Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 229
  • Total: 229

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

Παράθεση από: "giorgos k"ΜΕ ΕΒΑΛΕς ΣΕ ΠΟΝΗΡΕς ΣΚΕΨΕΙς!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ! ΑΛΗΤΑΚΙΑΑ!!!ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ????>???ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΤΙς !μουσι!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΙΚΙ!!και αλλο μουσι!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΛΙΚΑ ΜΑς!!ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕς ΨΥΧΕς!!!!!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΣΑΧΠΙΝΟΜΠΙΡΠΙΛΙΑΡΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!ΚΥ Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!! :D

ΓΛΩΣΣΟΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ       :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotinolkaa

Παράθεση από: "kap"Το Α33 είναι ειρινικό Site και δεν χωράνε ηλίθιες αντιπαραθέσεις, τουλάχιστον όχι σε άσχετα θέματα.
Όποιος θέλει να το κάνει αλιώς να πάει απο έκει που προέρχεται.

Αν θέλεται να βγάλεται τα μάτια σας ανοίξτε άλλο θέμα χωρίς να ενοχλέιτε.
file  kosta  kai  egw plaka  kano  me  ayto  poy egrapsa na to xereis  esy  to peires sobara... :lol:  :lol:  :lol:

balland

κουκλιτσα=χαμογελαμε τωρα...
γαυρινα=μιλαμε σοβαρα τωρα...
ζαρκαδακι=χαμογελαμε τωρα...=κυρια=ταξιδευουμε με το μυαλο τωρα...
ποβατο=το βαζουμε στα ποδια τωρα..
κωστας=πειραζουμε κοσμο τωρα...
σοκολα=ντρεπομαι να μιλησω τωρα αλλα οκ..πρεπει να μεινω ψυχραιμη...
ρικυμαρτιν=πρεπει να παρω το αμαξι απο το πλυσιμο τωρα...

(αυτους γνωρισα,αυτους χαρακτηρισα...
ελπιζω να μην ξεχασα
κ να μην παρεξηγηθει καποιος)

PoiSoN_GiRL

ποβατο=το βαζουμε στα ποδια τωρα..

δεν θα μπορουσες να με χαρακτηρισεις καλυτερα !! Σωστοςςςςςςςςς  :lol:  :lol:

Anonymous

xm xm gia na doume poious tha parei h mpala
loipon xekinao apo ta afentika
fotis anexantlhtos , kostas anekdihghtos
minoraki h prosopopoihsh ths aisiodoxias kai ths xaras
poison monadikh sto eidos ths (to kaloupi espase mono mia bghke tetoia)
full ricky do you like madmasele the greece? greek kamakia! dhladh fobera paidia kai ta 2!!!
ntama pio glikia ki apo thn lacta
kuria  non stop de stamataei pote me tipota megalo zouzoulo apisteyth
ouf ouf de mporo allo isos synexiso allh stigmh , as perimenete oi ypoloipoi matsssss

Anonymous

]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

rinio

Παράθεση από: "minoraki"rickymartin :  :D  :D  :D  :D

Mpori na ine ta kalitera, alla mpori na ine ke ta xirotera...

minoraki

Παράθεση από: "rinio"

χειροτερα? οχι δεν νομιζω.....ο ρικυ δεν εκπεμπει κατι για να χαρακτηρισθει ετσι.....η γελαστη φατσουλα δειχνει την μεγαλη συμπαθεια που του εχω..... :D  :D  :D  :D

fmas

Λοιπόν.......

Κώστας: Απλά ανεκτικός....... Τον έχω πρήξει.....
Φώτης : Απίστευος Άνθρωπος..... Πίνει (χωρίς να τον πιάνει), χορεύει, καπνίζει, πετάει λουλούδια αλλά και άριστος στην δουλειά του.....
Ljohnny : Ο μετρ της υπομονής μαζί μου.... Πόσες φορές τον πήρα τηλέφωνο και τον ζάλισα με αυτό και με το άλλο.........
Gikama, kuria : Απλά Υπέροχες.............
Minoraki : Ένας γλυκός άνθρωπος.......
Poison   : Μια γλυκιά τρέλλα.....
Vasilis   : Απλά Υπέροχος.......
Limnios, Panos69 : Χωρίς Λόγια......
Pappas10 : Τρελλός αλλά Ωραίος Παναθηναϊκός....... Σημείωση... Παίζει ωραία κιθάρα και καλό Σαξόφωνο.... Πιθανόν θα μπορούσε να κάνει καριέρα πλανητάρχη............

Για τους υπόλοιπους επιφυλλάσομαι.......
Πάντα Φιλικά,
Fmas

Leon

Παράθεση από: "cuba"
Παράθεση από: "gavrina"χαχαχαχαχαχαχαχααχ cuba ή κουβά καλύτερα ????
Βλέπω ξέρεις να διαβάζεις καλά το φόρουμ !!!!!!! ]

agaphth gavrina diabase to 8ema to a33 kleinei. an bariese soy para8eto to keimeno toy 8eioys soy toy limnioy.

