Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 433
  • Total: 433

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:19:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ξημερωσε και σημερα ..
καιρος να παμε για υπνο ..
καληνυχτα φως !!
επιστροφη στο σκοταδι που μου ειναι οικειο !

--AIXMHROS--

καλημερα ξημερωμα...
καλημερα α33...
καλημερα τρελε!!!!!

kuria

ξημέρωσε και το σκασμένο ο various δε λέει να πάει για ύπνο...       :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

various

Παράθεση από: "kuria"ξημέρωσε και το σκασμένο ο various δε λέει να πάει για ύπνο...       :P

then ftaio gia ola ego kano parea se mia kuria :oops:

PoiSoN_GiRL

ξημερωσε και σημερα .. αντε παλι το ιδιο βιολι αυριο ..

''και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη!!''

με κεφια ξυπνησα σημερα ! λολ

Enia

μου ήρθε τώρα εκείνη η στιχομοιθία από τις Τρεις Χάριτες!

-"Αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα! " - Σκάρλετ Ο'Χάρα...
-"Ειρήνη, ΧΕΣΕ ΜΑΣ!" - Όλγα Χαρίτου...

[size=9](τι πάω και θυμάμαι!...)[/size]

PoiSoN_GiRL

τωρα που ειπες Τρεις Χαριτες μου ηρθε στο μυαλο '' Στη Μοσχα αδελφες μου .. στη Μοσχα'' ! λοοοοοοοοοοοοολ !

Υ.Γ. Λιλα μην καρφωνεσαι περιστερακι μου ! Αυτες τις ατακες δεν πρεπει να τις θυμομαστε .. (ουτε να τις γνωριζουμε καν!) μιας και τον καιρο εκεινο ειμασταν μολις 2 ετων !!  :wink:  :wink:

Enia

Καλέ από διηγήσεις της γιαγιάκας μου το ξέρω!
Και το προοίμιο της Οδύσσειας θυμάμαι πχ, δεν πάει να πει πως έζησα την εποχή του Ομήρου! Σωστήηη?!  :P

PoiSoN_GiRL

(νταξ το διορθωσαμε ! χαχαχαχα)

PoiSoN_GiRL

ξημερωσε παλι σημερα !!
αντε να δουμε τι θα γινει πια .. καθε μερα τα ιδια ..
Σημερα παντως οφειλω να ομολογησω οτι εχω μια απεραντη γαληνη και αισιοδοξια .. λες να ειναι η μερα μου ?
 :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ξημερωσε παλι σημερα !!
αντε να δουμε τι θα γινει πια .. καθε μερα τα ιδια ..
Σημερα παντως οφειλω να ομολογησω οτι εχω μια απεραντη γαληνη και αισιοδοξια .. λες να ειναι η μερα μου ?
 :roll:  :roll:
:D  :D  :D  :D  :D ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι η τυχερη σου μερα, ζουζουνα μου! φιλια πολλα!

PoiSoN_GiRL

minoraki μου εισαι γλυκα !! Ευχαριστω και ανταποδιδω με μια ευχη : Ευχομαι καθε μερα σου να ειναι μοναδικη και ξεχωριστη ! Να εισαι παντα καλα και να χαμογελας μικρο μου minoraki !!  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"minoraki μου εισαι γλυκα !! Ευχαριστω και ανταποδιδω με μια ευχη : Ευχομαι καθε μερα σου να ειναι μοναδικη και ξεχωριστη ! Να εισαι παντα καλα και να χαμογελας μικρο μου minoraki !!  :lol:
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου δημητρουλα μου! (δημητρουλα μου, γεια σου...παρτα ολα δικα σου...)! :D  :D  :D  :D
 :arrow: και..οσο για το "μικρο μου μινορακι" θυμισε μου να σε κερασω μια ολοκληρη τουρτα σοκολατα!  δεν εχεις αναγκη εσυ απο θερμιδες....εισαι αδυνατουλα! εγω ομως....μονο θα σε βλεπω που θα την τρως... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

μαζι θα την φαμε την τουρτα ζουζουνακι μου !!
θα ''αμαρτησουμε'' λεμε ! αντε γιατι πολυ καλα παιδια ειμασταν τελευταιως .. το αξιζουμε στην τελικη !! σμουτςςςςςςς γλυκουλινα μου !  :lol:

kuria

ξημέρωσε...  ευγνώμονες;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

433 Επισκέπτες, 0 Χρήστες