Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 432
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 408
  • Total: 408

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

επιστρεφουμε στο θεμα μας αντε...........
δαντελα η σατεν??????????????

PoiSoN_GiRL

αφου τα κανατε σαλατα (αγγουρακια κλπ..) το γυρισατε στις δαντελες και στα σατεν ?? χαχαχα ! αυτα ειναι ! παμε λοιπον δυναμικα !!!!!!
Σατεν ή δαντελα ????  :P

Evitaki

ΜΕΤΑΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: σατεν+δαντελλα+μετάξι.....συμφωνειτε?

Evitaki

εγω απολυτα μινορακι :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

balland

δεν βαζετε κ λιγουλακι βελουδο μεσα????

minoraki

μεταξι απο βελουδο....συφμωνω απολυτως!

Evitaki

μεταξι σαν βελουδο????????????

PoiSoN_GiRL

με...ταξι(η) + ασφαλεια  :P  :P

Evitaki

δεν το καταλαβα ποιζονακι
μαλλον δεν εχω ξυπνησει ακομα
μαλλον να πιω ακομα μια τζουρα καφε :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

μην μου ανησυχεις Εβιτακι μου !! Νομιζεις εγω ηξερα τι εγραφα 2.30 το πρωι ?? Μολις ειχα ξυπνησει βλεπεις !!
Αφου τωρα που το ξαναβλεπω ... αναρωτιεμαι .. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ??  :roll:  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:  :shock:

Evitaki

αληθεια τι θελει να πει???????????
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
ποιητης ειναι οτι θελει λεει.........
χεχεχεχεχεχεχεχεχε

PoiSoN_GiRL

Επεστρεψα ! Δυναμικη αυτη τη φορα και συγκροτημενη (θελω να πιστευω δηλαδη !! χαχαχαχα )

Λοιπον στο θεμα μας .. τι λεγαμε ??
Α ναι !! που λετε αγορασα ενα (πως το λενε αυτο το τετοιο που φορας το βραδι και δεν ειναι πυτζαμα ?? αυτο ντε που ειναι μικρο και σατεν .. baby doll ??)
Που λετε πηρα ενα απαυτο το μαραφετι (σατεν οπως ειπα και πριν) και με μπολικη δαντελα !! Δεν λεω .. μια χαρα να το φορας .. αλλα το δυσκολο ειναι στον υπνο !! Το φορας και γλιστρας !! Με αποτελεσμα ενας ανθρωπος οπως εγω (που δεν θελω και ιδιαιτερη προσπαθεια να φαω τουμπα απο το κρεβατι...) να πεφτω στα πατωματα ολονυχτις !! Ολα τα λεφτα !! λοοοοοοοοοοοοοοολ !!

Υ.Γ. don't try this at home !! xaxaxaxaxaxa  :lol:  :lol:

chriastina

poison
βέβαια ο σκοπός ενός τέτοιου ρούχου είναι να γλυστράς εύκολα ΜΕΣΑ απο αυτό...............
η πρότασή μου είναι να το φοράς όταν για παρέα δεν έχεις μόνο το μαξιλάρι σου..............

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! εχεις δικιο φιλεναδα !! σατεν το απαυτο .. σατεν και τα ρημαδοσεντονια .. που να στεριωσω το βραδυ το απροσαρμοστο ??
Τουλαχιστον να ειχα και καποιον να με φρεναρει .. παει στο καλο ... τωρα μονο στο πλακακι φρεναρω και ενιοτε και στο κομοδινο !!
(και ξυπναω το πρωι λες και γυρισα απο τον πολεμο .. και αναρωτιεμαι ολη μερα ποιος με εδειρε στον υπνο μου .. και ενα σωρο προβληματισμοι ..)
απο σημερα θα κοιμαμαι χωρις ρουχα !! λοοοοοοοοοοοοοοοοολ  :P  :P

408 Επισκέπτες, 0 Χρήστες