Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 670
  • Total: 671
  • Leon

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

μαλιστα.... ειχα πει θα επανελθω..

χμ..

τωρα να μιλησω ως γκικαμα η σπελλ???? ]

kuria

Sotis  ] το πασπαρτου της καρδιας μας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Foivi63

[size=18]Προτιμώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, γιατί έτσι και το ανοίξω ....ουαί και αλλοίμονο σας.................[/size]

gbyzf1000

Παράθεση από: "Foivi63"[size=18]Προτιμώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, γιατί έτσι και το ανοίξω ....ουαί και αλλοίμονο σας.................[/size]

mallon anoixto 8)

spellbound

Εγω  προκαλω.

Λοιπον ?????    ]

fmas

Spellbound.... Τι να πω για την μανούλα μου...... Αν και την προτιμώ περισσότερο με το άλλο τις το όνομα..... Αλλά πραγματικά την Λατρεύω.......

SoFiA24

Κοντεύω να κλείσω 1 χρόνο μέσα στο συγκεκριμένο site και οφείλω να πω πως είχα την τύχη να γνωρίσω πολλά αξιόλογα και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μερικά απ αυτά θεωρούνται ήδη πολύ καλοί φίλοι και βρίσκονται μέσα στην καρδιά μου πραγματικά. Θα προτιμούσα όλα αυτά να σας τα έλεγα από κοντά κοιτώντας σας στα μάτια αλλά ξέρω οτι για ορισμένους θα μ έπιαναν τα ζουμιά (συναισθηματικό όν γαρ)  και δε λέει γιατί κλαίω άσχημα  ]Jezebell: [/u]Κι ύστερα ήρθε ο έρωτας... Απλά απίστευτη. Κολλήσαμε σχεδόν αμέσως. Μ έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και μου έχει σταθεί σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Έχει την τρομερή ικανότητα να με ηρεμεί και να μου δείχνει το σωστό δρόμο, άσχετα αν εγώ πολλές φορές αδυνατώ να ακολουθήσω λόγω άκρατου παρορμητισμού. Ξέρω οτι θα μου πει αυτό που πρέπει τη στιγμή που πρέπει κι οτι θα είναι ειλικρινής και ευθύς απέναντί μου. Ξέρω οτι δε θα διστάσει να με "δείρει" αν χρειαστεί και το εκτιμώ γιατί έτσι είναι οι πραγματικοί φίλοι. Ακόμα και σε περίοδο που είχε κι εκείνη τα δικά της ήταν δίπλα μου μ όποιον τρόπο μπορούσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και το ξέρει καλά. Ε έρωτα ; Γυναικάρα ( τι θα ερωτευομουν άλλωστε εγώ ;;; καμιά κουασιμόδα ;;; ) , παιδί που ξέρει να κάνει χαβαλέ, αποπροσανατολισμένη όπως κι εγώ ( αν βγούμε βόλτα και δε χαθούμε θαύμα θα χει γίνει!!!) , δεν την κουνάτε εύκολα απ τη γειτονιά της  :P , ναζιάρα γκρινιαρόγατα (αλλά μ αρέσει ...Διάχυτος ο μαζοχισμός μου I know) κι αν μ αφήσετε να γράφω κι άλλο το post θα βγει δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες... Ουφ έρωτα σ αγαπάωωωωωωωωωω (εκδηλώθηκα πάλι η συναισθηματική)

Fmas : Τώρα για το σύζυγο τι να πω;;; Η πρώτη κουβέντα που ανταλλάξαμε ήταν μια απλή καλησπέρα στην πρώτη συνάντηση που είχα εμφανιστεί. Τον γνώρισα καλύτερα όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη. Πολύ γλυκός, άντρας με όλη τη σημασία της λέξεως δηλαδή ειλικρινής, δε φοβάται να πει αυτά που νοιώθει καλά ή άσχημα, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Δραστήριος άνθρωπος, το μυαλό του πάντα δουλεύει και σκέφτεται. Παιδί του χαβαλέ κι αυτός (αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε). Πρώτα βρίσκεται δίπλα μου σαν άνθρωπος και σαν φίλος και μετά σαν οτιδηποτε άλλο κι αυτό τον τιμά και εμένα με κάνει περήφανη που τον έχω δίπλα μου. Τα περαιτέρω λόγια είναι περιττά.

JimBar : Από τους πιο ευαίσθητους, ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύει πολύ στους ανθρώπους , ενδιαφέρεται για όλους και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να τους κάνει έστω και για μια στιγμή να χαμογελάσουν. Φοβερός ακροατής και ακόμα καλύτερος συνομιλητής, έχει εξασκηθεί στο επάγγελμα του δικηγόρου του διαβόλου και στην εξερεύνηση των διάφορων οπτικών μιας κατάστασης. Πάντα μέσα στο κέφι και την αισιοδοξία είναι ικανός να μεταδώσει αυτή τη θετική όψη σε όλους. Εμένα προσωπικά μ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και εκτιμώ το οτι ήταν δίπλα μου όποτε κι αν χρειάστηκα τη  βοήθειά του.

Kuria: Αν και δεν την ξέρω πολύ καλά και την έχω δει ελάχιστα θεωρώ οτι είναι από τις πιο γλυκές και ακαταμάχητες παρουσίες του α33. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή καθώς και το ιδιαίτερο πνεύμα που φαίνεται οτι διαθέτει. Σε πολλά πράγματα μου θυμίζει τη μαμά μου.

Minoraki: Μια από τις πιο θετικές παρουσίες του α33. Πάντα πρόσχαρη και γλυκιά. Δεν έχω καταφέρει να τη γνωρίσω πάρα πολύ καλά κι εκείνη αλλά μ εχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή και η θετική όψη που φαίνεται πως διαθέτει μου θυμίζει και πάλι τη μαμά μου.

Pingo: Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από την πρώτη στιγμή που μπήκα στον α33. Συγκροτημένη σκέψη και απόψεις αλλά ταυτόχρονα συναισθηματική (όχι στον τρελλό βαθμό τον δικό μου). Τη γνώρισα λίγο καλύτερα όταν κατέβηκε κι όταν ανέβηκα πάνω και μπορώ να πω οτι είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει εδώ μέσα. Αναμένω την επόμενη ρετσινο-κατάνυξη  :)  :)

JcDenton : Τρελός (έως και παρανοϊκός θα έλεγα) αλλά πολύ καλή παρέα (κανόνισε να διασχίσουμε ξανά όλη την παραλία της Θεσσαλονίκης με τα πόδια και με μένα να φοράω τακούνι και θα σου πω εγώ!!!  :P ). Μην παίξετε σκάκι ή τάβλι μαζί του (οι 2πλες θα έρχονται ασταμάτητα), μπιλιάρδο παίξτε μπορεί και να χάσει αλλά δεν το εγγυώμαι. Την επόμενη φορά καλό μου να σαι σίγουρος οτι θ αφήσουμε τα μπουζούκια και θα πάμε ολοήμερη εκδρομή στην Ακρόπολη εντάξει ;;;

Purple: Αυτό που λέμε καλλιτέχνης και άνθρωπος μπάντα. Ομοιδεάτης στις κολοκύθες (βλ. Helloween) και πολύ καλός μουσικός. Ευαίσθητο παιδί και ιδιαίτερα χαρισματικό. Που έχεις χαθεί τώρα τελευταία με λες ???

*zen* : Φιλενάδα απ τις λίγες. Την ξέρω 1 χρόνο τώρα κι αν και μακριά έχει αποδειχτεί οτι ταιριάζουμε πολύ. Παιδί που ξέρει να περνάει καλά και να κάνει απίστευτο χαβαλέ. Αγαπάει τον Κο Κιάμο πάρα πολύ (αν ξανακούσω το "Βρες" θα πάθω υστερία 'ντάξει???) και μακάρι να βρισκόταν πιο κοντά για περισσότερες νυχτερινές εξορμήσεις μέχρι πρωϊας

Pappas10: Δε θα πω πολλά καλά γιατί θα κοκκινήσει κι έχει κι αλλεργία στο χρώμα  και θα με κυνηγάει και δεν έχω καμία όρεξη για running around the block τώρα...Μήπως ν αρχίσω να λέω άσχημα πράγματα για να πρασινίσει απ το κακό του και να γλιτώσω και το jogging ? Σε μια πρώτη ανάγνωση θα τον χαρακτήριζα έξυπνο με τρομερή μόρφωση, πνευματώδη, χαρισματικό άνθρωπο. Ξέρει τον τρόπο και μπορεί πολύ εύκολα να κερδίσει τους άλλους και να τους πείσει για πολλά (την πολιτική ως επάγγελμα την έχεις σκεφτεί ; ) . Δε θα προχωρήσω στη 2η ανάγνωση (έχω και δουλειές).

gavrina & Princess] Τώρα έχω αρχίσει να τις γνωρίζω καλυτερα και θεωρώ οτι είναι από τις πιο γλυκιές παρουσίες εδώ μέσα. Κάνουν πολύ καλή παρέα και ξέρουν να περνάνε καλά.

