Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 686
  • Total: 687
  • Leon

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:19:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

ξημερώνει  5 παρά σε μια όμορφη παραλία στο νησάκι μου ξαπλωμένος μετράω αστέρια και πριν προλάβει να με πάρει ύπνος γλυκός (τεκίλες γαρ) ακούω φωνές παράλληλα με τον παφλασμό του κύμματος... 3 γιαγιάδες κι ενας παπούς ήρθαν για μπάνιο στις 5.10 οι αθεόφοβοι το πρωί...
Παρόλα αυτά το απόλαυστα... κατά τις 6 και νά σου και η ανατολή.... μαγευτική υπέροχη.... στις 7 σηκώθηκα να φύγω και φυσικά η παραλία γεμάτη με πρωινούς κολυμβητές μεγάλης ηλικίας ως επι το πλείστον....

Παιδιά μια ανατολή σε παραλία είναι ότι καλύτερο κι από ηλιοβασίλεμα ακόμα πιστέψτε με....

Enia

σε πιστεύω γιατί το έχω ζήσει... αυτά είναι τα καλοκαίρια της ζωής μου, στο δικό μου το νησί...
...
ξημερώνει...
είμαι στην μπαλκονάρα μου... το σπίτι είναι πάνω στο κύμα, οπότε είμαι πιο τυχερή από σένα, δεν χρειάζεται να σηκωθώ να φύγω, δεν έχω δρόμο να κάνω... με το πρώτο φως και τα χρώματα της ανατολής για παρέα μου θα πάω για ύπνο... και θα έχω τον ήχο των κυμάτων να με νανουρίσει...
ένα τελευταίο τσιγάρο (στα κρυφά) μέχρι να χαράξει τελείως, οι ψαράδες έχουν επιστρέψει, οι γιαγιάδες βάζουν τις σκούφιες, στερεώνουν με μια πέτρα την πετσέτα και βουτάνε στραβοπατώντας, ρίχνοντας λοξές ματιές να δούνε ποια είναι αυτή στο μπαλκόνι και γιατί είναι ξύπνια τέτοια ώρα? μπας ήταν με κανέναν? και που γύριζαν πάλι απόψε τα παλιόπαιδα?
μέχρι να ξυπνήσω έχει πάει ώρα για φαΐ, οι εν λόγω γιαγιάδες έχουν ήδη μαγειρέψει, φάει, πλύνει τα πιάτα και ετοιμάζονται να πάνε για τη μεσημεριανή τους σιέστα...
καφεδάκι με ταβλάκι μέχρι να ανοίξει το μάτι και να πέσει ο ήλιος λίγο, μην καούμε κιόλας...
έπειτα βουρ με τις βάρκες για άλλες παραλίες, για μέρη απόμερα, μαγικά... τα νερά καταγάλανα, και στη δική μας τη σπηλιά σμαραγδένια...
γυρνάμε πίσω μόνο και μόνο γιατί πεινάσαμε, ή άρχισε να πέφτει ο ήλιος και κρύωσε η θάλασσα...
φαΐ, μπάνιο κι έξω... ραντεβού στην πεζούλα μέχρι να μαζευτούμε... έπειτα στα λιγοστά μπαράκια... όλοι γνώριμοι, όλοι από την ίδια ιστορία...
και κάθε τόσο τα ωραία μας... χορός μέχρι πρωίας, bbq στην παραλία, νυχτερινό μπάνιο, βαρκάδες με το φως του φεγγαριού και το καλύτερό μου...: ξαπλωμένοι στην παραλία ή στο προαύλιο κάποιου ξωκλησιού... με κιθάρα ή κασσέτες να τραγουδάμε τραγούδια που μας σημάδεψαν, τραγούδια με ψυχή... η θαλασσινή αύρα το βράδι μας περονιάζει, μα δεν μας νοιάζει διόλου... εμείς αγκαλιαζόμαστε όλο και περισσότερο... μου δείχνεις τους αστερισμούς κι ας ξέρω τις θέσεις όλων τους απ'έξω κι ανακατωτά... και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ευχές στα πεφταστέρια από την χαρά μας να πούμε δείχνοντας: 'το είδες!!?'...
κι έτσι μας βρίσκει το πρωί...
και πάμε πάλι από την αρχή...
ξημερώνει...
...
μου λείπει το καλοκαίρι μου...  :cry:

spellbound

τελικα το καλυτερο ξημερωμα εν καιρω διακοπων ειναι την ωρα που πας για υπνο..... και φυσικα μια βουτια πριν να γυρισεις σπιτι ειναι οτι πρεπει...

(αχ, καταραμενα γηρατεια   ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"παντως οφειλω να ομολογησω απο τη μερα που πηρα αδεια .. ξημερωνει δεν ξημερωνει .. χαμπαρι δεν παιρνω !! χαχαχαχα ! επιτελους επανηλθα στο φυσιολογικο μου ωραριο ! μολις βλεπω ηλιο καταλαβαινω οτι νυχτωσε και παω για υπνο !!

χαχαχαχα ! σωσταααααα !  :wink:  ασε που δεν εχω και ρολοι παρεπιπτοντως .. μια φορα αποφασισα να φορεσω ρολοι και ενιωθα να πνιγομαι μεχρι που το ξεφορτωθηκα διακριτικα ... !
Λειτουργουμε βαση ηλιακου ρολογιου εμεις !! Βεβαια ο ηλιος δεν μας πολυβλεπει αλλα δεν εχει να κανει .. χαχαχα ! διορθωνω λοιπον .. λειτουργουμε βαση σεληνιακου ρολογιου εμεις !! σωστη ????  :wink:

Eley8eros

ποιο νησι ποισονακι??? βαλε φωτο ομολογα....

PoiSoN_GiRL

Εley8eros μια Σαντορινη ειδικα για σενα !!!!!  :wink:  :wink:

Enia

ναι, σιγα μη δωσω και γεωγραφικες συντεταγμενες δημοσίως! :P

spellbound

γιατι δηλαδη αυτο θα τον χαλασει???

Enia

Παράθεση από: "spellbound"γιατι δηλαδη αυτο θα τον χαλασει???

συγκεντρώσου μαρή, για ανατολή λέγαμε, όχι για νησάκι ότι κι ότι... :P

spellbound

αμε μπρε !!!  για φαντασου το ξημερωματα  :P  :P

ωχουυυυυυ

Eley8eros

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εley8eros μια Σαντορινη ειδικα για σενα !!!!!  :wink:  :wink:

[size=18]Ευχαριστώ [/size] γλυκό παιδί...

Πήγα ενα σ/κ μόνος μου και την απόλαυσα... απο κει εισαι πουλάκι μου???  τελειο νησι...

Eley8eros

Παράθεση από: "spellbound"αμε μπρε !!!  για φαντασου το ξημερωματα  :P  :P

ωχουυυυυυ

σ ευχαριστώ κι εσένα γλυκια μου... όμως είσαι απο κεί? και ποιό είναι???? για να μαθαίνομε κι όλας??

Enia

ελευθερος πουλάκι μου, τι σου συμβαίνει!? άλλοι σου μιλάνε, σε άλλους απαντάς, άλλους ρωτάς... να ανησυχήσω? μπας ειν' απ'την πολύ αλμύρα της θάλασσας?  :roll:

[size=9](α στο καλό, σκέφτηκα αλμύρα και αναστατώθηκα..!)[/size]

και τι λύσα κακιά είναι αυτή, να μάθεις από που είμαστε?...
θα σου κάνω ένα τόπικ 'Από που κατάγεστε!?' να το έχεις όλο δικό σου να το χαίρεσαι μπρε! :P

xxx

Eley8eros

απο τις τεκίλες και τις βοτκες που με ποτιζουν οι αθεοφοβες ειναι αλλα δεν το κανω θεμα.... ασε που εχω τη γκαφα στο αιμα....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Eley8eros"Πήγα ενα σ/κ μόνος μου και την απόλαυσα... απο κει εισαι πουλάκι μου???  τελειο νησι...

Δεν ειμαι απο εκει καλε μου αλλα ειναι ενα απο τα νησακια που λατρευω !! Θελω απιστευτα να την επισκεφθω παλι γιατι η τελευταια μου επισκεψη ηταν ολικη καταστροφη ! λοοοολ !
εισαι να σε βουτηξω ενα σ/κ να παμε ?  :lol:

686 Επισκέπτες, 1 Χρήστης