Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 635
  • Total: 635

ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΚΙΑ!!

Ξεκίνησε από snoopy, Μαΐου 17, 2005, 09:40:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotinolkaa

Παράθεση από: "Teo"
Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "snoopy"xoxoxoxoxo!kai kati allo pou mou hr8e sto mualo twra...
An mia gunaika stamatisei na griniazei ................den 8a aresei stous antres! Etsi pistevw. Lene oti kai kala griniazoume ktl ktl ktl... alla an stamathsoume....?????.... tote 8a arxisoun na lene oti kati den paei kala (px oti ton apatame ktl).
Einai etsi h den einai?...Opote griniazeis kai exeis to kefali sou isixo :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Τι να πω?... Κι εμένα μου λέει ο κολλητός μου 'Γκρινιάζεις αλλά γι'αυτό σ'αγαπάω' και με μπερδεύει!!! Στάνταρ, αν σταματούσα να κάνω παραπονάκια θα ανησυχούσε ο κόσμος γύρω μου ότι κάτι σοβαρό μου συμβαίνει! Ααα, δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου! Εξάλου, αφού τα λεω, τα λέω, ξεθυμαίνω και τα ξεχνάω αμέσως μετά! (είναι κι αυτή η μνήμη χρυσόψαρου που έχω!) εεε, μα δεν είναι καλύτερα έτσι!?  :wink:

.....Έχετε κανει ποτε την περιεργη σκεψη τι θα γινει αν αποφασισει να ξεθυμάνει και ο ......αλλος ..... :twisted:
σωστος  ο τεο  συμφωνο  μαζι  του.  σε  αυτο..... 8)  8)  8)

snoopy

e,kai?As kse8umanei.... 8a ginei panikos.......... kai meta apo enan kauga...ti akolou8ei???????????? :oops:   :oops:  :twisted:  :twisted:

Teo

Παράθεση από: "snoopy"e,kai?As kse8umanei.... 8a ginei panikos.......... kai meta apo enan kauga...ti akolou8ei???????????? :oops:   :oops:  :twisted:  :twisted:

........TRUST ME! YOU DON'T WANT TO.......... :twisted:

Valia

Ότι χειρότερο και καταστροφικό σε όλων των ειδών σχέσεις (φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές κλπ), ωστόσο έχω πάθει πλέον ανοσία και απλά χαμογελώ όταν αρχίζουν την γκρίνια με αποτέλεσμα να σπάνε τα δικά τους νεύρα και όχι τα δικά μου.

Anonymous

Δεν μπορώ την γκρίνια
Ούτε να την υποστώ ούτε να την κάνω
Στη τελική άμα πρέπει να ξεσπάσουμε και σαν άνθρωποι ας ρίξουμε ένα μπινελικάκινκ να χαλαρώσουν οι ορμόνες μας ..........
:P

klis

An mia gunaika stamatisei na griniazei ................den 8a aresei stous antres! Etsi pistevw. Lene oti kai kala griniazoume ktl ktl ktl... alla an stamathsoume....?????.... tote 8a arxisoun na lene oti kati den paei kala (px oti ton apatame ktl).
Einai etsi h den einai?...Opote griniazeis kai exeis to kefali sou isixo :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

??????????????????????????????????????

mia dokimi panta pithei

iparxei periptwsi na pei kapoios pote
pw pw den antexw pou den griniazeis????????????????????????????

snoopy

Παράθεση από: "klis"

??????????????????????????????????????

mia dokimi panta pithei

iparxei periptwsi na pei kapoios pote

KATALAVA POU TO PAS KLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EYKOLA AN STAMATHSEI KAPOIOS NA GRINAIZEI TOTE O ALLOS 8A ANARWTIETAI TI TREXEI KAI DEN GRINIAZEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enia

Παράθεση από: "Enia"Ααα, δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου! Εξάλου, αφού τα λεω, τα λέω, ξεθυμαίνω και τα ξεχνάω αμέσως μετά!
.....Έχετε κανει ποτε την περιεργη σκεψη τι θα γινει αν αποφασισει να ξεθυμάνει και ο ......αλλος ..... :twisted:

Ωπα!  :shock:  Για πάμε ένα flashback γιατί δεν παρακολουθούσα...  :roll:

Τι εννοείς καλέ μου Τεό 'αν αποφασισει να ξεθυμάνει και ο αλλος' ??
Αν εννοείς να μιλήσει -όπως το είπα κι εγώ- τότε πολύ καλά θα κάνει!! Άνθρωπος είναι, και δημοκρατία έχουμε, και οι πολιτισμένοι άνθρωποι με τον διάλογο λύνουν τις διαφορές τους... Και φυσικά εγώ προσωπικώς το προτιμώ από το να τον ενοχλεί κάτι και να με αφήνει στα μαύρα σκοτάδια!
Αν πάλι εννοείς από να φωνάξει, μέχρι να σηκώσει χέρι... ούτε να το συζητήσουμε δεν αξίζει!!

