Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 487
  • Total: 488
  • Leon

ΚΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑ΄Ι¨Τ

Ξεκίνησε από Sotis, Μαΐου 19, 2005, 10:40:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"χαχΑχαΧαχΑΧαχαΧαχααΧΑΧΑΑΧΑχΑΧαΑΑαΑ

Μπράβο βρε ποϊζονάκι μου οργανωτικό!!!  :D Σωστηηη!  :roll:

*PoiSoN_GiRL kai Enia apousiazoun .. afhste to mhnuma sas meta ton xarakthristiko hxo kai 8a epikoinwnhsoume mazi sas molis gurisoume apo ta pswnia !  

Toutttttttttttttt !   :lol:  :lol:  :lol:

balland

τα τσιρωτα μην ξεχασετε για να φιμωνουμε τις κακιες γλωσσες!!!!

Enia

Παράθεση από: "balland"τα τσιρωτα μην ξεχασετε για να φιμωνουμε τις κακιες γλωσσες!!!!

Αγαπητέ βαλλάντιε,

Ευχαριστούμε για την πρότασή σας. Όπως γνωρίζετε λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν την γνώμη των πελατών μας.
Θα θέλαμε όμως να σας ενημερώσουμε πως η SuperGirl & Co είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, οπότε η χρήση του τσιρώτου όπως μας υποδυκνείετε στην επιστολή σας είναι αντίθετη με την πολιτική μας.
Εξάλου, οι κακές γλώσσες 'συμορφώνονται' με άλλες μεθόδους...  :twisted: ...και έχουμε ήδη επιλυφθεί του θέματος.
Ευχαριστούμε που επικοινωνίσατε μαζί μας.

Η διεύθυνση
 :twisted:

ksenixths

ti einai pali ayto?

emena proswpika den me apasxolei to an yparxoyn h oxi klikes!

perase o kairos poy trelenomoyna me ayta ta themata.kai aytos einai o

logos poy otan mpainw milaw me oloys kai kanw plakitsa.exw perasei  

sxedon ap'ola ta site tou eidoys kai proswpikh moy gnwmh ayto einai apo

ta pio normal!

opote kante thn plakitsa sas kai apla pernate kala.

mhn asxoleiste    :P  :P  :P  :P

balland

Παράθεση από: "Enia"Εξάλου, οι κακές γλώσσες 'συμορφώνονται' με άλλες μεθόδους...  :twisted: ...και έχουμε ήδη επιλυφθεί του θέματος.
Ευχαριστούμε που επικοινωνίσατε μαζί μας.

Η διεύθυνση
 :twisted:

τι θα κανουμε δηλ??
θα τους βαζουμε στο στομα τις καλτσες που θα βγαζω μετα απο απο 10 ωρες ορθοστασια στην δουλεια :roll:
ειναι επικινδυνο για την ζωη τους αυτο  :roll:

Anonymous

Καλέ μου αντίπαλε  πουυυυυυυυυυυυυυυυυφ βρωμίσαμεεεεε!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ

Ξενυχτάκο μου καλέ σμουατσακιαααα!!!!
Είμαστε σουπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρ όπως λέει και ο Δικέφαλος όχι μόνο νορμάλ!!!  ]

Enia

Παράθεση από: "balland"τι θα κανουμε δηλ??
θα τους βαζουμε στο στομα τις καλτσες που θα βγαζω μετα απο απο 10 ωρες ορθοστασια στην δουλεια :roll:
ειναι επικινδυνο για την ζωη τους αυτο  :roll:

αχ φίλτατε... μεγαλώνεις και μυαλό δεν βάζεις... ντιπ δεν έμαθες τόσο καιρό...
ΤΣΟΚΑΡΙΑ ΒΡΕ! τσοκαριά...  8)  8)  8)  :wink:

ΥΓ: αγαπητέ ξενύχτη... 1. καλώς όρισες κι από εδώ! 2. βλέπεις κανέναν να ασχολείται με το θέμα!? αφού έχουμε ξεφύγει πάλι! lol εδώ το καλό μπάχαλοοοο...

balland

δεν εχετε καθολου φαντασια στα βασανιστηρια ρε γμτ..
ειστε τοσο μα τοσο προβλεψιμες.....

Enia

Παράθεση από: "balland"δεν εχετε καθολου φαντασια στα βασανιστηρια ρε γμτ..
ειστε τοσο μα τοσο προβλεψιμες.....

καλέ μου βαλλάντιε... επέτρεψέ μου την φαντασία μου να την διοχετεύω σε άλλες μου δραστηριότητες (αχέμ.. :oops: ) και ουχί στα βασανιστήρια...  8)  8)  8)
Εξάλου είμαι άνθρωπος που αγαπά να μένει πιστή στην παράδοση και να κρατά τα ήθη και τα έθιμα..  :roll:  και το τσόκαρο πλέον έχει γράψει ιστορία, οπότε δεν το αλλάζω με τπτ! αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι! lol

PoiSoN_GiRL

αγαπητε ksenixths καλως μας ηρθες !

Ντιαρ balland πιστεψε με δεν ειμαστε καθολου μα καθολου προβλεψιμες !
Μην κοιτας που η καραμελενια φιλεναδα μου δεν αποκαλυπτει τα ''σκοτεινα'' σχεδια μας .. ειναι βλεπεις αρχη της εταιριας μας .. Ποτε δεν αφηνουμε να διαρρευσουν πληροφοριες προς τα εξω ..
Κανε λιγο υπομονη και θα μας καμαρωσεις εν ''ωρα δρασης'' !

Υ.Γ. Eniaaaaaaaa , εκεινο το σφυρι και τις πινεζες τις βρηκες ? Την ταναλια που θα βγαζουμε δοντια ?? Παντως αν δυσκολευτεις , πες μου να το φροντισω .. βρηκα νεο ''υλικο'' και μαλιστα σε καλη τιμη !  :wink:  :wink:  :wink:

ksenixths

kalws sas brhka poison.

an exw adiko se ayta poy eipa na moy to peite :D

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αγαπητε ksenixths καλως μας ηρθες !

Ντιαρ balland πιστεψε με δεν ειμαστε καθολου μα καθολου προβλεψιμες !
Μην κοιτας που η καραμελενια φιλεναδα μου δεν αποκαλυπτει τα ''σκοτεινα'' σχεδια μας .. ειναι βλεπεις αρχη της εταιριας μας .. Ποτε δεν αφηνουμε να διαρρευσουν πληροφοριες προς τα εξω ..
Κανε λιγο υπομονη και θα μας καμαρωσεις εν ''ωρα δρασης'' !

Υ.Γ. Eniaaaaaaaa , εκεινο το σφυρι και τις πινεζες τις βρηκες ? Την ταναλια που θα βγαζουμε δοντια ?? Παντως αν δυσκολευτεις , πες μου να το φροντισω .. βρηκα νεο ''υλικο'' και μαλιστα σε καλη τιμη !  :wink:  :wink:  :wink:

Poison, αγόρασε, αγόρασε! Επένδυση θα είναι, χαμένα δεν πάνε!  :wink:
Και με συγχωρείς αν εξαφανίζομαι, αλλά καταλαβαίνεις... έχω μπλέξει με το καινούριο λιγισμικο διαχείρισης πελατών. Μέχρι να περάσεις τόσα στοιχεία για τον καθένα, παίρνει χρόνο όσο να'ναι...  :twisted:  :twisted:  :twisted: Αλλά το χειρότερο είναι η επιλογή συνεργατών! Συνεντεύξεις, βιογραφικά.. Ουφ, δύσκολοι καιροί για βασανιστές!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL τρεχει να προμηθευτει ''υλικο'' για την επιχειρηση !!

εχουμε και λεμε .. 45 ταναλιες για αρχη και βλεπουμε ..
αντε και μερικες σφεντονες .. + σφυρι + προβολεις + ...

Enia κανε δουλεια σου κοριτσαρα μου , αλοιμονο , καταλαβαινω ..
Οταν τελειωσεις με τις συνεντευξεις πρεπει να στρωθουμε να κανουμε ''δοκιμαστικο'' στα πειραματοζωα .. (ξερεις .. τροπους βασανισμου κλπ κλπ .. μην ειμαστε ψαρωμενες στην πρεμιερα μας !!  ]************************************************************[/color]

ksenixths δεν εχεις καθολου αδικο , μια χαρα τα λες  :wink:  :wink:

balland

αγοραστε οτι θελετε..
εμενα για αρχη μια τρομπα μου φτανει
για το βασανιστηριο που σκαρφιστηκα :evil:

PoiSoN_GiRL

τρομπα ??  :roll:  :roll:  :roll:

487 Επισκέπτες, 1 Χρήστης