Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

ApwLEia ApODoXHs...

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 08, 2005, 01:33:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Αρχιζετε ξαφνικα να παρατηρειτε oλα τα πραγματα που ο συντροφος σας κανει ''στραβα'' ή πρεπει να ''αλλαξει'' ?
Μεχρι προτινος νομιζατε οτι ηταν τελειος και ξαφνικα θεωρειτε υποχρεωση σας να τον αλλαξετε, να τον βελτιωσετε ή ακομα και να τον επαναφερεται στον σωστο δρομο.
Την μια στιγμη τον αγαπατε και τον αποδεχεστε και την επομενη τον κατηγορειτε για οτι δεν παει καλα στην δικη σας ζωη ..

Τι πιστευετε οτι εφερε αυτη την αλλαγη ? Γιατι οι συνηθειες που ειχε οταν τον/την γνωρισατε πλεον δεν ειναι ικανοποιητικες και πρεπει να αλλαξουν ? Τι αλλαξε ? Η μηπως δεν αλλαξε κατι πανω του και απλα διαφοροποιηθηκαν οι δικες σας απαιτησεις ?

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Αρχιζετε ξαφνικα να παρατηρειτε oλα τα πραγματα που ο συντροφος σας κανει ''στραβα'' ή πρεπει να ''αλλαξει'' ?
Μεχρι προτινος νομιζατε οτι ηταν τελειος και ξαφνικα θεωρειτε υποχρεωση σας να τον αλλαξετε, να τον βελτιωσετε ή ακομα και να τον επαναφερεται στον σωστο δρομο.
Την μια στιγμη τον αγαπατε και τον αποδεχεστε και την επομενη τον κατηγορειτε για οτι δεν παει καλα στην δικη σας ζωη ..

Τι πιστευετε οτι εφερε αυτη την αλλαγη ? Γιατι οι συνηθειες που ειχε οταν τον/την γνωρισατε πλεον δεν ειναι ικανοποιητικες και πρεπει να αλλαξουν ? Τι αλλαξε ? Η μηπως δεν αλλαξε κατι πανω του και απλα διαφοροποιηθηκαν οι δικες σας απαιτησεις ?

τπτ απο αυτα...
απλα οταν φτερνιστηκες (λογο αλλεργιας ανοιξιατικης)εφυγε η ερωτινη που σε ειχε κυριευσει..
*POIZON_GIRL διαπιστωνει εντρομη
"ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΓΩ Κ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΤΡΩΘΩ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!!!!" :roll:

κ παμε στο σοβαρο του πραγματος..
νομιζω πως αυτο ειναι ο ορισμος του ενθουσιασμου στον ερωτικο τομεα..
μολις σου περασει ολα του αλλου σου φταινε...

(κ ηταν αναγκη ολος αυτος ο προλογος ρε παληκαρι??)

PoiSoN_GiRL

"ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΓΩ Κ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΤΡΩΘΩ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!!!!!"

να κανω μια μικρη διορθωση ...

"ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΤΡΩΘΩ ΠΑΡΑΥΤΑ?????"

balland

εσυ το ξερεις καλυτερα αυτο...
δεν μου επιτρεπεται να πω γνωμη πανω σε αυτο,
γιατι μπορει να επιρρεαστεις...

PoiSoN_GiRL

Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες και σεβαστες ballandako μου. Οσο για το θεμα επηρεασμου.. ειμαι αγυριστο κεφαλι.. ναι μεν ακουω και σεβομαι την καθε γνωμη αλλα στο τελος κανω εκεινο που μου επιβαλλει η δικη μου λογικη ....

balland

μπεμπα σου εχω ξαναπει μια κουβεντα..
αν πραγματικα σου λειπει αυτο το συναισθημα,
θα πρεπει να 'ξεκλειδωσεις' καποιες κλειδαριες σου..
με συνεχης αντιδραση δεν δινεις χορο ουτε να σου
εκδηλωσει καποιος το ενδιαφερον του... :roll:

PoiSoN_GiRL

ευκολο να το λες .. στην πραξη ειναι το προβλημα ..  :?

balland

κ εγω ετσι ελεγα καποτε..
λοιπον κανονισε καφεδακι να το συζητησουμε χαλαρα..

Enia

Balland, θα κρατήσεις πρακτικά από της κουβεντούλα σας να μας ενημερώσεις κι εμάς?!  :P

(ναι, ζηλεύω είπαμε! και είμαι και περίεργη!  :evil: )

PoiSoN_GiRL

θα κανω κατι καλυτερο ! θα κανονισω καφεδακι αλλα δεν θα το συζητησουμε ! θα το συζητησουμε σε αλλο καφεδακι που θα ειναι μαζι μας και η φιλεναδα μου ωστε να μην χρειαστει να κρατησεις πρακτικα !

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"θα κανω κατι καλυτερο ! θα κανονισω καφεδακι αλλα δεν θα το συζητησουμε ! θα το συζητησουμε σε αλλο καφεδακι που θα ειναι μαζι μας και η φιλεναδα μου ωστε να μην χρειαστει να κρατησεις πρακτικα !

ενιακι ποτε με το καλο μας ερχεσαι ειπες??
σε καναδυο χρ??? :roll:

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες