Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 316
  • Total: 316

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Valia

Ότι αν αντιληφθούν στην δουλειά ότι έχω μπει σε site θα με πάρει και θα με σηκώσει ]

minoraki

:D  :D  :D βαρβαρακι, αυτο οντως ειναι ενα μεγαλο προβλημα.....εχουν ομως οι φυλακες την γνωσιν....
ποιζονακι μου, σκεψεις.....πολλες σκεψεις.....ευχομαι να πραγματοποιηθουν ολες οι σκεψεις σου.....οι επιθυμιες σου......
ομως και η δικη μου η σκεψη, ειναι ιδια με τη δικη σου.....θελω να φυγω, να μεινω για λιγο μονη......σε ενα μικρο σπιτακι.....χωμενο μεσα στον αργολικο καμπο.....εχοντας μοναδικη παρεα τον σκυλο μου.....
ευχομαι λοιπον και σε μενα και σε σενα, οι σκεψεις μας να πραγματοποιηθουν.....φιλια πολλα!
υ.γ. που εισαι και σε εχασα?

minoraki

:D  :D βαρβαρακι αυτο οντως ειναι ενα προβλημα.....ομως εχουν οι φυλακες την γνωσιν.....

ποιζονακι μου γλυκο, σκεψεις.....πολλες σκεψεις.....ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τις πραγματοποιησεις.....εχουμε σχεδον τις ιδιες σκεψεις....σκεπτομαι και εγω το ποσο πολυ θελω να φυγω.....να μεινω για λιγο ή μαλλον για μεγαλο διαστημα μονη μου.....με συντροφια μου μονο τον σκυλο μου.....σε ενα σπιτακι χωμενο μεσα στον αργολικο καμπο.....και με μια αλλη συντροφια μου τις σκεψεις μου, τα βιβλια μου, τους δισκους μου και τις αναμνησεις μου.....ευχομαι να τις πραγματοποιησουμε και οι δυο μας! φιλια πολλα!

balland

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΛΙ...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki":D  :D βαρβαρακι αυτο οντως ειναι ενα προβλημα.....ομως εχουν οι φυλακες την γνωσιν.....

ποιζονακι μου γλυκο, σκεψεις.....πολλες σκεψεις.....ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τις πραγματοποιησεις.....εχουμε σχεδον τις ιδιες σκεψεις....σκεπτομαι και εγω το ποσο πολυ θελω να φυγω.....να μεινω για λιγο ή μαλλον για μεγαλο διαστημα μονη μου.....με συντροφια μου μονο τον σκυλο μου.....σε ενα σπιτακι χωμενο μεσα στον αργολικο καμπο.....και με μια αλλη συντροφια μου τις σκεψεις μου, τα βιβλια μου, τους δισκους μου και τις αναμνησεις μου.....ευχομαι να τις πραγματοποιησουμε και οι δυο μας! φιλια πολλα!

Γλυκο μου minoraki για αλλη μια φορα θα σου πω ποσο σε θαυμαζω ! Θελει αρκετο κουραγιο να πεις ''αποσυρομαι'' στον εαυτο μου και μενω μακρια απο ολους και ολα (για οσο κι αν ειναι αυτο) κι επειδη το εχω κανει κι εγω , ναι μεν το ευχαριστηθηκα γιατι πραγματικα ξεκουραστηκα, ηρεμισα, χαλαρωσα, αφιερωσα πολλες ωρες στον εαυτο μου, στις αναμνησεις μου, στις σκεψεις μου κ.ο.κ. αλλα απο την αλλη δεν σου κρυβω οτι περασα και στιγμες μελαγχολιας ..
Δεν παραπονιεμαι ομως ! Ακομα κι αυτες οι στιγμες ηταν δικες μου και τις αγαπησα τοσο πολυ ωστε καμια φορα τις νοσταλγω κιολας ! Ξερω ακουγεται παραξενο ... αλλα εγω ετσι ενιωσα ..
Ευχομαι λοιπον κι εγω μεσα απο την ψυχη μου να καταφερουμε κι οι δυο μας να κανουμε αυτο που πραγματικα θελουμε και εχουμε αναγκη !!
Να εισαι καλα ζουζουνιτσα μου ! Να ξερεις οτι ακομη κι αν χανομαι , ουτε σε ξεχναω ουτε και απομακρυνομαι ! Εισαι παντα στο μυαλο μου και συντομα θα κανονισω και συναντησουλα για καφεδακι !
Πολλα πολλα φιλακια και να μου προσεχεις  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"poison....εγω το συνηθισα να φοραω ασιδερωτα ρουχα ...
και εδιωξα μια εγνοια απο το κεφαλι μου...
Πλενονται..διπλωνονται ομορφα και μπαινουν στη θεση τους..
Βεβαιως και συμβιβαστηκα να μη μου αρεσουν και να μη φοραω
πουκαμισακια και υφασματα που πρεπει να σιδερωθουν για να
φορεθουν...
 :)

Οσο για το τι σκεφτομαι τουτη τη στιγμη...
Να ερθει τελος Ιουνιου και να.........
...................................
αναχωρησω ...για αλλη γη ..αλλα μερη...
 :)

riaghulini μου καλησπερα !
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου ! Δεν προκειται σε καμια περιπτωση να καθισω να σπασω τα νευρα μου και το κεφαλι μου για να βρω πως δουλευει το σιδερο (λοοοοολ)
Θα διαφωνησω μονο ως προς την λεξη που χρησιμοποιησες (συμβιβαστηκα) Δεν το θεωρω συμβιβασμο ! ειναι μια απλοποιηση της καθημερινοτητας ! Εξαλλου εχουμε τοσα πολλα να ασχοληθουμε απο το πρωι ως το βραδι ωστε το σιδερωμα να μοιαζει ανουσιο και ανωφελο !!

Υ.Γ. τα πουκαμισακια τα απεριψα κι εγω παρεπιπτοντως !! Κυκλοφορουν ομως πουκαμισακια ηδη τσαλακωμενα !! Θα σου προτεινα να δοκιμασεις κι αυτη την εκδοχη ωστε να μην στερεισαι τα πουκαμισακια !  :wink:  :wink:  :wink:

Υ.Γ. σου ευχομαι πολυ συντομα να γινει πραγματικοτητα η επιθυμια σου πρωτον γιατι ξερω ποσο πολυ αγαπας τα ταξιδια και δευτερον γιατι ανυπομονω και παλι να ακουσω τις μοναδικες περιγραφες σου οταν με το καλο γυρισεις !!

φιλακια πολλα !!!!  :lol:

PoiSoN_GiRL

Λοιπον εγω σημερα μπηκα σε αλλο ''τρυπακι''
Επιπλεον σκεψεις θρονιαστηκαν στο πτωχο μυαλο μου !!
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα το θεμα της συγκατοικησης .. μονο που αυτη τη φορα οχι με το εταιρον μου ημισυ ... (το εζησα , το απεριψα και δεν το ξανακανω ... ) ουτε με κοπελα (επισης το εζησα , το απεριψα και δεν το ξανακανω ουτε με σφαιρες !!!) Ο συγκατοικος βρεθηκε .. το σπιτι βρεθηκε .. το θεμα ειναι να παρω την αποφαση ! Και μαλλον κλεινω προς το ΝΑΙ ! Ειναι κι αυτο μια ευχαριστη αλλαγη ! Θα δειξει ...  :roll:  :roll:  :roll:

balland

τωρα που το ξανασκεφτομαι....

[size=18][/size]εκανα παρα πολυ καλα
που τα ξανακαταφερα ! ! ! !

Enia

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ[/color] ΠΑΤΙΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩ!!! :evil:

kouklitsa

Εγώ σκέφτομαι να προτείνω στο poisonακι μία λύση για να σταματήσει να κάνει όλες εκείνες τις σκέψεις που κάνει και δε θέλει να τις κάνει...
Κούκλα, σκέφτηκες ποτέ να πάρεις ενα puzzle? Ένα απο αυτά με τα 2000 ή 3000 κομμάτια ίσως; (Λάιτ πρόταση, δε μπορείς να πείς!) Ξέρεις.. όταν κολλήσεις και σκέφτεσαι ποιό απο τα 1999 κομμάτια άραγε να είναι αυτό - το μοναδικό κομμάτι - που ταιριάζει με το ένα που κρατάς, απομονώνεις όλες τις άλλες βαριές και ασήκωτες σκέψεις απο το μυαλό σου...
Άν το δοκιμάσεις εγγυώμαι οτι πιάνει... έχεις το κουράγιο να το δοκιμάσεις όμως; Στην αρχή θα είναι λίγο βουνό, αλλά πρίν να το καταλάβεις... θα γίνει πεδιάδα!

PoiSoN_GiRL

kouklitsa μου μαλλον δεν ενδεικνυται το puzzle για την περιπτωση μου .. ειμαι και νευροσπαστο ... αν καθισω ακινητη πανω απο μιση ωρα .. θα νομιζω οτι πεθανα και δεν μου το λενε .. Που να βρω υπομονη για 1000 - 2000 κομματια ?? Μετα θα με κλαινε οι ρεγγες !!!!!
Παντως ευχαριστω για την προταση !!!! Βρε λες να αρχισω παλι να τρεχω με τα πατινια περα δωθε ?? Το μονο που θα σκεφτομαι ειναι ποιο δεντρο θα πετυχω κι αν τελικα θα με πατησει αυτοκινητο ή αν θα την γλιτωσω με κανενα σπασιμο χεριου/ποδιου !! λοοοοοοοοολ
 :lol:  :lol:  :lol:

balland

σκεφτομαι να κανονισω μια συναντηση μεταξυ μας...
λετε να την κανω πραξη την σκεψη :roll:
ακουω προτασεις....

Enia

Παράθεση από: "balland"σκεφτομαι να κανονισω μια συναντηση μεταξυ μας...
λετε να την κανω πραξη την σκεψη :roll:
ακουω προτασεις....

Ναι ναι ναι! Κυριακή 26 Ιουνίου! Για παιχνίδια στην αρχή και μετά τραγούδι παρείστικα με μπυρίτσα!  :D  :D  :D

balland

Παράθεση από: "Enia"Ναι ναι ναι! Κυριακή 26 Ιουνίου! Για παιχνίδια στην αρχή και μετά τραγούδι παρείστικα με μπυρίτσα!  :D  :D  :D

δεν ειχα τοσο πισω την ημερομηνια στο νου μου,
αλλα σιγουρα οταν ερθεις θα γινει τουλαχιστον
μια συναντηση σε παραλια κτλ...

Enia

*Ένια πεταρίζει το βλέφαρο στον βαλλάντιο...

316 Επισκέπτες, 0 Χρήστες