Papi : Καλό κι ευαίσθητο παιδί αλλά αρκετά περίεργο ομολογώ.Δεν θα μπορέσω να τον καταλάβω ποτέ. Παρόλα αυτά εκτιμώ αυτά που έκανε για μένα όσο ήμασταν φίλοι και μακάρι να περνά πάντα καλά.

kaith: Δεν τη γνωρίζω πολύ καιρό αλλά με κέρδισε η ευαισθησία της και ο τρόπος που με αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή. ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα.

Dr.sound: Τον γνωρίζω από άλλο site και θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα παιδιά αν και οπαδός του ακατανόμαστου αλλά το παραβλέπω  :P

isabella: Δεν τη γνωρίζω ουτε κι εκείνη πολύ καλά αλλά κι εκείνη με κέρδισε απ την αρχή. Κοινός μας τόπος τα πολιτιστικά, η ροκ μουσική και ο θαυμασμός για τον Salvador Dali. Εκτίμησα το γεγονός οτι γνωρίζοντάς με ελάχιστα μοιράστηκε μαζί μου ορισμένα δικά της πράγματα , το οτι κάθισε και άκουσε ορισμένες δικές μου σκέψεις αλλά το κυριότερο μοιράστηκε μαζί μου ένα "χάλια" προφιτερόλ από γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αθήνας...Αξέχαστη εμπειρία...

seatakias: Fan του αυτοκινητου και γενικά της ταχύτητας, απ όσο τον ξέρω δεν αντιστέκεται ποτέ σε κόντρα. Εν τω μεταξύ ακόμα περιμένω αυτά τα scary χειρόφρενα...

gb1000: Γνωριζόμαστε από άλλο site κι αυτό που τον κάνει τόσο αγαπητό σε μένα είναι κατά κύριο λόγο η ντομπροσύνη του (ξέρω πως οτι έχει να πει θα το πει και θα το πιστεύει) και το απίστευτο χιούμορ του. Και ξέρω οτι δε θα αλλάξει ποτέ και γι αυτό τον εκτιμώ πολύ.

minoraki

:D σοφακι!!!!!! θυμισε μου να φερω και σε σενα μια υπεροχη-γευστικη-σερανοφραουλοσαντιγενια-καλυτεροτερη-παρουσιαστικωτατη τουρτα οταν σε ξαναδω.....
 :arrow: μαλλον και εσυ μας αγαπας πολυ.....οπως και η τρις αλλωστε.....
ολα αυτα τα καλα εμεις τα εχουμε????? :roll:  :roll:
για κοιτα κατι πραγματα που δεν ξεραμε   :roll:

SoFiA24

Την αγάπη σας θέλω και τίποτε άλλο minoraki μου ...Ασε που οι τούρτες παχαίνουν (οι σκασμένες...πλάκα κάνω). Ασε που δεν είπα τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω απ αυτά που πιστεύω κι απ αυτά που πραγματικά νοιώθω...

SoFiA24

Οχι που δε θα ξεχνούσα η ξανθιά...

Nikos28] Χαρισματικός άνθρωπος, έξυπνος με μόρφωση απίστευτη καθώς και μια ιδιαίτερη ικανότητα να ανατρέπει τις περισσότερες φορές τη σκέψη μου ή μάλλον καλύτερα τη δόμησή της. Φαν των '80s όπως κι εγώ αναζητά συνεχώς τραγούδια και τίτλους. Οι συνομιλίες μας δεν πεφτουν ποτέ κάτω από τη 1 ώρα κι αν μας πιάσει το αναλυτικό μας θερμαίνεται το αυτί, μαλλιάζει η γλώσσα κοκ...Ομολογώ πως μ έχει μάθει πολλά έστω και χωρίς να το ξέρει...

