Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

Εξιλέωση....εδώ και τώρα.....

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Μαΐου 16, 2005, 12:20:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Εξιλέωση...
Αγαπητοί συμφορήτες...
Ανοίγω αυτό το τόπικ με αφορμή την οριστική μου διαγραφή από όλα τα φόρουμ chat κλπ μέσα που βρίσκομαι για 1 χρόνο τώρα.
Η αφορμή μου δόθηκε μετά την απώλεια σχέσης που είχα με ένα πολλή αγαπητό μου πρόσωπο σχεδόν 3 μήνες τώρα...
Εγώ προσωπικά άρχισα να μπαίνω σε όλα αυτά τα φόρουμεδώ και έναν χρόνο με αφορμή την έλλειψη επικοινωνίας που είχα με τα φυσικά πρόσωπαπου γνώριζα δεδομένου ότι έφτασα να δουλεύω 20...ώρες λόγω πολλών συμπτώσεων. ‘Έτσι αποφάσισα να βρω καινούργιους φίλους/ες μέσα από αυτήν την νέα τάση της σημερινής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.
Έτσι πρώτος σταθμός μου ήταν το Παρέα..
Εκεί γνώρισα μπορώ να πω κάθε καρυδιάς καρύδι....ήτοι από κοπέλες μέχρι άντρες που το έπαιζαν κοπέλες!!!!!! και εννοείται άτομα...με 3380983213273  νικς.....
Από όλους/ες όμως με ευλόγησε ο θεός να γνωρίσω και περίπου 3-5 άτομα αξιόλογα και ένα από αυτά έμελλε να γίνει το πάθος μου για περίπου 7+ μήνες....
Ένα πάθος ομολογουμένως που δεν είχα ξαναζήσει ποτέ μετά την γυναίκα μου....δηλαδή εδώ και 12 χρόνια
Ξύπναγα ,περπάταγα, οδηγούσα, έτρωγα, κοιμόμουνα, γέλαγα, έκανα μπάνιο.....κ.α με την σκέψη μου σε εκείνη....Δεν έβλεπα την ώρα που θα μπαίναμε στο τσατ η στο μσν για να γελάσουμε να τραγουδήσουμε να μιλήσουμε ανορθόγραφα. .ζούσα για να ακούσω την φωνή της την ανάσα της το γέλιο της το τραγούδι της........στιγμές μοναδικές...που εύχομαι να της ζήσει ο κάθε άνθρωπος....γιατί πραγματικά έτσι είναι το πάθος έτσι είναι η Αγάπη και ο έρωτας.....
...¨όμως η αλήθεια σε προσγειώνει στην πραγματικότητα.....ο καιρός περνούσε και η έλλειψη χρόνου η μεγάλη απόσταση...το γεγονός ότι εγώ δεν ήμουν μόνος αλλά πλέον είχα αποκτήσει και άλλες ευθύνες πέρα από σύζυγος...με προσγείωναν στην δεινή αλλά πολύ όμορφη  αλήθεια ,εκτός των άλλων η σιγουριά ότι εκείνη Θάνε για πάντα δική μου με έκανε να αγνοήσω της εκλέισης της για...εξιλέωση.....
Σαν να μην έφτανε αυτό.....ξαφνικά νόμιζα ότι έπιασα τον πάπα από τα @ρχίδι@ και ότι όλες ήταν μια απλή κατάκτηση δηλαδή μετατράπηκα σε ένα είδους τυχάρπαστου ανδρείκελου που το μόνο μέλημα του ήταν να ευχαριστεί μέσω τηλεφώνου η μσν, τσατ γυναίκες...και δεν μιλάω ποτέ για εικονικό σεξ απλά..για φλερτ.....ναι το ομολογώ............και όμως το έκανα.....αγαπητοί μου φίλοι/ες....
Έτσι ο καιρός πέρναγε και εγώ ολοένα και βούλιαζα και λερωνόμουνα...και έχανα την ουσία ,άρχιζα να χάνω την οικογενειακή μου γαλήνη την επαγγελματική μου υπόσταση ..τον ίδιο μου τον εαυτό.......
Σαν ένα τζάνκι....σαν ένας άρρωστος που ψάχνει αλκοολ..σαν ένας γελοίος παλιάτσος σαν ένας άνανδρος...έφτασα στην τελική ευθεία της προστυχίας..και του υπέρτατου εξευτελισμού......και έτσι

......έχασα εκείνη...και μαζί με αυτό.......και τον ίδιο μου τον εαυτό.....

¨όμως ο εγκέφαλος...μου οι ηθικές και οι αξίες που μου έδωσε μια άλλη μεγάλη γυναίκα της ζωής μου η γιαγιά μου....ξύπνησαν μέσα μου μετά τον καταιγισμό προσβολής που δέχτηκα από την εν’λόγω ΚΥΡΙΑ....
έτσι άρχιζα να ξυπνάω από τον λήθαργο..άρχιζα να κάνω την δικιά μου αποτοξίνωση...να ξυπνάω από το κόμμα...και να βλέπω των εαυτό μου...πάλι σαν ένας άντρας που φοράει παντελόνια....και που τα σέβεται αλλά πάνω από όλα που σέβεται το σπίτι του της αξίες και της διδαχές που πήρε από την ίδια του την μάνα και τον θεό.....

Σεβόμενος...και τιμώντας την φιλία μας με την κύρια και με όλους/ες σας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη.....

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ .....τάπα.....
Ο..αλλάνθαστος....ας βάλει πρώτος...

Όποιος/α θέλει να επικοινωνεί φιλικά μαζί μου παραθέτω το μσν μου
Gbyzf1000@hotmail.com

Ένα νίκ είχα πάντα
G:george
B:b……m
YZF1000:η μηχανή μου........

Σας ευχαριστώ......

Anonymous

Τι είναι όλα αυτά Γιώργο;
Έμεινα άφωνη!!!!!

Κι όχι γιατί σε κατηγορώ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν είμαι ικανή να κάνω κάτι τέτοιο αλλά κρατούσες μέσα σου ένα τέτοιο φορτίο;;;;;  ]

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες