Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 283
  • Total: 284
  • Leon

Σάββατο 7 Μαΐου 2005 στο Μπουρναζι

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 06, 2005, 10:54:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Σάββατο 7 Μαΐου 2005 στο Μπουρναζι στο καφέ Village να βρεθούμε στις 19.00 περίπου.

Καφεδάκι ποτάκι ταβλάκι και όλα τα σχετικά με παρέα τον Fmasio από Θεσσαλονίκη.

(ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι ο fmas κουβαλάει μαζί του ένα κουτί από τρίγωνα πανοράματος)

50 μετρά από Goodies στον πεζόδρομο.

400 μέτρα από ΜΕΤΡΟ στάση Άγιος Αντώνιος

Enia

[size=18]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  [/size]:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

σας παρακαλωωω, υποσχεθείτε μου πως θα βγείτε σε απευθείας συνδεσηηηη! τουλάχιστον ότι κάποιος θα έχει μαζί ένα laptop!...
τι θα κανω εγώ μοναχούλα μου online εκείνη την ωρα!? και θα ξέρω πως θα είστε όλοι παρεϊτσα και θα ζηλεύωωωωω!  :(  :cry:  :cry:  :cry:
klaps-snif-lugm-smparekouak!!!  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

famasouliniiiiiiiii! θα κατέβεις ξανά τέλος ιουνίου που με βολεύει και μένα!?

riaghul

Ενια μου..μολις ακους για συναντηση εσυ..
Ολο κλαμα και λυγμους εισαι..
Μου σπαραζεις τη ψυχη καλη μου...

Δεν μπορω να ειμαι παρουσα...
σου κανω παρεϊτσα.... :)

Enia

Ρια μου! μάκια! :D
άλλος για τη βάρκα μας!?

SALTARISMENOS

ftou sas san den ntrepeste pali pate gia kafe kai den mporo egw na erthw kante eseis meeting kai afiste me emena na trexw se gamous kai pournaria pif pif pif :P  :P  :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Έλα βρε σάλτα, μην το γρουσουζεύεις αφού είναι για χαρά! Να μας ζήσουν τα παιδιά! Άντε και στα δικά μας!!!

(Κι αν βγουν σε απευθείας σύνδεση θα σου δώσω εγώ τα ντοκουμέντα... Αν πάλι -που είναι το ποιο πιθανό- το χάσουμε και οι δυο, θα τους βάλουμε να μας κάνουν αναλυτική περιγραφή με όλες τις juicy λεπτομέρειες! :wink: )

SALTARISMENOS

Enia mou polu fobamai oti tha pesoun pali sokolatakia sto trapezi kai then tha eimai paron na ormiksw lloooooooooll :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Έλα βρε σάλτα, μην το γρουσουζεύεις αφού είναι για χαρά! Να μας ζήσουν τα παιδιά! Άντε και στα δικά μας!!!

(Κι αν βγουν σε απευθείας σύνδεση θα σου δώσω εγώ τα ντοκουμέντα... Αν πάλι -που είναι το ποιο πιθανό- το χάσουμε και οι δυο, θα τους βάλουμε να μας κάνουν αναλυτική περιγραφή με όλες τις juicy λεπτομέρειες! :wink: )

Enia mou fusika ! Egw prwth prwth 8a ginw ROUF !! An den ta pw sthn filenada mou dhladh se poion na ta pw ?? Mhn mou anhsuxeis ka8olou ! 8a krathsw shmeiwseis kai fusika 8a sou ta perigrapsw me oles tis anatrixiastikes leptomeries  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Anonymous

Ναι πέσανε σοκολατακια στο Τραπέζι.
Lacta και ένα πανέμορφο κουτί από κάτι Θεϊκά σοκολατακια που είχε φέρει ή το ζαρκαδακι ή η Γαβρινα. Δεν είμαι σίγουρος ποια το έφερε είμαι σίγουρος όμως ότι ήταν υπέροχα. (δοκίμασα όλα τα δείγματα).
Το ποιοσινακι φυσικά όλο χοροπήδαγε πάνω στο (_(_) του την ρήμαξε την καρέκλα, η chocolate (έκτακτη συμμετοχή από την Θεσσαλονίκη) τις μασούλαγε και έκανα μισή ώρα να την ψήσω να τις αφήνει να λιώνουν σιγά σιγά στο στόμα της.
Ο Fullis έφυγε πριν έρθουν τα σοκολατακια οπότε καλά να πάθει.

