Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 235
  • Total: 235

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

Enia....!!!
Το  Σκοταδι..σ'αφηνει στραβη...
Αλλα και το Φως..τυφλωνει...

Διαλεξε.... :)

[size=9](εγω παω για διαβασμα)[/size]

:)  :)

Enia

Παράθεση από: "riaghul"Enia....!!!
Το  Σκοταδι..σ'αφηνει στραβη...
Αλλα και το Φως..τυφλωνει...

Διαλεξε.... :)

LOL  ]λίγο [/b]φως?!   :?  να... 40watt ας πούμε! :P

riaghul

Ενιουλααα!!!

Σιγουρα τα  40watt...δεν ειναι αρκετο γιατι κοιτα ποσο τα μεγαλωσες τα
γραμματακια μου για να τα δεις.....

:)  :)  :)  :)  :)

minoraki

Παράθεση από: "Enia"Ριαααααα! :D =ψυχούλα

(κι εγώ σ'αγαπάω! :D )

αχ, αχ, αχ... Να αρχίσω να λέω για τις ψυχάρες εδωμέσα?! ατέλειωτος ο κατάλογος και δεν θέλω να αδικήσω καμμία...
Μία όμως είναι το must-say:
Μινοράκι!
Κι ας μην σε ξέρω καλά Πολλύνα μου σου έχω τρελλή αδυναμία και η δικιά σου γνώμη μετράει για μένα περισσότερο από κάθε άλλη... :oops:

hello my dearest friend!   :shock:  :shock:  :shock: με εχεις αφησει αναυδη.....το να σου πω ενα ξερό "ευχαριστω πολυ για οσα εγραψες για μενα" ειναι λιγο! λιλουκο, χαιρομαι ομως ιδιαιτερως για την γνωμη που εχεις για μενα.....πρεπει να σου πω οτι σε ξεχωρισα αμεσως μολις σε ειδα, νομιζω οτι εισαι μια κυρια! μου αρεσει ο τροπος που μιλας, που γραψεις, που εκφραζεσαι.....εχει κατι το ιδιαιτερο.....ελπιζω να ξανασυναντηθουμε γρηγορα....αληθεια ποτε ερχεσαι στην ελλαδα? :D  :D  :D! φιλια πολλα!
υ.γ. το <<πολλύνα μου>> εφερε στο μυαλο μου ξεχωριστες αναμνησεις!

kuria : απαιχτη στις ατακες της......
κωστας : τον εκτιμω αφανταστα.....
summer : τρομερος......
riaghul : απεριοριστη εκτιμηση και σε αυτην.....
ntama : μαιρουλι φιλεναδουλι....υπερευαισθητουλι......
poisonaki, princess, kisses : γλυκειες φιλεναδουλες.....σας πεθυμησα!
σοτιν : ευγενεστατος......
βασιλης : πολυ καλος φιλος......
φουλλακος : γοητευτικωτατος κυριος.....
μπαλλαντ : με ψιλοεκνευριζεις..... :roll:  :roll:  :roll:
fmas : χωρις σχολιον.....ενθερμος θαυμαστης τους χαρουλας....τι αλλο θα ηταν εκτος απο ενας εξαιρετικος ανθρωπος.....
φωτης : πολυ καλος φιλος και αυτος.....
παππακι μου :.....βαζελοι ολοι του κοσμους ενωθειτε! φιλια πολλα απο την βαζελομητορα!
 :roll:  :roll:  :roll: για τους φιλους που πιθανον ξεχασα....θα επανελθω.....

minoraki

kap

πριν ρίξω χαρακτηρισμό περιμένω την συμπαράσταση του ΚώσταD33  :lol:

Sotinolka o υποχθόνιος :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Λευτεράκοοοοοοοοοο

minoraki

Παράθεση από: "kap"πριν ρίξω χαρακτηρισμό περιμένω την συμπαράσταση του ΚώσταD33  :lol:

Λευτεράκοοοοοοοοοο
:roll:  :roll:  :roll: υποχθονιο το λευτερίδιον....δεν νομιζω

kap, panos69, Limnios, saltarismenos : φιλτατοι φιλοι (....κατι σαν το "εντιμωτατοι φιλοι" μου μοιαζει....)

kap

ξέρω τι λέω μινοράκι, για αυτό ζητάω και απο τον Κλβστα υποστήριξη.

Λευτεράκοοοοο  :lol:

Enia

Παράθεση από: "minoraki"hello my dearest friend!   :shock:  :shock:  :shock: με εχεις αφησει αναυδη.....το να σου πω ενα ξερό "ευχαριστω πολυ για οσα εγραψες για μενα" ειναι λιγο! λιλουκο, χαιρομαι ομως ιδιαιτερως για την γνωμη που εχεις για μενα.....πρεπει να σου πω οτι σε ξεχωρισα αμεσως μολις σε ειδα, νομιζω οτι εισαι μια κυρια! μου αρεσει ο τροπος που μιλας, που γραψεις, που εκφραζεσαι.....εχει κατι το ιδιαιτερο.....ελπιζω να ξανασυναντηθουμε γρηγορα....αληθεια ποτε ερχεσαι στην ελλαδα? :D  :D  :D! φιλια πολλα!
υ.γ. το <<πολλύνα μου>> εφερε στο μυαλο μου ξεχωριστες αναμνησεις!

Μινοράκι μου καλό, έχω ήδη καβατζώσει την πόιζον για δικηγόρο μου, ε, εσένα θα σε βάλω στις δημόσιες σχέσεις μου φαίνεται, να μου κάνεις τη διαφήμιση με τα καλά σου λόγια! ;) :) :P αμοιβαία τα αισθήματα καλή μου :) smats-smouts!
τέλος ιουνίου έρχομαι (για ένα γάμο στις 25). Κυριακή 26 Ιουνίου έχουμε συνάντηση, σας το είπα!? ;) :D

όσο για το σχόλιό σου...:
Παράθεσηrickymartin :  :D  :D  :D  :D
...στα λόγια μας έρχεσαι! ακατανόμαστος! χεχε  ;) :P

Sotinolkaa

Παράθεση από: "kap"πριν ρίξω χαρακτηρισμό περιμένω την συμπαράσταση του ΚώσταD33  :lol:

Λευτεράκοοοοοοοοοο
kallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   kap  kai  esy  tekno  broute  upxthonios.... :?:  :?:  :?: giati....file.....

Anonymous

Επειδή τα έχω διαβάσει γι' αυτό το είπα  Cuba !!!  ]

kap

Λευτεράκοοοοοοοο
μόλις είδα το θέμα θυμήθηκα αυτά που σου λέγαμε με τον Κώστα στο Μπουρνάζι, να γιατί :lol:  :lol:  :lol:

kap

Το Α33 είναι ειρινικό Site και δεν χωράνε ηλίθιες αντιπαραθέσεις, τουλάχιστον όχι σε άσχετα θέματα.
Όποιος θέλει να το κάνει αλιώς να πάει απο έκει που προέρχεται.

Αν θέλεται να βγάλεται τα μάτια σας ανοίξτε άλλο θέμα χωρίς να ενοχλέιτε.

Anonymous

Kap,
είσαι καλά καλό μου;  ]

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"όσο κι αν διατεινόμαστε πως είμαστε υπεράνω και δεν κολλάμε ταμπέλες σε άτομα...
ή ακόμα και αν μερικούς τους αποκαλούμε αχαρακτήριστους... πάντα  υπάρχει κάτι που τους χαρακτηρίζει...
λοιπόν πείτε άφοβα τη γνώμη σας με 3-4 επίθετα το πολύ (στην τελική εγώ θα φάω το ανάθεμα που σας έβαλα στη διαδικασία να το κάνετε) για κάθε χρήστη εδώ μέσα...
:twisted: ΜΕ ΕΒΑΛΕς ΣΕ ΠΟΝΗΡΕς ΣΚΕΨΕΙς!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ! ΑΛΗΤΑΚΙΑΑ!!!ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ????>???ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΤΙς !μουσι!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΙΚΙ!!και αλλο μουσι!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΛΙΚΑ ΜΑς!!ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕς ΨΥΧΕς!!!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΣΑΧΠΙΝΟΜΠΙΡΠΙΛΙΑΡΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΚΥ Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!! :D

235 Επισκέπτες, 0 Χρήστες