Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 476
  • Total: 476

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 10, 2005, 07:10:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Σε ενα ακομα θεμα μου επιμενω ποδοσφαιρικα.και αυτη τη φορα ελπιζω να μου το συγχωρησετε μια και νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.δυο αγωνιστικες πριν απο το τελος τιποτα δεν εχει ξεκαθαρισει μια που παναθηναικος και ολυμπιακος φαινεται να πεφτουν μαζι στο ''νημα''με τους πρασινους να εχουν ενα μικρο προβαδισμα εναντι των κοκκινων.βεβαια και η αεκ τυπικα ειναι ακομα μεσα στην υποθεση τιτλος.κατα την γνωμη μου ομως περισσοτερο ρυθμιστικο ρολο μπορει να εχει πλεον.λοιπον εχουμε και λεμετην κυριακη παναθηναικος-αεκ και ολυμπιακος-πανιωνιος και την τελευταια αγωνιστικη εχουμε οφη-παναθηναικος   ηρακλης-ολυμπιακος και αεκ-καλαμαρια.αντε περιμενω να δω τις προβλεψεις σας και ο νικητης θα εχει .........[το αφηνω για εκπληξη]  πανος

Atma

Panagiotis

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ..............

Atma

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη; :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "Panos69"Σε ενα ακομα θεμα μου επιμενω ποδοσφαιρικα.και αυτη τη φορα ελπιζω να μου το συγχωρησετε μια και νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.δυο αγωνιστικες πριν απο το τελος τιποτα δεν εχει ξεκαθαρισει μια που παναθηναικος και ολυμπιακος φαινεται να πεφτουν μαζι στο ''νημα''με τους πρασινους να εχουν ενα μικρο προβαδισμα εναντι των κοκκινων.βεβαια και η αεκ τυπικα ειναι ακομα μεσα στην υποθεση τιτλος.κατα την γνωμη μου ομως περισσοτερο ρυθμιστικο ρολο μπορει να εχει πλεον.λοιπον εχουμε και λεμετην κυριακη παναθηναικος-αεκ και ολυμπιακος-πανιωνιος και την τελευταια αγωνιστικη εχουμε οφη-παναθηναικος   ηρακλης-ολυμπιακος και αεκ-καλαμαρια.αντε περιμενω να δω τις προβλεψεις σας και ο νικητης θα εχει .........[το αφηνω για εκπληξη]  πανος
ΦΙΛΕ  ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΛΕΟ  ΠΩΣ  ΘΑ ΤΟ  ΠΑΡΟΥΜΕ  ΕΜΕΙΣ.  Η  ΓΑΥΡΕΙ,,,,,ΚΑΙ  ΤΡΤΟΣ  ΘΑ   ΕΡΘΕΙ  Ο  ΠΑΟ..............

balland

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "Panos69"Σε ενα ακομα θεμα μου επιμενω ποδοσφαιρικα.και αυτη τη φορα ελπιζω να μου το συγχωρησετε μια και νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.δυο αγωνιστικες πριν απο το τελος τιποτα δεν εχει ξεκαθαρισει μια που παναθηναικος και ολυμπιακος φαινεται να πεφτουν μαζι στο ''νημα''με τους πρασινους να εχουν ενα μικρο προβαδισμα εναντι των κοκκινων.βεβαια και η αεκ τυπικα ειναι ακομα μεσα στην υποθεση τιτλος.κατα την γνωμη μου ομως περισσοτερο ρυθμιστικο ρολο μπορει να εχει πλεον.λοιπον εχουμε και λεμετην κυριακη παναθηναικος-αεκ και ολυμπιακος-πανιωνιος και την τελευταια αγωνιστικη εχουμε οφη-παναθηναικος   ηρακλης-ολυμπιακος και αεκ-καλαμαρια.αντε περιμενω να δω τις προβλεψεις σας και ο νικητης θα εχει .........[το αφηνω για εκπληξη]  πανος
ΦΙΛΕ  ΠΑΝΟ ΕΓΩ ΛΕΟ  ΠΩΣ  ΘΑ ΤΟ  ΠΑΡΟΥΜΕ  ΕΜΕΙΣ.  Η  ΓΑΥΡΕΙ,,,,,ΚΑΙ  ΤΡΤΟΣ  ΘΑ   ΕΡΘΕΙ  Ο  ΠΑΟ..............

οι εμεις ειμεθα η ΑΕΚ??