Xhmeia: Πρόσχαρος άνθρωπος με πολύ θετική διάθεση και πρώτη στις χορευτικές "αναζητήσεις"

Αν το πρώιμο Alzheimer μου επιτρέψει να θυμηθώ ποιους άλλους εξέχασα θα επανέλθω δριμύτερη

isabella

ΠαράθεσηSoFiA24

isabella: Δεν τη γνωρίζω ουτε κι εκείνη πολύ καλά αλλά κι εκείνη με κέρδισε απ την αρχή. Κοινός μας τόπος τα πολιτιστικά, η ροκ μουσική και ο θαυμασμός για τον Salvador Dali. Εκτίμησα το γεγονός οτι γνωρίζοντάς με ελάχιστα μοιράστηκε μαζί μου ορισμένα δικά της πράγματα , το οτι κάθισε και άκουσε ορισμένες δικές μου σκέψεις αλλά το κυριότερο μοιράστηκε μαζί μου ένα "χάλια" προφιτερόλ από γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αθήνας...Αξέχαστη εμπειρία...

AX ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ, ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ -ΟΠΩς ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο 1000ΡΗΣ - Ο ΔΙΘΕΣΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ]

fmas

Λοιπόν…..

Ας αρχίσω να χαρακτηρίζω και εγώ…. Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο χαρακτηρισμό ας τα συγκεντρώσω όλα μαζί για όλους. Ιεραρχώ με την βασική σειρά που γνώρισα τα άτομα εδώ μέσα… Σίγουρα κάπου θα χάσω την μπάλα και θα γράφω με όποια σειρά να είναι...  :D

Ljohnny] Ο άνθρωπος που με έμπλεξε σε αυτήν εδώ την ωραία περιπέτεια… Μοιραστήκαμε μαζί ανησυχίες και τις ποιο τρελλές μου μέρες στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιάδας. Διεύρυνε τις γνώσεις μου σε θέματα δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και ήταν μία κλήση μακριά μου για ότι τον χρειάστηκα. Άνθρωπος που θα μπορούσε να με βοηθήσει και να τον βοηθήσω πάνω στα δίκτυα.

Fotis] Ο Mr. Costel για μένα… Άνθρωπος ο οποίος πίνει πίνει και δεν καταλαβαίνει τίποτα… Είναι απίστευτος… Το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου του είναι στο μαγαζί που τα πίνει τώρα και με το άλλο στο επόμενο… Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ατελείωτο λουλουδοπόλεμο στο Fix στην Θεσσαλονίκη όπου τραγουδούσε ο Κιάμος ούτε και στο Darma – Kaya στην Αθήνα κάθε φορά που με καλούσε… Ο Επιτάφιος λιγότερα λουλούδια είχε…

KostasD33 ή Leon] Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να σε κάνει να τρέχεις με 1000 από την μία άκρη της Αθήνας στην άλλη άμα χρειαστεί κάτι… Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές πρώην και επόμενες μέσα στο a33 και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κάνοντάς με συντονιστή. Του χρωστάω μία συγνώμη γιατί με την παραίτησή μου νοιώθω ότι πρόδωσα την εμπιστοσύνη του αλλά νομίζω ότι με κατάλαβε.

Spellbound]Αν και την προτιμώ με το nick που την γνώρισα η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με έκανε να γελάσω την ποιο δύσκολη βραδιά για μένα. Πήγα στην συνάντηση όντας στεναχωρημένος και προδομένος από την αγάπη που έδειξα σε μία γυναίκα και κατάφερε να με κάνει να χαλαρώσω και να απολαύσω την βραδιά. Βέβαια δεν θα ξεχάσω την άνοδό της στην Θεσσαλονίκη όπου όντας ψιλοσουρωμένος με σταμάτησε από το να οδηγήσω και με φιλοξένησε στο σπίτι της γνωστής της. Ακόμα χαρακτηριστικός θα μείνει ο καβγάς μας για την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Σεπτεμβρίου όπου εγώ δήλωσα ότι θα είμαι Αθήνα λόγω της Παραολυμπιάδας και μου την είπε… Να είναι καλά ο ljohnny που πήρε λίγο από το αίμα μου πίσω...  :D

Ιερομόναχος ή Pappas10]Καλή φωνή και ωραίο σαξόφωνο… Θα μπορούσε να κάνει καριέρα είτε στα μπουζούκια είτε σαν πλανητάρχης… Αν και στις 2 τελευταίες συναντήσεις που παραβρέθηκε ήταν απαράδεκτος (για μπούφλες). Ξέρει εκείνος.