Αν και βάλαμε την ανακοίνωση για την συνάντηση λίγες ώρες πριν την ιδία την συνάντηση, καταφέραμε και βρεθήκαμε αρκετά άτομα. Παρ όλο που υπήρχαν αποχωρίσεις και αφίξεις
Από ότι θυμάμαι πέρασαν
Fmas
KostasD33
Chocolate
Poison Girl
RickyMartin
Gavrina
Kouklitsa
Zarcvilion
Balland (με κόκκινο μπερέ)
Fullis
See me
Magnetron
voice
cuba
Febre
Φίλος του Febre
Fortune
μια κοπελιά που δεν θυμάμαι το nick της (ναι είμαι lol)
Kuria
Orthopetalitsa
Guardian
Φίλος του guardian

Όσους παρέλειψα sorry.
Τα σοκολατακια ήταν υπέροχα όπως και η chocolate οπότε άντε να θυμάμαι μετά.

fmas

Πραγματικά ήταν πολύ ωραία...........

Ωραίο το μαγαζί με τρέλλα η παρέα (Ειδικά η PoiSon)......

Προσωπικά ευχαριστώ όσους ήρθαν αν και η ανακοίνωση μπήκε λίγο ( :evil: ) αργά και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην kuria και στον Κώστα που αν και τους έπρηξα τα συκώτια για την συνάντηση στο τέλος πέρασε το δικό μου...... ΧΕΧΕ...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους υποσχέθηκα τρίγωνα.... Αλλά τα αναθεματισμένα τα ταξί της Θεσσαλονίκης μου την είπαν άγρια........

minoraki

δυστυχως ειδοποιηθηκα αργα..... :(  :(  :( και ηθελα να γνωρισω τον γιαννακη μας......ελπιζω την επομενη φορα να ειδοποιηθουμε ολοι εγκαιρως.....εβαλα μια προσωπικη παρακληση σε αναλογο τοπικ!

Anonymous

Να πω πως,
τα σοκολατάκια τα φέραμε και οι δυο μας για να σας κεράσουμε λόγο του ότι γιορτάζαμε  ]

balland

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Πραγματικά ήταν πολύ ωραία...........

Ωραίο το μαγαζί με τρέλλα η παρέα (Ειδικά η PoiSon)......

Προσωπικά ευχαριστώ όσους ήρθαν αν και η ανακοίνωση μπήκε λίγο ( :evil: ) αργά και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην kuria και στον Κώστα που αν και τους έπρηξα τα συκώτια για την συνάντηση στο τέλος πέρασε το δικό μου...... ΧΕΧΕ...

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους υποσχέθηκα τρίγωνα.... Αλλά τα αναθεματισμένα τα ταξί της Θεσσαλονίκης μου την είπαν άγρια........

Eιμαι μια τρελλαααααααααααααααα !!!!!!! (σε αυτο το σημειο ψωνιζομαι!)
Αλλα κι ο fmasakos δεν παει πισω !!!!!!!!!!! Αστερακι !!!!!! Για δεσιμο το παρεακι μας !!!!!
Παντα τετοια να εχουμε !

Υ.Γ. Κωστουμπινι παλι ρομπα εγινα ! λοοοοοοοοοοοοολ
δεν κουνιομουν και τοσο πολυ πια ... απλα οι καρεκλες ηταν αβολες !!  :P  :P  :P

balland

δεν εισαι ενταξει παντως fmas..
μολις ειπαμε για τις μπυρες το εβαλες στα ποδια....
χεχεχε..
μακαρι να μπορεσουμε να ανεβουμε κ εμεις να σε επισκεφτουμε φιλε μου καποια στιγμη..

283 Επισκέπτες, 1 Χρήστης