον αγαπάω.

Τι λες Γωγούκα μου :?:  Έχω ελπίδες :?:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

257 Επισκέπτες, 1 Χρήστης