Panagiotis

Δεν εχεις και αδικο ατμα...οντως ειναι πολλα τα λεφτα.και απ οτιμ φαινεται η β ελλαδα δεν μπορει να τα δωσει..κριμα μια και θα γουσταρα να το σηκωσει μια ομαδα απο την θεσσαλονικη...που ξερεις μπορει του χρονου...πανος

balland

ΦΟΡΤΣΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Panagiotis

σοτινολκα απο το στομα σου και  στου θεου τ αυτι φιλε.δυστυχως τα καταφεραμε ετσι που δεν εξαρταται το πρωταθλημα απο εμας αλλα απο τις διαθεσεις της αεκ την κυριακη.αν λοιπον η αεκ κανει το θαυμα της και φερει εστω και ενα ''χ''τοτε ναι το συζηταω για την κουπα.αν ομως κερδισει ο παναθηναικος κλαφτα φιλε...πανος

Panagiotis

balland μακαρι να σωθει η ομαδα σου...πιστευω οτι μπορει να τα καταφερει αν κανει ενα θετικο βημα την κυριακη.και βεβαια με δεδομενο οτι εχει ενα δυσκολο παιγχνιδι την τελευταια αγωνιστικη με την αεκ....μακαρι φιλε να τα καταφερετε...

balland

πανο η ομαδα μου αυτη την αγωνιστικη παιζει στη λεωφορο
για μια θεση στο champions league..
κατι που οταν ξεκινησε η χρονια κανενας μας δεν το πιστευε
κ μας ειχαν ολοι για β εθνικη..
κατα την γνωμη μου η ομαδα της αεκ φετος εδωσε τα καλυτερα στοιχεια σαν ομαδα κ σαν κερκιδα..
ασχετα το οτι υποστηριζω την αεκ,το εχεουν πει κ παρα πολλοι 'αντιπαλοι' μου..
τωρα για την καλαμαρια,δεν το ειπα κοροιδευτικα το ΦΟΡΤΣΑ!!!
ειναι η 2η μου ομαδα ασχετα τοσα χρονια που ανεβοκατεβαινε κατηγοριες
εδω κ παρα πολλα χρονια..
δεν ειναι τυχαιο παντως να ξερετε το οτι η αεκ εδω κ 10ετιες δινει βαθμουλακια στην καλαμαρια...
αν δει καποιος κ το μεταξυ τους παιχνιδι στον 10 γυρο,θα το δει οτι δεν την θελαμε την νικη εκει πανω..
αυτο το παιχνιδι ισως να στοιχισε ενα πρωταθλημα στην αγαπημενη μου ομαδα,
αλλα ισως να εσωσε την κατηγορια για την συμπαθεια μου....

Panagiotis

Φιλε balland καλησπερα.εχεις απολυτο δικαιο σε αυτα που λες.οντως η ''αεκ''φετος εκανε την υπερβαση της και πο σχεδον ξεγραμμενη εφτασε να χτυπαει τιτλο.προσωπικα ποτε βεβαια δεν πιστεψα οτι το πρωταθλημα θα το επαιρνε ο δικεφαλος αετος.ειναι δυσκολη και μονο η σκεψη πανω σε αυτο...κατα τα αλλα η συμπαθης ''καλλαμαρια''ελπιζω να τα καταφερει [αν και πιστευω οτι εχει δυσκολοτατο προγραμμα.μακαρι φιλε να τα καταφερεις και στις δυο ''αγαπημενες'' σου αν και πιστευω οτι τοσον η αεκ οσο και η καλαμαρια θα κοπουν πανω στο ''νημα''.  πανος

balland

να σου πωω την αληθεια,
δεν κοβομαι για το πρωταθλημα..
ας παρω την 2η θεση που παει στους ομιλους του τσαμπιονς
με μια νικη στην λεωφορο κ τελευταια αγωνιστικη δινω αλλον εναν βαθμο στην καλαμαρια κ σωζεται.. :wink:

Panagiotis

φιλε balland  μαρεσει το σεναριο σου αλλα με την προυποθεση να μεινει ο ''βαζελος''εξω.και ολα αυτα μπορουν να γινουν πραξη αν την κυριακη παιξεις στα ισα τον παναθηναικο που σιγουρα δεν ειναι και στα καλυτεροτερα του...με ενα ''χ''εισαι μεσα στο κολπο μια και πιστευω οτι ακομα και την τελευταια αγωνιστικη θα παιχθουν πολλα εαν κινδυνευει ο οφη να πεσει κατηγορια....με νικη βεβαια επι του παναθηναικου δεν το συζητω καν το θεμα.αλλα ολα αυτα ειναι σεναρια.το δικο μου παντωσ σεναριο λεει ''ευκολη επικρατηση του παναθηναικου την κυριακη.μακαρι να βγω λαθος φιλε...καλο βραδυ.  πανος

Anonymous

Κουμπάρε, θα κάνω πρόβλεψη, αντέχεις; (Αν θυμάσε το 1-0 που ειχα πεί; );)
Λοιπόν, εμείς πρωτάθλημα, εσείς δεύτεροι και η ΑΕΚ τρίτη.

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

476 Επισκέπτες, 0 Χρήστες