Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 556
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 537
  • Total: 537

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

όσο κι αν διατεινόμαστε πως είμαστε υπεράνω και δεν κολλάμε ταμπέλες σε άτομα...
ή ακόμα και αν μερικούς τους αποκαλούμε αχαρακτήριστους... πάντα  υπάρχει κάτι που τους χαρακτηρίζει...
λοιπόν πείτε άφοβα τη γνώμη σας με 3-4 επίθετα το πολύ (στην τελική εγώ θα φάω το ανάθεμα που σας έβαλα στη διαδικασία να το κάνετε) για κάθε χρήστη εδώ μέσα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

balland

ξεκινηστε απο εμενα!!!
θα σας παρακαλεσω να ειστε οσο ποιο ειλικρινεις γινεται!!!!!

eye_

prin ksekinisw 8a i8ela na pw kati.. de gnwrizw pollous apo edw mesa kai de 8ewrw pws kserw osous tixainei kai milw.. sigoura omws exw simpa8isei opws kai exw as to poume arnitiki dia8esi gia kapoious.. an8rwpino nomizw..

milwntas genika 8a elega pws katarxin 8ewrw pws ta filia, ta glikologa exoun xasei ligo tin aksia tous sta chat.. ta exoume toso ma toso eukola.. pou me kanei kai anarwtiemai.. tosoi kaloi an8rwpoi edw mesa...?? mallon omws einai kati allo.. apo ekei kai pera vevaia de vazw tampela pws ka8e ekdilwsi agapis, simpa8eias einai pseutiki.. tounantion..

sti tampakiera omws twra.. de mporw na apodwsw xaraktirismous alla mporw na kanw diaxwrismous.. stous agapimenous..loipon.. jasper, kuria.. stous  simpa8eis.. poisonaki, kisses, minoraki, vasilis, kostas, tolis, pappas.. oi ipoloipoi.. me osous den eixa tin eukairia na milisw as poume einai mistirio gia mena.. me osous milw kai den tous exw xraktirisei.. anikoun eite stous adiaforous eite se autous pou me exoun anoxlisei me ti simperifora tous.. iparxei kai mia akoma.. i evita.. de kserw.. einai ipopsifia gia oles ma oles tis katigories..eite kales eite kakes..
p.s. a kai kati akoma.. mporei na ksexasa kai kanenan... eiste kai polloi.. auto pou me anisixei min ksexasa kanena agapimeno.. to exw auto.. polla kittara kammena..

:twisted:  8)  :P

Enia

xmm... αν και δεν είμαι σίγουρη ότι σε πιάνω καλέ κυρία...
ας πω το ένα το προφανές, κι αν είναι επανέρχομαι...

rickymartin=ακατανόμαστος!

:shock:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ.. μιας και φερω την αποκλειστικη ευθυνη για το ''ακατανομαστος'' .. θα ηθελα να προσθεσω στην απαντηση της Enia  :arrow:  :arrow:  :arrow:

rickymartin = καργα ακατανομαστος !!  :lol:  :lol:

cuba

kuria me prokaleis?an grapso  8a ginei tis trelhs

Enia

Poison, φιλενάδα, δεν είχα κανένα σκοπό να σου πάρω το copyright!!
Αλλά τέτοια δημιουργήματα πρέπει να δίνονται απλόχερα στην κοινωνία... ε... κι εγώ... το διέδωσα! :P

(και πολύ διαφήμιση του κάναμε πάλι!  :evil: α, μα πια!)

:P
lol

Το επόμενο καλό που μου έρχεται...:

balland=διαόλι

(copyright by evita)
;)

Anonymous

Παράθεση από: "balland"ξεκινηστε απο εμενα!!!...

[size=18]Τσόγλανος[/size]

Με έντονα το παιδί μέσα σου........

Παιδί που έφαγε τις φάπες του, αλλά δεν το βάζει κάτω.....

Το βαζάκι με την μαρμέλαδα όλο και το γλυκοκοιτάζει να το αρπάξει......

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Poison, φιλενάδα, δεν είχα κανένα σκοπό να σου πάρω το copyright!!
Αλλά τέτοια δημιουργήματα πρέπει να δίνονται απλόχερα στην κοινωνία... ε... κι εγώ... το διέδωσα! :P

(και πολύ διαφήμιση του κάναμε πάλι!  :evil: α, μα πια!)

:P
lol

Το επόμενο καλό που μου έρχεται...:

balland=διαόλι

(copyright by evita)
;)

Eniaki μου ειδικα εσυ δεν επρεπε καν να σκεφτεσαι για το copyright !! Ειδικα εσυ που βοηθησες στην γρηγορη και αποτελεσματικη διαδοση ! Εισαι ο στενος μου συνεργατης και το ξερεις !! αρα οταν μιλαμε για copyright .. ειναι δια του δυο ! μισο δικο μου μισο δικο σου ! Κοινως ''δικο μας !''  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

riaghul

Oλοι ειστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ

:)  :)  :)  :)

Enia

Ριαααααα! :D =ψυχούλα

(κι εγώ σ'αγαπάω! :D )

αχ, αχ, αχ... Να αρχίσω να λέω για τις ψυχάρες εδωμέσα?! ατέλειωτος ο κατάλογος και δεν θέλω να αδικήσω καμμία...
Μία όμως είναι το must-say:
Μινοράκι!
Κι ας μην σε ξέρω καλά Πολλύνα μου σου έχω τρελλή αδυναμία και η δικιά σου γνώμη μετράει για μένα περισσότερο από κάθε άλλη... :oops:

άλλες τρελές μου (ανεξήγητες!) αδυναμίες.. [πω πω, σε εξομολόγηση το γύρισα! χεχε):
Sotinolka (Κουμπαρεεεεεεεε! :P)
Jasper (παιχνιδιάρα, που έχεις χαθει?!)
tolisjovi ('ιστορια μου-αμαρτια μου' :P:P:P)
fmas (just because...!)
fortune (...τα άστρα φταίνε! :P)

Και σαφώς 'οι κοριτσάρες'!!:
gavrina, koyklitsa, princess, evita, kissoulini -and last but not least- poisonara...Φιλουμπιτσάκια τρελά σε όλους και όλες! (αει στο καλό, συγκινήθηκα βρε! :P)

balland

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "balland"ξεκινηστε απο εμενα!!!...

[size=18]Τσόγλανος[/size]

Με έντονα το παιδί μέσα σου........

Παιδί που έφαγε τις φάπες του, αλλά δεν το βάζει κάτω.....

Το βαζάκι με την μαρμέλαδα όλο και το γλυκοκοιτάζει να το αρπάξει......

1on..μονο το παιδι εχω μεσα μου..

2ον..κ συνεχιζω να τρωω...
2ον..δεν τρωω γλυκααααααααα :twisted:

cuba

minoraki, gikama, kuria ,papas10, kostasd33 sostoi. panos69 limnios foukarakia. (monoi toys xaraktiristikan diafaste sto forum).

Anonymous

χαχαχαχαχαχαχαχααχ cuba ή κουβά καλύτερα ????
Βλέπω ξέρεις να διαβάζεις καλά το φόρουμ !!!!!!! ]

Enia

:shock: Τι έχασα βρε παιδιά?!  :roll:
Γμτ, δεν έκανα καλή επανάληψη, χρειάζομαι κι άλλο διάβασμα, και να είμαι πιο συγκεντρωμένη...  :roll: Ουφ!!... :evil:
Δώστε κανα link, μην με αφήνετε στα σκοτάδια και χάνω τα καλύτερα!!!  :oops:

:P:P:P

537 Επισκέπτες, 0 Χρήστες