Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 284
  • Total: 284

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

σκεφτεσαι τωρα?  :roll:  :roll:  :?:  :?:

balland

minoraki

8)  8)  8) οτιδηποτε σκεψη σου ελθει στο μυαλο σου, διαβαζοντας αυτες τις γραμμες..... :roll:  :roll:

balland

μα αυτο μου ερχεται...
χαλια η φαντασια μου λεμε..

minoraki

δεν νομιζω οτι στερεισαι απο φαντασια....στο θεμα του "σατεν.." πας πολυ καλα!

balland

αλλο πραγμα το σατεν..
εκεινο απο μονο του σου εξαπτει την φαντασια..

kap

ωχχχχχχ, πονάει το δόντι μου.
και ποιός πάει για δουλεια τωρα γμτ.

Enia

Καλημερεεεεςςς!!  :D

Εγώ πάλι, σκέφτομαι τα τζιτζικάκια και τα μυρμηγκάκια στην εξοχή...
 :oops:  :roll:  :oops:

:wink:  :P

minoraki

υπαρχουν ομως πολλα πραγματα που εξαπτουν την φαντασια μας....οπως π.χ. οταν σκεπτομαστε ενα ηλιοβασιλεμα.....ενα τραγουδι.....ενα ονομα.....μια μυρωδια.....την θαλασσα.....το γαλαζιο του αιγαιου.....το πρασινο χρωμα των δενδρων την ανοιξη.....

balland

μινορακι μου καλο
λυπαμαι που θα σε απογοητευσω,
αλλα εχω ακυρωσει την λειτουργια της φαντασιας
 απο τον εγκεφαλο μου εδω κ καιρο..

moon-fairy

skeftomai na paw sthn thala ssa gia mpanaki na araksw se mia ksaplwstra kai na akouw to agaphmeno mou cdakii :wink:

minoraki

:D  :D  :D  :D καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φαιρουλα.....καλη ξεκουραση βρε!

Enia

*Ένια ζηλεύει...  :roll:  (χαχαχα, όχι που θα το άφηνα :P )

Θα τοποθετήσω τότε τα μυρμηγκάκια μου και τα τζιτζικάκια μου δίπλα στη θάλασσα, κι εγώ ξαπλωμένη σε μια αιώρα να ακούω το φλαπα-φλούπα-τζι-τζι-τζι...

Φλάπα-φλούπα-τζι-τζι-τζι...

τι μελωδία...!

:D

PoiSoN_GiRL

Εγω παλι .. σκεφτομαι το αλλο ! (θα το παω μακρια το θεμα...)
Σκεφτομαι οτι εχω αρκετο καιρο να κανω καποια αλλαγη στην ζωη μου και βαρεθηκα ! Σκεφτομαι λοιπον ποιο πρωινο ειναι το καταλληλοτερο να εμφανιστω με ενα φαρδυ-πλατυ χαμογελο στο γραφειο (για αρχη) και να υπογραψω την παραιτηση μου! Στη συνεχεια σκεφτομαι να μετακομισω καπου εξω απο την Αθηνα .. ισως Χαλκιδα για αρχη και βλεπουμε ! Το επομενο βημα ειναι να αλλαξω νουμερο τηλεφωνου, ωστε να χαθω απο γνωστους και αγνωστους ! Επισης σκεφτομαι οτι πρεπει να βαλω τα πραγματα στο κεφαλι μου σε μια ταξη γιατι γινεται χαμος εκει μεσα !! Ασε που σκεφτομαι και τα ρουχα που εχω για σιδερωμα , αλλα δεν ξερω να σιδερωνω .. οποτε σκεφτομαι να αρχισω να συνηθιζω στην ιδεα του ασιδερωτου μιας και θα μενω μονη μου και ποιος θα μου σιδερωνει ??  :roll:
Σκεφτομαι επισης οτι ειναι καιρος να βαλω καποια ''Χ'' σε πραγματα που με στεναχωρουν - χαλανε - κρατανε πισω και να προχωρησω με το κεφαλι ψηλα σε νεες ''περιπετειες'' !!
Κατι αλλο που με ενθουσιαζει ειναι ενα σπιτι διπλα στη θαλασσα (πανω σε βραχο θα ελεγα) στο οποιο θα φιλοξενησω την Enia με τα τζιτζικακια και τα μυρμηγκακια της !!
Σκεφτομαι και το ενδεχομενο να γινω μανα φυσικα !! ξερετε .. η γνωστη ατακα : ''Ποτε θα γινω μανα εγω ??''
Τι να πρωτοσκεφτω ...
Σκεφτομαι οτι μαλλον πρεπει να σταματησω να σκεφτομαι γιατι στο τελος θα σαλταρω με τοσα που καθομαι και σκεφτομαι !! λοοοοοοοοοοοοοοολ
Σκεφτεται κανεις κατι να μου προτεινει ωστε να σταματησω να σκεφτομαι ολα αυτα που σκεφτομαι και να στραφω προς αλλη κατευθυνση ??  :roll:  :roll:

riaghul

poison....εγω το συνηθισα να φοραω ασιδερωτα ρουχα ...
και εδιωξα μια εγνοια απο το κεφαλι μου...
Πλενονται..διπλωνονται ομορφα και μπαινουν στη θεση τους..
Βεβαιως και συμβιβαστηκα να μη μου αρεσουν και να μη φοραω
πουκαμισακια και υφασματα που πρεπει να σιδερωθουν για να
φορεθουν...
 :)

Οσο για το τι σκεφτομαι τουτη τη στιγμη...
Να ερθει τελος Ιουνιου και να.........
...................................
αναχωρησω ...για αλλη γη ..αλλα μερη...
 :)

284 Επισκέπτες, 0 Χρήστες