Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Λοιπον λοιπον .. σημερα που βρηκα χρονο (επιτελους !) θα σας πιασω να σας ξεσκονισω κι εγω εναν εναν !
Ευχομαι να μην ξεχασω κανεναν (αιωνιως αφηρημενη .. τι να περιμενει κανεις .. )

KiSSeS  :arrow:  Η κουμπαρουλα μου ειναι ο λογος που μετακομισα εδω !φιλη με ολη τη σημασια της λεξεως !(αληθινος ανθρωπος και σπανιος)
Κotsos  :arrow:  (To εταιρον ημισυ της κουμπαρουλας) Απιστευτος -αν και μουρμουριτσας- μεγαλη ψυχη ο κουμπαρος μου !
ΚostasD33  :arrow:  To μικρο μου ζουζουνινιιιιιιιι ! Ενα γλυκυτατο παιδι που δεν θα μεγαλωσει ποτε ! Μεγαλη αδυναμια μου !
Fotis  :arrow:  νυχτεριδακι (μεγαλο νυχτεριδακι !!) και μεγαλη φατσα !!
Fmas  :arrow:  Ο Γιαννακης .. ολα τα λεφτα !! Τι αλλο να πεις ? Απιστευτος !!
Εnia  :arrow:  Γλυκυτατη - ψυχη μεγαλη - ευαισθητο παιδι - πειραχτηρι (αλοιμονο αν την πιασει το ζουζουνιστικο της!!) Ευχομαι καποια στιγμη να εχω την ευκαιρια να την γνωρισω περισσοτερο !
gavrinaki  :arrow:  Bλεπε : Enia !!
minoraki  :arrow:  Εκτος απο απιθανη ειναι και παραδειγμα προς μιμηση ! Μεγαλη συμπαθεια το minoraki μου !!!
jasper  :arrow:  Ο ανθρωπος που με εκανε να αναθεωρησω την γνωμη που ειχα για τους φιλους !!Μπορει να μην την ξερω αλλα
         την αγαπαω τοσο πολυ που οτι και να πω για το Σοφακι ειναι λιγο !
kuria  :arrow:  Απο που να αρχισω και που να τελειωσω !! Ατελειωτη ! Μοναδικη ! Μεγαλη μου αδυναμια η κυρια !! Μεγαλη
         αγαπη !
summerakos  :arrow:  Ολα τα λεφτα !! Δεν χαλιεται με τιποτα , δεν παρεξηγειται με τιποτα , ανετος , χαλαρος , απιθανος !!
             (keep walking summerako !! μην αλλαξεις ποτε σου !)
rickymartin  :arrow:  ο φιλτατος ακατανομαστος !! με τι λογια να τον περιγραψεις ? Απεριγραπτος ! Αξιαγαπητος ! (κι ας του
              βγαζω το λαδι !! )
Sotinolka  :arrow:  Ειναι αυτο που λεμε ''καλο παιδι'' !!! Φοβερος !
kouklitsa  :arrow:  Eνα γλυκυτατο κοριτσακι με πολλες ευαισθησιες ! Γλυκυτατο παιδι !!
balland  :arrow:  Αντιδραστικο στοιχειο ! (που θα παει .. θα βρουμε ενα λογο να συμφωνησουμε καποια στιγμη ! Δεν μπορει να
          διαφωνουμε σε ολα !) Επισης ειναι και ομοιδεατης (στο θεμα της μουσικης!)
kap  :arrow:  Βρε που ειναι ο γειτονας της κουμπαρας μου ?? Δεν τον ξερω καλα .. αλλα που θα μου παει θα τον γνωρισω !!
fullstop  :arrow:  αλλο ζουζουνινιιιιιιιιιιιιιιιι ! μεγαλο ζουζουνι ομως ! Και μεγαλη συμπαθεια επισης ! Στρατουλη σμουτςςςς!
Princess  :arrow:  Ειναι τοσο γλυκουλινι που θελεις να την ζουληξεις !! Πολυ καλο παιδι και χαρουμενο !

Υ.Γ. ειναι μια ωρα δυσκολη (μολις ξυπνησα..) αν εχω ξεχασει καποιον .. ας με συγχωρησει.. αλλα δεν λειτουργω
(θα μου πεις ποτε λειτουργουσες για να λειτουργεις και τωρα .. σωστο κι αυτο !! ) Αν θυμηθω κατι θα επανελθω !!

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"balland  :arrow:  Αντιδραστικο στοιχειο ! (που θα παει .. θα βρουμε ενα λογο να συμφωνησουμε καποια στιγμη ! Δεν μπορει να
          διαφωνουμε σε ολα !) Επισης ειναι και ομοιδεατης (στο θεμα της μουσικης!)

αντε να δουμε μπεμπα ποτε.... :roll:

PoiSoN_GiRL

ballandako μου δεν μπορει .. ολο και καποιο κοινο στοιχειο θα εχουμε !!
Απλως δεν το εχουμε ανακαλυψει ακομη !  :wink:
Παντως και η διαφωνια εχει τα καλα της ! Εχουμε παντα ενα θεμα να ξεκατινιασουμε ! Εσυ με την αντιδραστικη σου σταση (αγυριστο κεφαλι λεμεεεεεεε ) κι εγω με το να το βαζω στα ποδια οταν νευριαζω !! λοοοοολ  :P  :P

rinio

Παράθεση από: "rickymartin"]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

RIKY emena de me xaraktirises.... TI NA IPOTHESO????

kap

ΠαράθεσηRIKY emena de me xaraktirises.... TI NA IPOTHESO????

αχαρακτίριστη :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ballandako μου δεν μπορει .. ολο και καποιο κοινο στοιχειο θα εχουμε !!
Παντως και η διαφωνια εχει τα καλα της ! Εχουμε παντα ενα θεμα να ξεκατινιασουμε ! Εσυ με την αντιδραστικη σου σταση (αγυριστο κεφαλι λεμεεεεεεε ) κι εγω με το να το βαζω στα ποδια οταν νευριαζω !! λοοοοολ  :P  :P

μονο αυτο θα ηθελα να αλλαξεις μπεμπα..
το να το βαζεις στα ποδια..
τπτ αλλο!!!!smaaaaaaaaaaaaaaaatsssssssssssss

Enia

:sunny:  :flower: ....lalalalalala...

πολύ μου αρέσει αυτό το τόπικ...
μια χαρούμενη παρέα, μια αγαπημένη οικογένεια...

...lalalalalala....  :flower:  :sunny:

Anonymous

Παράθεση από: "rinio"
Παράθεση από: "rickymartin"

]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

RIKY emena de me xaraktirises.... TI NA IPOTHESO????

Εσύ είσαι στην συνέχεια...........  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Anonymous

Παράθεση από: "Enia":sunny:  :flower: ....lalalalalala...

πολύ μου αρέσει αυτό το τόπικ...
μια χαρούμενη παρέα, μια αγαπημένη οικογένεια...

...lalalalalala....  ]

8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ, Οικογένεια αγα...........πιόμαστε. LOOOOOOOOOOOOOOOL

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ballandako μου δεν μπορει .. ολο και καποιο κοινο στοιχειο θα εχουμε !!

μονο αυτο θα ηθελα να αλλαξεις μπεμπα..
το να το βαζεις στα ποδια..
τπτ αλλο!!!!smaaaaaaaaaaaaaaaatsssssssssssss

Κοιταξε .. πεισματαρα ειμαι .. αν το βαλω στο μυαλο μου κι αυτο θα το διορθωσω σιγουρα .. το θεμα ειναι να το παρω αποφαση !! αντε να δουμε ... !! θα το παλεψω !  :wink:  :wink:  σμουτςςςςςςς !

Anonymous

minoraki

βρε παιδια, ξεχασα την μια και μοναδικη ΑΤΜΑ..... :oops:  :oops:  :oops: και τον φιλτατο kap.....

ατμα : αυτο που εγραψα πιο πανω....μια και μοναδικη
kap : καπακι μου? τι εγινε? βρηκες τον τεντζερη σου?
enia : φιλεναδα δεν σε ξεχασα.....απλως υπεθεσα οτι ξερεις την γνωμη μου για σενα   :D  :D  :flower:  :flower:

fmas

Ricky εμένα ξέχασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "fmas"Ricky εμένα ξέχασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Εσυ εισαι αγορακι .. ο ακατανομαστος θυμαται κυριως γυναικες !! λοοοοοοοοοοοοοοοολ  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "fmas"Ricky εμένα ξέχασεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Fmas, zhtw sygnwmh gonipeths  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: Pws ksexasa ton synadelfo @@ den mporw na katalabw  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?
To kalytero paidi!!!!!! :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

526 Επισκέπτες, 1 Χρήστης