Kuria] Το Μαράκι μου…… ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ γυναίκα, κυρία πραγματική. Την λατρεύω και πραγματικά κλαίω και στεναχωριέμαι κάθε φορά που είναι να την αποχωριστώ γιατί την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει εξίσου. Άνετα θα μπορούσε να πάρει την θέση της μητέρας μου που όπως είπε και το μωρό μου… Δεν θα ξεχάσω τα καντήλια που κατέβασε και σε εμένα και στον Κώστα για το ότι δεν οργανώσαμε κάτι άμεσα όταν γινόταν συντήρηση του a33… Καθώς και τα σουβλάκια που παραγγείλαμε στου Λευτέρη…

Minoraki] Μόνο ότι είναι φαν της Χαρούλας τα λέει όλα…… Δεν μπορώ να πω τίποτα…. Δεν έχω λόγια απλά….. Την λατρεύω….

Gavrina] Η Γωγώ…… Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ανταλλάξαμε (?) ένα απλό γειά. Την γνώρισα καλύτερα όταν ανέβηκε Θεσσαλονίκη για το meeting των βορείων. Είναι ικανή να καταβροχθίσει όλον τον Ελενίδη άμα την αφήσεις εκεί μαζί με την Ζωή και την Σοφία…

Princess] Αν και θα τσατιστεί το μωρό μου, μπορώ να πω ότι είναι η Πριγκίπισσα της καρδιάς μου. Άνθρωπος που λατρεύω πραγματικά (μαζί με τις Σοφία και Γωγώ) αν και κανονικά πρέπει να της κρατήσω κακία γιατί ακόμα την περιμένω στην Θεσσαλονίκη….. Η εκδρομή στην Ύδρα ήταν απλά το αποκορύφωμα.

JcDenton] Πραγματικά ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ... Κοιμάται στις μικρές ώρες και ξυπνάει μετά από 3 ή 4 ώρες ύπνου... Μας είχε τρελλάνει στην Αθήνα... Κατά τα άλλα το καλύτερο παιδί για παρέα... Αν και την σχολή του την αποκαλούμε Τ.Ε.Ι. Κομμωτικής και αυτό γιατί έχουν πολλά κορίτσια και λίγα εργαστήρια σε σύγκριση με έμας που πήζουμε σαν τους χαζούς στην Μηχανολογία και για θηλυκό μην το συζητήσουμε καλύτερα…

Purple] Ο έταιρος κομμωτής της παρέας…. Ο άνθρωπος που δεν πάει σε ταβέρνα… Αν είστε με παρέα δυστυχώς χάσατε… Αν είστε μόνη σας ή μόνος το συζητάει… Θα τον βρείτε κάπου να τσακίζει γύρους. Δεν θα ξεχάσω την ατελείωτη ταβλομαχία στο δωμάτιο στην Ύδρα όπου παίζαμε από τις 12 αν θυμάμαι καλά έως τις 3.30 που ετοιμαστήκαμε με ένα διάλειμμα κατά τις 13.30 για να πάμε να φάμε….

Banessa και Slammer] Μετά την σακούλα με το νερό που έφαγαν στο κεφάλι από έναν κοινό γνωστό μας στην Ύδρα θα μπορούσαν να τραγουδάνε τα παπάκια στην σειρά πως χορεύουνε τρελλά… Κάνανε το λάθος να μην προειδοποιήσουν για το γαμοπίλαφο όταν βγήκαμε στο Κρητικό το μαγαζί, στην προηγούμενή μου κάθοδο, και να τα αποτελέσματα τώρα…..

Nikos28] Αν και δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές με τον Νικόλα τον βρίσκω ιδιαίτερα συμπαθή και με μεγάλη διαύγεια πνεύματος… Το να γράψω ποιο πολλά λόγια πιστεύω θα είναι αμπελοφιλοσοφίες…

Jimbar] Το ποιο τρελλό άτομο μέσα στο a33… Ενδιαφέρεται για τους φίλους του και τον κατανοώ απόλυτα… Στεναχωρήθηκα μία μέρα που τον έκραξα. Δεν φταίει αυτός απλά εγώ είχα πολύ δουλειά εκείνη την ώρα. Αγαπημένη του ατάκα το δεν είν κακό το οποίο το κάνει απίστευτα.

