Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

ΚΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑ΄Ι¨Τ

Ξεκίνησε από Sotis, Μαΐου 19, 2005, 10:40:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΣΑΝ  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΟΠΕΡ  ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ  ΠΟΛΛΑ  ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ,  ΕΣΕΙΣ ΤΙ  ΛΕΤΕ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

kuria

sotako μου πιθανότατα να υπάρχουν κάποιες κλίκες... αλλά οι περισσότεροι είναι ΓΛΥΚΕΣ!!!    :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

Παντού υπάρχουν οι κλίκες!
Ακόμα κι εμείς που γράφουμε εδώ στο φόρουμ πολύ συχνά είμαστε μία κλίκα!
Τι σημαίνει αυτό;
Δεν είμαστε παρέα; Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε ή θα πρέπει να το κρατάμε κρυφό;;;;;

balland

Παράθεση από: "gavrina"Παντού υπάρχουν οι κλίκες!
Ακόμα κι εμείς που γράφουμε εδώ στο φόρουμ πολύ συχνά είμαστε μία κλίκα!
Τι σημαίνει αυτό;
Δεν είμαστε παρέα; Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε ή θα πρέπει να το κρατάμε κρυφό;;;;;

(κρυβε λογια βρε συ)

fmas

Κλίκες υπάρχουν παντού..............

Εδώ και να δημιουργήθηκαν κλίκες δεν νομίζω ότι εμφανίζονται............

Πιστεύω ότι όλοι είμαστε μια μεγάλη και θεότρελλη παρέα....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Anonymous

Θετική σκέψη χρειάζεται και όχι καχυποψία!
Απλά δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο χώρο όλοι να ταιριάζουμε και να κάνουμε την ίδια παρέα!

Καλέ μου αντίπαλε...
τι μαρτύρησα;;;;
 ]

Anonymous

[size=24]KLIK[/size]
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Evitaki

protimw na mhn mpainw se aytes tis diadikasies
tis thewrw katinies k den nomizw oti edw mesa toylaxiston prepei na ginontai klikes  me thn kakh ennoia
tapeinh moy gnwmh
ypaexoyn k merikoi poy tis sympathies tis onomazoyn klikes

Enia

Εγώ λέω αντί να λέμε ο καθένας την προσωπική του γνώμη να ρωτήσουμε τον σοτι να μας πει τι ξέρει...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

*Ένια πιάνει από τη μια το mule κι από την άλλη το τσόκαρο... (για λόγους αυτοάμυνας φυσικά και μόνο...)  :twisted:

Λέγεεεεε!!! Λέγε τέκνο σότι τι ξέρεις για τις κλίκες, 'μολόγα τα όλα τώρα!  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Το θεμα ''κλικα'' το εχω βιωσει απο πολυ διαφορετικη αποψη σε διαφορα site και chat .. Ειναι εντελως διαφορετικη η ''κλικα'' εκεινη... Δεν θα ηθελα λοιπον να μπω στην διαδικασια να μιλησω για κλικα .. ακομη και η λεξη μου φερνει στο μυαλο αλλες καταστασεις .. Θα μιλησω απλως για διαφορετικες ''παρεουλες'' και παλι μονο στο θεμα των αποψεων. Θα κρατησω λοιπον την αποψη της Γωγουλας που μου αρεσε και θα συμπληρωσω το εξης : ο χαρακτηρας του καθενος απο εμας δεν ειναι δυνατον να ταιριαζει με ολους μεν, αλλα η χημεια που υπαρχει αναμεσα μας κοντευει να ισοπεδωσει αυτη την αποψη ! Θελω να πιστευω οτι μπορουμε μεταξυ μας να κανουμε πολλους διαφορετικους συνδυασμους ! Ειμαστε (οπως λεει κι ο Fmasakos) μια μεγαλη - τρελη παρεα και ευχομαι να παραμεινουμε παντα ετσι !   :lol:

minoraki

Παράθεση από: "kuria"sotako μου πιθανότατα να υπάρχουν κάποιες κλίκες... αλλά οι περισσότεροι είναι ΓΛΥΚΕΣ!!!    :lol:
:D  :D  :D  :D kuriaki μου, εισαι φοβερη.....οι ατακες σου ειναι μοναδικες.....
εγω ειμαι με την κλικα του α33.....πιανεται?

chriastina

Θα ήθελα να τοποθετηθώ κι εγώ πάνω σε αυτό το θέμα μιας και είμαι πάρα πολύ καινούρια στο α33. Η αλήθεια είναι πως αμέσως διαπιστώνει κανείς ότι εδώ υπάρχουν μια και δυό ίσως και παραπάνω παρέες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι κλίκες και το λέω διότι εισέπραξα μια διάθεση αποδοχής απο το ξεκίνημά μου (τουλάχιστον απο τα άτομα με τα οποία έχω ανταλλάξει απόψεις) και όχι τάση αποκλεισμού. ¨Οσοι έχουν κάνει τα παράπονά τους καλό θα ήταν α)να το ξανασκεφτούν ή β) να τα εκφράσουν οι ίδιοι, διότι όλοι άνθρωποι είμαστε και κάπου μπορεί να έχει γίνει λάθος ή παρεξήγηση.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους με ΄΄ακούτε΄΄ και με αποδέχεστε.
Φιλάκια, Χριστίνα.

kap

Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες και επιδεί δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό θα βάλω μια αγγελια. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Ζητούνται άτομα για δημιουργία μοχθηρής κλίκας που σκοπό θα έχει να υποβιβάζει την πρωσοπικότητα του ατόμου και να μποηκοτάρει το site α33. Όλες οι ύπουλες και μοχθηρές προτάσεις γίνονται άμεσα δεκτές. Απαρέτητη προηπηρεσία, αν και υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης νέων.

έτσι γιατί μου την σπάσατε και δεν είχασ να πω τίποτα μπου χου :cry:

Με την ευκαιρία καλος ήρθες Christiana

cuba

an yparxoyn klikes sto site ti epiokoyn na kerdisoyn? pote den mboresa na ta katalabo ti kerdizei kapios apo mia klika? ti zitane na ginoyn xalifides sthn 8esh toy xalifi?

fmas

Χαίρομαι που το ότι γράφεται το παίρνουμε τελείως στην πλάκα...... Αλλά επειδή είναι σημαντικότατο θέμα καλό είναι ο Λευθέρης να μας πει ποιοί εννούνται........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες