Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 537
  • Total: 537

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:19:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

βρε πονηρο μυαλο !!!!!!!!!!!!!! τςτςτςτς ... ντροπη !!  :oops:  :oops:  :oops:

[size=24]ΧαχαΧΑχΑχαχΑχΑχαΧΑχΑΧαχαΧΑχΑχαχΑχαΧΑχα[/size]  :P

various

plaka sthn plaka perase h ora kai nistazo!

PoiSoN_GiRL

πλακα στην πλακα .. κατα τις 7 που θα ετοιμαζομαι να φυγω για το γραφειο .. να δεις εγω ποσο θα νυσταζω !! λολ !
καταντια γμτ .. καθε μερα κουτουλωντας φευγω .. για να καταλαβεις το μεγεθος της καταντιας .. τρακαρω πανω σε πορτες - επιπλα - τοιχους .. και ζηταω και συγνωμη ! λοοοοολ
καταραμενη κοινωνια ...

[size=9]ασταδιαλα .. 45 και σημερα (χρονια για συνταξιοδοτηση ...) [/size]  :shock:  :?

various

xaxaxaxaxaxaxaxa eisai se kalo dromo xaxaxaxaxaxaxaxa

PoiSoN_GiRL

λες ε ??  :roll:
βρε εγω σε καλο δρομο ειμαι .. οι υπολοιποι που βρισκονται στο δρομο μου τι φταινε ??  :?
ποσες φορες εχω κεντραρει τον καδο της γειτονιας μας...αλλα δεν τον πετυχαινω με τιποτα .. (ειδικα οταν ξεπαρκαρω...)   :shock:

Enia

τουλάχιστον εσύ ξέρεις πως έχεις 45 να μετράς... εγώ που δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα η αχαΐρευτη, τι να πω και τι να έχω να μετράω!?...  :roll:

ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!??? ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΛΕΜΕΕΕΕ!  :evil:

PoiSoN_GiRL

τουλαχιστον εσυ μολις ξημερωσει θα πας για υπνο .. εγω τι να πω που θα παω παλι στον γρουσουζη ??  :?  :roll:

ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ?? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΛΕΜΕΕΕΕ  :evil:  :evil:

Enia

Χαράζει.... βουτάω τα τσιγάρα μου, (βάζω και καμμιά χοντρή ζακέτα μην ξυλιάσω!) και βουρ μπαλκονάτο να απολαύσω το πρώτο φως...

Κι όταν θα έχει ξεκινήσει η μέρα θα πάω ήσυχη για ύπνο... με τις πιο γλυκές σκέψεις να με συνοδεύουν στα όνειρά μου...

Καλημέρα! Καληνύχτα!

minoraki

ξημερωσε! επιτελους.....περασε και αυτη η εβδομαδα! αλλη μια μερα....και μετα......διακοπεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς.....αδειουλααααααααααα.....
τραλαλα........τραλαλα.......ολα ειναι ανθηρααααααααα!  :D  :D

PoiSoN_GiRL

αμαν ! minoraki μου δεν μου τα λες καλα .. αυριο ειναι η δικη σου τελευταια μερα ??  :shock:  εγω εχω ακομη μια εβδομαδα ..  :shock:  :shock:
εμ γιαυτο κατι δεν μου πηγαινε καλα στο μετρημα ..
σου ευχομαι να περασεις οσο πιο ομορφα μπορεις , να ξεκουραστεις , να διασκεδασεις και να γυρισεις γρηγορα πισω γιατι θα μας λειψεις ..
πολλα πολλα φιλακια και καλες διακοπουλες !!!!!!!!!!!

[size=24]σμουτςςςςςς ![/size]   :lol:

PoiSoN_GiRL

πρωτη φορα που κανω τρελες χαρουλες που ξημερωνει !!
οχι δεν ειμαι αρρωστη .. απλως απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου !! χεχεχε !
αντιο κοσμε .. !!!

τρελη κι αδεσποτηηηηηηηηηηη παρ' ολη την αγαπηηηηηηηη
ετσι σε θελω κι ετσι εισαι αληθινααααααααα
λαλαλαλα !

Enia

Ξημερώνει
κι εγώ
στο forum τριγυρνώ
κι αν χαράζει
το φως δε φτάνει εδώ

Που να είσαι
ποιά χέρια σε κοιμίζουνε
ποιά τραγούδια
σε νανουρίζουνε

Μιά καρδιά έχω μόνο μιά καρδιά
που για σένα κλαίει κάθε βραδιά

Ξημερώνει
στου κόσμου όλου τις καρδιές
μα για μένα
δε χάραξε ποτές

Σε φωνάζω
και να μ΄ακούσεις δε μπορείς
ξημερώνει
κι εσύ δε λες να'ρθείς

[size=18]Καληνύχτα...  [/size]
:oops:

spellbound

Ξημερωνει και βραδιαζει
παντα στο ιδιο το σκοποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

(μπαχαλειρο?????Λολ!!!!!!)

PoiSoN_GiRL

παντως οφειλω να ομολογησω απο τη μερα που πηρα αδεια .. ξημερωνει δεν ξημερωνει .. χαμπαρι δεν παιρνω !! χαχαχαχα ! επιτελους επανηλθα στο φυσιολογικο μου ωραριο ! μολις βλεπω ηλιο καταλαβαινω οτι νυχτωσε και παω για υπνο !!

[size=9](μα τι αναποδο παιδι που ειμαι .... )[/size]

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"παντως οφειλω να ομολογησω απο τη μερα που πηρα αδεια .. ξημερωνει δεν ξημερωνει .. χαμπαρι δεν παιρνω !! χαχαχαχα ! επιτελους επανηλθα στο φυσιολογικο μου ωραριο ! μολις βλεπω ηλιο καταλαβαινω οτι νυχτωσε και παω για υπνο !!

[size=9](μα τι αναποδο παιδι που ειμαι .... )[/size]

λοιπόν, να το ξέρεις, αυτό κάτι στο DNA μας θα είναι... δεν μπορεί, κάποια επιστημονική εξήγηση θα υπάρχει!
και για μένα έτσι ακριβώς είναι το φυσιολογικό, αυτό που νιώθω άνετα! ξύπνια τη νύχτα, και όταν χαράξει πάμε για ύπνο! εμ, να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς! άμα μας χαλάσει κανένα ρολόι να ξέρουμε τι γίνεται, σωστά!? :P

537 Επισκέπτες, 0 Χρήστες