Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

Συνάντηση Κορυφής (Meeting Θεσσαλονίκη) Σάββατο 4/06/2005

Ξεκίνησε από strange, Μαΐου 11, 2005, 10:06:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Γιαννάκοοοοο δεν περνάει με χολςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γκουχ γκουχ  ]

fmas

*Fmas ετοιμάζει ένα πακέτο από καραμέλες.... Halls, Lysopaine, Stepsils μπας και ηρεμίσει λίγο ο λαιμός της Γωγώς..............................

PoiSoN_GiRL

Οπα !!! Ειδα καραμελιτσα και εκανα εφοδο !! αλλα εγω δεν θελω απο αυτες ... μηπως υπαρχει κατι σε φραουλιτσα ή κατι πιο γλυκο τελοσπαντων ??  :roll:  :roll:

Η λιχουδω ...  :lol:

fmas

Λιχούδω μου εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τσάκα ένα ωραίο σοκολατάκι καλοκαιρινό!!!!!!! (χωρίς Ζάχαρη κιόλας.......)

[/img]

minoraki

:roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops: ........κολαζομαι......

PoiSoN_GiRL

Κολαστε μεεεεεεεεε ! Μπραβο Γιαννακο μου ! Μολις το ειδα κοντεψα να μπουκαρω στην οθονη ! λολ ! θα κυκλοφορω με μυτη μπαταρισμενη .. λολ  :lol:  :P

ksenixths

Anonymous

Θέλετε να μάθετε τι έγινε στο meeting της Θεσσαλονίκης ]http://www.multiforums.gr/fun/images/smilies/thumbsup.gif[/img]

Άντε πάλι στην επόμενη να καεί η Θεσσαλονίκη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

ksenixths

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
re ton tupo ton ksenixth :?:  :?:  :?:  :?:  :?:
tetoia pragmata e gavrina :?:  :?:  :?:  :?:  :?:
kai egw pou hmouna gmt na gelasei ligo to xeilaki mou :?:  :?:  :?:
ee :?:  :?:  :?:  :?:

thn allh fora na mou peite na erthw kai egw :(  :(  :(  :(

kalaaaaaaaaaaaaaaa :?:  :!:  :?:  :!:  :?:  :!:  :?:  :!:

Anonymous

Εκεί ήσουν δε το θυμάσαι ????????????????

ksenixths

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ti les kale?egw koimomoun tou kalou kairou leme 8)  8)  8)  8)  8)

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Κολαστε μεεεεεεεεε ! Μπραβο Γιαννακο μου ! Μολις το ειδα κοντεψα να μπουκαρω στην οθονη ! λολ ! θα κυκλοφορω με μυτη μπαταρισμενη .. λολ  :lol:  :P

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

fmas

Το κόλπο ήθελαν να μάθουν ρε παιδιά............ Τίποτε άλλο........

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Κολαστε μεεεεεεεεε ! Μπραβο Γιαννακο μου ! Μολις το ειδα κοντεψα να μπουκαρω στην οθονη ! λολ ! θα κυκλοφορω με μυτη μπαταρισμενη .. λολ  :lol:  :P

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

αχμμμ ... ναι απο μια αποψη .. αν εβλεπα κι εγω καποιον να κυκλοφορει με μπαταρισμενη μυτουλινα την ιδια αντιδραση θα ειχα !! χαχαχαχαχαχα ! καθαρματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !  :P  :P  :P  :P  :P  :P

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες