Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 481
  • Total: 481

ΚΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑ΄Ι¨Τ

Ξεκίνησε από Sotis, Μαΐου 19, 2005, 10:40:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"λοιπον ο δικηγορος μου απεφανθη οτι εγω ειμαι Punkaki ! μπορω να γινω μελος ??  :roll:

ναι μπορεις αν υποσχεθεις οτι δεν θα καθεσαι φρονιμη...

PoiSoN_GiRL

γιατι καθομαι ποτε φρονιμη για να καθισω και τωρα ?? λολ

--AIXMHROS--

μπορει να σου ξεφυγει καμια φορα
η να ξεχαστεις κ τοτε θα υποστεις τις συνεπειες....
σαν αντιπροεδρας πρεπει να δινεις το κακο παραδειγμα!!!! :twisted:

PoiSoN_GiRL

το κακο παραδειγμα ?????  :shock:  :shock:
μα εγω δεν θελω να δινω το κακο παραδειγμα  :cry:
εγω θελω να ειμαι καλο παιδι και μονο καλο παιδι ...

Υ.Γ. LaStDrIvEEEEEEEEEE ελα μαζεψε με !! λολ  :P

--AIXMHROS--

προφανως εγω δεν σου κανω να σε μαζευω...

ελα ρε παλικαρι να την βοηθησεις την κοπελα γιατι εχει αγωνια....

PoiSoN_GiRL

δεν εχω αγωνια συντροφε !
τον δικηγορο μου ψαχνω σε περιπτωση που δει να μεταλλασσομαι σε ''κακο παιδι'' να με μαζεψει ! (εχει εμπειρια ο καημενος σε αυτο.. με εχει μαζεψει αμετρητες φορες και γνωριζει καλα τον τροπο ! λολ)

LaStDrIvE

Aaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaannnnnnn!!!!!!!!  pali tha se kunigaw  esena?..ixixxixixi.... xmmmm pote den benoume se  organwsis pou den xeroume kala ta atoma pou tin dioikoune kai fisika den einai dokimasmena sto parelthon kai fysika ton logo pou tis ypokinei. Kai san punkaki eipame p[ws den exoume bathmides Dioikisis!!! to xexases mwre??? NO MASTERS , NO GODS!!!...Twra alito ama thes na beis bes... alla opws lene kai i VNV Nation...

"When does it end, when is my work done?
Why do I fight and why do I feel that
I carry a sword, that I carry a sword?"

Opote kane mia klika moni sou:P... kai na xeris giati koubalas to "spathi" kai giati polemas :)))))...

Min mou tin xesikwnete vre paidia... PLzZzZzz.... trexw apo edw kai apo ekei kathe fora na tin mazevw... se ligo termatikos stathmos tha einai na tin bgaloune sto ALTER...,...elpizw oxi sto deltio tis Genikis astynomikis deifthinsis...axaxaxaxax...
kali sinexia se olous

Ek tis dikigorias:P

LaStDrIvE

PoiSoN_GiRL

ο δικηγορος μου μιλησε .. λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συμμετεχω σε κλικα .. ειναι εναντια στην ιδεολογια μου !
Γιατι ως γνωστον (μισο να δω τι εγραψε να το κανω copy/paste)

''pote den benoume se organwsis pou den xeroume kala ta atoma pou tin dioikoune kai fisika den einai dokimasmena sto parelthon kai fysika ton logo pou tis ypokinei. Kai san punkaki eipame p[ws den exoume bathmides Dioikisis!!! to xexases mwre??? NO MASTERS , NO GODS!!!...''

αυτο το ''το ξεχασες μωρε'' μην το προσεχετε , απλα ηταν μεσα στο κειμενακι κι ως γνωστη τεμπελα δεν το εβγαλα .. κατα τα αλλα ομως η αποψη μου ειναι αυτη και μονο αυτη και φυσικα το αποφασισα εντελως μονη μου και το εγραψα επισης μονη μου χωρις να με παρακινησει κανεις !!

και οπως λενε και οι VNV Nation

"When does it end, when is my work done?
Why do I fight and why do I feel that
I carry a sword, that I carry a sword?"

Οποτε σκεφτομαι να κανω μια κλικα μονη μου  .. (λαμπρη ιδεα που μολις τωρα μου ηρθε στο μυαλο!) και να ξερω γιατι κουβαλαω σπαθι και γιατι πολεμαω !

εκ της πελατειας της δικηγοριας
LaStDrIvE

axmmm .. συγνωμη .. PoiSoN_GiRL εννοουσα !  :lol:

--AIXMHROS--

χασαμε την αντιπροεδρα δηλ??
αλλα ετσι ειναι..
πως να κρατησεις εναν ανθρωπο με τοσο προχωρημενες ιδεες κ μοναδικο τροπο σκεψης...

PoiSoN_GiRL

λολ ! για μενα λεει ! για μενα λεει !! γιουχουυυυυυ !  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

--AIXMHROS--

αν σου δωσω μερισμα απο τις εισπραξεις
θα παραμεινεις στην κλικαρια????

PoiSoN_GiRL

θα πρεπει να ρωτησω τον δικηγορο μου αν επιτρεπεται να δωροδοκουμαι .. αλλα εχω μια υποψια πως θα απαντησει αρνητικα ..  :roll:

--AIXMHROS--

αλλο δωροδοκια κ αλλο αυξηση... :wink:

LaStDrIvE

gia na parei kapios auxisi simenei prepei na pernei meros kai stin ergasia....  afou i alito den pernei meros tote afto thewrite dwrodokia... kai sun tis allis eimaste yperanw xrimaton opote den tha ypokupsi thelw na pistevw... allios tha tin afisw apo pelati mou... :P...xiixixix...KANONISE!!!! :)))))

--AIXMHROS--

εσυ απολυεσαι γιατι ολο μου χωνεσαι...
εγω φταιω που σου ειπα στο αλλο τοπικ πως θα γλιτωσεις......

481 Επισκέπτες, 0 Χρήστες