Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 289
  • Total: 290
  • Leon

Συνάντηση Κορυφής (Meeting Θεσσαλονίκη) Σάββατο 4/06/2005

Ξεκίνησε από strange, Μαΐου 11, 2005, 10:06:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

palioxarakthras den les tipota poisonaki mou :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"palioxarakthras den les tipota poisonaki mou :P  :P  :P  :P  :P  :P

Εξαφανιστηκε ο ''τρια δευτερολεπτα'' κακος χαρακτηρας μου !!
Διαφωνω ! και οριζοντιως και καθετως αμα τυχει !!
εισαι ενα ζουζουνι !!  :P  :P

ksenixths

eimai eimai to kerato mou to trageio alla me kako xarakthra :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

ναι αμε .. θα ηθελες !! χαχαχαχαχα ! εσυ και κακος χαρακτηρας δεν ταυτιζονται καλο μου και χτυπησου στα πατωματα οσο θελεις !!  :lol:  :lol:  :P  :P

ksenixths

hey!!!!!

mhn mou xalas to profil le :P  :P  :P  :P

ase na lew oti eimai kakos prin me katalaboun kai me kabalhsoun leme :P  :P  :P  :P  :P

(kai mhn parekshghsei kaneis to "kabalhsoun"ok?den afhnw sexoualika yponooumena :P  :P  :P  :P  :P )

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εσυ Γιαννακο εισαι κακο νινι (μα πααααααρα πολυ κακο νινι!) που δεν εστειλες το ελικοπτερο να με παρει να ερθω κι εγω !!

Μακάρι να είχα διαθέσιμο αεροπλάνο να σε εφερνα λέμε....

ksenixths

giannh mou logia leei mono to poisonaki leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εσυ Γιαννακο εισαι κακο νινι (μα πααααααρα πολυ κακο νινι!) που δεν εστειλες το ελικοπτερο να με παρει να ερθω κι εγω !!

Μακάρι να είχα διαθέσιμο αεροπλάνο να σε εφερνα λέμε....

Το ξερω ζουζουνακι μου ! Οπως ξερεις κι εσυ οτι αν περνουσε απο το χερι μου θα ημουν εκει ! Δεν πειραζει ομως .. σιγουρα θα τα πουμε ! Δεν χανομαστε εμεις με τιποτα ! Ετσι δεν ειναι ?  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:

Υ.Γ. ksenixtako σταματα να μουρμουρας !!! Ποτε δεν λεω λογια λογια λογια λογια λογια ! οριστε μας !  :P  Σας ειπα απο την αρχη οτι μου ειναι αδυνατο να ερθω αν και το ηθελα πολυ ...  :cry:  :cry:

ksenixths

PoiSoN_GiRL

ksenixths

ayto einai poy thelw kai egw gia sena :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

γκουχ γκουχ γκουχ :roll:

ksenixths

gavraki?!?!?!?!?!?!?!?!?!

theleis hols?!?!?!?!? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Το ξερω ζουζουνακι μου ! Οπως ξερεις κι εσυ οτι αν περνουσε απο το χερι μου θα ημουν εκει ! Δεν πειραζει ομως .. σιγουρα θα τα πουμε ! Δεν χανομαστε εμεις με τιποτα ! Ετσι δεν ειναι ?  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:

Poizonaki μουυυυ αυτό δεν χρειάζοταν να το πεις.....................

Αφού ξέρεις ότι μου αρέσει να σε πειράζω................ Μια αγκαλίτσα?????????

fmas

*Fmas προσφέρει ένα πακέτο Halls στην Gavrina.... Να ανοίξει λίγο ο λαιμός της......  :)  :wink:  :wink:  :wink:  :)  :)

289 Επισκέπτες, 1 Χρήστης