(κι εσύ σότι, με τί ακριβώς ξεπετάχτηκες να συμφωνήσεις αμέσως?  :P )

Enia

Παράθεση από: "klis"iparxei periptwsi na pei kapoios pote

και αγαπητέ klis... NAI!

σε συνέχεια αυτού που είπα πριν, όταν ο άλλος δεν βγάζει λίγα λίγα τα ψιλοπραγματάκια που τον/την ενοχλούν, τότε αυτά συσσωρεύονται και γίνονται βραχνάς...
μπορεί να μην το πει επί λέξει 'δεν αντέχω που δεν γκρινιάζεις', αλλά είμαι σίγουρη πως ουκ ολίγοι (πόσο μάλλον ουκ ολίγες!!!) έχουν μετανοιώσει που 'ανάγκαζαν' ή άφηναν το ταίρι τους να μην εκφράζει τα 'παραπονάκια' του/της όσο ακόμα ήταν καιρός...

Teo

Παράθεση από: "Enia"Ααα, δεν μπορώ να τα κρατάω μέσα μου! Εξάλου, αφού τα λεω, τα λέω, ξεθυμαίνω και τα ξεχνάω αμέσως μετά!

Ωπα!  :shock:  Για πάμε ένα flashback γιατί δεν παρακολουθούσα...  :roll:

Τι εννοείς καλέ μου Τεό 'αν αποφασισει να ξεθυμάνει και ο αλλος' ??
Αν εννοείς να μιλήσει -όπως το είπα κι εγώ- τότε πολύ καλά θα κάνει!! Άνθρωπος είναι, και δημοκρατία έχουμε, και οι πολιτισμένοι άνθρωποι με τον διάλογο λύνουν τις διαφορές τους... Και φυσικά εγώ προσωπικώς το προτιμώ από το να τον ενοχλεί κάτι και να με αφήνει στα μαύρα σκοτάδια!
Αν πάλι εννοείς από να φωνάξει, μέχρι να σηκώσει χέρι... ούτε να το συζητήσουμε δεν αξίζει!!

(κι εσύ σότι, με τί ακριβώς ξεπετάχτηκες να συμφωνήσεις αμέσως?  :P )

Ποτε δεν αναφερομαι σε χειροδικια η κατι παρομοιο, απλα λεω οτι η γκρινια δεν ειναι ειδος επικοινωνιας ειναι μια εκφυλισμενη μορφη μονολογου που σου σπαει τα.... "νεύρα"

minoraki

Παράθεση από: "snoopy"e,kai?As kse8umanei.... 8a ginei panikos.......... kai meta apo enan kauga...ti akolou8ei???????????? :oops:   :oops:  :twisted:  :twisted:
τελικα κανεις δεν απηντησε στην απορια της σνουπυ!

Teo

Παράθεση από: "minoraki"
τελικα κανεις δεν απηντησε στην απορια της σνουπυ!

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
χριστος και παναγια.....ανθρωποφαγε!

klis

Παράθεση από: "klis"iparxei periptwsi na pei kapoios pote

και αγαπητέ klis... NAI!

σε συνέχεια αυτού που είπα πριν, όταν ο άλλος δεν βγάζει λίγα λίγα τα ψιλοπραγματάκια που τον/την ενοχλούν, τότε αυτά συσσωρεύονται και γίνονται βραχνάς...
μπορεί να μην το πει επί λέξει 'δεν αντέχω που δεν γκρινιάζεις', αλλά είμαι σίγουρη πως ουκ ολίγοι (πόσο μάλλον ουκ ολίγες!!!) έχουν μετανοιώσει που 'ανάγκαζαν' ή άφηναν το ταίρι τους να μην εκφράζει τα 'παραπονάκια' του/της όσο ακόμα ήταν καιρός...

den diafwnw me auto mia sizitisi i ena grinaki einai teleiws apo to grinia kakia

grinia dld pou den stamatei ote kai sto telos spaei ta neura utou pou tin akouei....

allo na kaneis paraponakia kai allo pragma einai i grinia kakia :)

Enia

Ο κλις μίλησε.. ο κύβος ερίφθει...

:wink:

635 Επισκέπτες, 0 Χρήστες