Επιτέλους να μπει μια τάξη στο διαδίκτυο ...
Και τώρα πλέον μπορείτε να εγγραφείτε στο καινούριο που ανοίγει και είναι θυγατρικό γνωστού επιτυχημένου site . Ελάτε στο www.foykarakia.gr.
Γ. Διευθυντής ο Πάνος69 ( νικ Monika69 plus ) ,Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων ο Limnios , γνωστός στον υπόκοσμο και ως "κάθαρμα" ή "γάντζος" ή " γυαλάκιας " ή "σουγιάς".
Με την εγγραφής σας , θα παραλάβετε αμέσως ένα ψηφιακό πολυμίξερ με δυνατότητα MP3 , ένα CD της Φούλης Δημητρίου ( περιλαμβάνει την μεγάλη επιτυχία " Με φίλησες στην κουπαστή και ήτανε Σαρακοστή " ) καθώς και ένα σετ μπάνιου ( χαλάκι - κουρτίνα - βουρτσάκι λεκάνης , όλα χειροποίητα).
Οι πρώτοι 556000 που θα εγγραφούν θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Σαλαμίνα ( περιλαμβάνει τα εισιτήρια του φέρρυ , δωμάτιο μονόκλινο με θέα στον ακάλυπτο και ένα καφέ . Η προσφορά δεν ισχύει για τους μήνες Μάιο-Οκτώβριο, περίοδο εορτών και προεκλογική περίοδο ).
Τέλος , όσοι εγγραφούν την Πρωταπριλιά θα πάρουν 200399 πόντους .
ΥΓ. Δεχόμαστε αιτήσεις για άμεση πρόσληψη στελεχών . Μισθός βασικός . Απαραίτητο κάποιο διδακτορικό και ακίνητη περιουσία μεγάλης αξίας.

pios diabazeis sosta to forum?

Το ανωτέρω κείμενο από κακή συνεννόηση με τους νέους συντονιστές και από έλλειψη πείρας στις λειτουργίες του site, διασπάστηκε από την ενότητα και μεταφέρθηκε στα διάσπαρτα.

Την συγνώμη μας από τον Cuba που το είχε αναρτήσει αλλά μόνο μη πράττοντας δεν σφάλει κάποιος ποτέ.

Ανεξάρτητα με το συγκεκριμένο συμβάν όμως εκ μέρους του site θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η Δημοκρατική μας ανοχή σε όλες τις απόψεις τελειώνει όταν και αν υπάρξουν προσωπικές αντιδικίες ειδικά αν μεταφέρονται αντιδικίες από άλλους δικτυακούς τόπους εδώ.
Αυτή την παρατήρηση την κάνω προσωπικά διότι με μια ανάλογη αφορμή είχαμε αναγκαστεί στο παρελθόν να διασπάσουμε και να μεταφέρουμε κείμενα. Πρακτική που δεν επιθυμούμε με κανένα τρόπο να υποχρεωνόμαστε να κάνουμε.

Την παράκληση μου να μη απαντηθεί σε αυτό το Post ο σχολιασμός μου για να μη χαλάσει το θέμα. Σίγουρα αν επιθυμείτε να γίνει διάλογος ας ανοίξει οποίος το επιθυμεί ανεξάρτητο θέμα σχετικό.

Ευχαριστώ

Υ.Γ.
1. Δεν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα μια απάντηση που έχει διασπαστεί να ανατοποθετηθεί στη θέση της και για αυτό το επανατοποθετούμε με αυτόν τον τρόπο.
2. η απάντηση του Cuba βρίσκονταν μεταξύ της απάντησης του Sotinolka και της Gavrinas στην παρούσα σελίδα.

Anonymous

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "rinio"

χειροτερα? οχι δεν νομιζω.....ο ρικυ δεν εκπεμπει κατι για να χαρακτηρισθει ετσι.....η γελαστη φατσουλα δειχνει την μεγαλη συμπαθεια που του εχω..... :D  :D  :D  :D

] :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Anonymous

Παράθεση από: "balland"γαυρινα=μιλαμε σοβαρα τωρα...

Καλέ και γλυκιέ μου αντίπαλε...
τι εννοείς με το παραπάνω;;;
Ουυυυυυυυυυυυυυυυφφφφ πάλι μπερδεύτηκα  ]

Enia

Παράθεση από: "fmas"Limnios, Panos69 : Χωρίς Λόγια......

Πως 'χωρις λόγια' καλε?! ετουτοι γλώσσα δεν βάζουνε μέσα! :P Θυμήθηκα τώρα το φοβερό (copyright by zarkadaki!) από τη συνάντηση στο Φλοίσβο. Καθόμασταν διπλα διπλα με τη Ζωή , και παραδίπλα ο Πάνος με τον Γιάννη είχαν δώσει ρέστα! Είναι και ο καθένας μόνος του αστέρι, αλλά ειδικά μαζί κάνουν φοβερό δίδυμο, είχαμε λιώσει στο γέλιο!
Οπότε γυρνάει η Ζωίτσα και μου κάνει με μια γλύκα στη φωνή: Μα κοίτα τους... Δεν είναι σαν τους γέρους του Muppet Show!???

lololololololololololololololol

(schmoutses και στους τρεις σας! ;) )

Evitaki

xairomai poy psilo pernaw aparathrhth :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :P  :P  :P  :P  :P

balland

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "balland"γαυρινα=μιλαμε σοβαρα τωρα...

Καλέ και γλυκιέ μου αντίπαλε...
τι εννοείς με το παραπάνω;;;
Ουυυυυυυυυυυυυυυυφφφφ πάλι μπερδεύτηκα  ]

η σοβαρη της παρεας εισαι καλη μου αντιπαλε..
κ στις συζητησεις κ στα τοπικ που θετεις...

229 Επισκέπτες, 0 Χρήστες