Sofia24]Γυναίκα εσύ της ζωής μου… Πραγματικά άνθρωπος που με στήριξε και τον στήριξα σε περίεργες φάσεις της ζωής μου. Της άνοιξα την καρδιά μου και μπόρεσε να με βοηθήσει να συγκροτήσω κάποια πράγματα… Έχει τρομερό μυαλό και αντίληψη του τι γίνεται δίπλα της. Δεν μπορείς να την ξεγελάσεις εύκολα. Χωρίς να έχει καμία υποχρέωση ήταν δίπλα μου όλη την εβδομάδα στην Αθήνα και ειδικά σε κρίσιμα ραντεβού που χρειαζόμουν κάποιον να του μιλήσω. Την λάτρεψα όταν ανέβηκε Θεσσαλονίκη που με πέτυχε σε μία από τις χειρότερες φάσεις μου….

Jezebell] Μπορεί να σε κράζει πολλές φορές αλλά άμα τα βάλεις κάτω θα δεις ότι έχει δίκαιο… Θα συμφωνήσω ότι θέλει να είναι κοντά στην γειτονιά της και δεν την κακολογώ... Θα ήταν καλή σαν ψυχολόγος γιατί ξέρει να παίρνει από μέσα σου πράγματα που σε προβληματίζουν και φροντίζει να σου αποδεικνύει ότι αυτός που σου φέρθηκε έτσι δεν αξίζει να τον κοιτάξεις……

*zen*]Αν και την ξέρω πολύ λίγο και αυτό γιατί την γνώρισα όταν ανέβηκε Θεσσαλονίκη με την Sofia24, οφείλω να ομολογήσω ότι μας έχει πρήξει με τον Κιάμο και κοντεύω να πάρω τα βουνά όταν ακούω οποιοδήποτε τραγούδι του. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις στο τηλέφωνο οι οποίες μπορώ να πω ότι απέφεραν καρπούς. Κάποιες άλλες απλά ήταν τελείως φιλοσοφικές…..

Για τους υπόλοιπους θα επανέλθω όσο ποιο σύντομα γίνεται…..

barby

Pappas10

Στους προηγούμενους χαρακτηρισμούς μου μου "ξεφύγαν" μερικοί. Σιγά μη τους χαριστώ... πάμε λοιπον.

GB1000 ή 1000άρης. Τώρα εσύ γιατί ρε φίλε είσαι δηλαδή οπαδός του ακατονόμαστου; Ναι ρε σε έχω ξαναχαρακτηρίσει. Ξηγημένος και εκτιμώ πολύ την ευθύτητα του.

Jezbell: Πολύ περισσότερα απ' ό,τι δείχνει. Μα πάρα πολλά περισσότερα. Έχει την τάση να κρύβει την αντίληψη της και σ' αφήνει να φανείς ότι έχεις τον έλεγχο στην κουβέντα. Και μετά μιλάει και έρχονται τα χελιδόνια... Δεν την ξέρω καλά... αλλά είμαι σίγουρος ότι εκείνη ξέρει καλύτερα για κάποιο λόγο.

Ιζαμπέλα ή Στέλλα: Μία φορά με πήγε στο Παγκράτι. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι η σιωπή της είναι δείγμα ευφυϊας. Μ' αρέσει πολύ... πειράζει;

Σοφία24. Οι πνευματικές της αναζητήσεις έχουν μια απίστευτη σύμπτωση με τις δικές μου. Το θάρος της είναι αξιοσημείωτο. Έχει πολύ μεγαλύτερες "μπάλες" από πολλούς, και εμού συμπεριλαμβανομένου.

Σεατάκιας: Καλό και ξηγημένο παιδί. Οσο εχουμε μιλήσει... δεν λέει πολλά αλλά είναι περιεκτικότατος σ' αυτά που λέει.

Καίτη: Σου τραβάει μια ακτινοσκόπηση, μετά σου σκάει κι ένα χαμόγελο και μένεις να αναρωτιέσαι "τώρα με έχει καταλάβει"... και το σπαστικό είναι ότι σε έχει. Φοβερό άτομο κι ας την ξέρω λίγο.

Φαντομάς ή ΕΦΜΑΣ: Ναι το ξέρω ότι σε έχω ξαναχαρακτηρίσει... απλά ότι έχεις δίκιο για τις σφαλιάρες. Πέταξε με στο κέντρο της Αριστοτέλους όταν ανέβω και φώναξε...."Γαυρος, γαυρος!!!!" Δεν θα με νοιάξει το ξύλο... αλλά όχι και να με πεις γαύρο.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

Χρειάζεται να πω ποιος είναι Ο Βάζελος??.... ]

670 Επισκέπτες, 1 Χρήστης